7 dage
Ekskl. fly
Fra 1.795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Varanasi - en gammel by velsignet af Shiva og et center for Indisk filosofi, ayurveda og yoga. Med denne tur på syv dage oplever du den sprudlende by langs den hellige flod Ganges. Nyd dit yogaophold langt fra hverdagen, og få indblik i filosofien og kulturen bag yogaen, mens du afstresser og vender tilbage genopladet.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Du kan besøge Varanasi året rundt, men forår og efterår er normalt de bedste tider at besøge området på. Det er koldt i månederne december til februar, og det er regntid fra juli til september.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Delhi - Varanasi med nattog
Hop på toget sidst på eftermiddagen og lad Delhis hektiske liv forsvinde bag dig. Nyd natten ombord på toget i en sovevogn med aircondition.
2. dag: Varanasi. Ankomst og aften tempeltur
Du ankommer til Varanasi om morgenen og bliver hentet af din chauffør, der kører dig til hotellet. Der er lidt tid til at vaske rejsestøvet af dig og slappe af inden byens templer skal udforskes. Lige inden solnedgang starter en tempeltur, hvor du b.la kommer forbi Bharat Mata Templet – et tempel dedikeret til Moder Indien og Sankat Mochan Templet inden du skal opleve aftenens ceremoni ved floden Ganges. På hjemvejen kan du opleve det berømte Kashi Vishwanath tempel - dedikeret til Shiva - inden du vender hjem mod dit hotel efter en magisk aften i den hellige by Varanasi.
3. dag: Varanasi - Morgen langs Ganges og kultur byen Sarnath
Oplev Varanasi fra vandsiden når du ombord på en båd tidligt om morgenen flyder forbi byens bredder. Tilbage på hotellet er det tid til at mødes med din yogaunderviser, som vil orientere dig om de næste par dages program, og som vil føre dig igennem en kort yogatime med fokus på at afstresse din krop og dit sind. Der er tid til lidt afslapning inden turen går mod Sarnath, hvor Buddha holdt én af sine første ceremonier. I Sarnath finder du også ruinerne af et kloster, Sarnath Museum der huser nogle af de flotteste skulpturer af Buddha og Lion Capital af Ashoka – nationalsymbolet i Indien. Der bliver også tid til at opleve Ramnagar Fortet, der ligger ud til Ganges. Tilbage på hotellet er det tid til en yogatime som afslutning på en dag fyldt med oplevelser og indtryk.
4. dag: Varanasi. Morgen og aften yoga samt dag på egen hånd
Dagen starter med en tidlig yoga time, hvor du lærer mere om Pranayama (åndedrætsteknikker), Asanas (stræk) og kan nyde den mentale ro som en stille start på dagen giver. Efter morgenmaden kan du udforske byen på egen hånd. Som afslutning på dagen er der igen yoga, hvor du kan bruge de teknikker, du lærte på morgentimen.
5. dag: Varanasi. Morgen og aften yoga samt dag på egen hånd
Morgenens yoga time er mere dynamisk med mere flow i yoga stillingerne men også med tid til meditation. Resten af dagen er din – hvorfor ikke udforske lokallivet langs Ganges på de små cafeer og måske i de charmerende butikker. Der er yoga session igen som afslutning på dagen
6. dag: Varanasi - Delhi
Tidlig morgen yoga så du kan få finpudset dine teknikker og øvet nogle af dine stillinger. Der er tid til afslapning inden du sidst på dagen hentes og køres til stationen, hvorfra dit tog tilbage til Delhi kører.
7. dag: Delhi
Efter ankomst til Delhi kan du fortsætte din rejse på egen hånd eller vi kan hjælpe dig med skræddersy din tur videre.

Overnatninger

1 overnatning ombord på toget i sovekupé med AC mellem Delhi og Varanasi
4 overnatninger på guesthouse i Varanasi
1 overnatning ombord på toget sovekupé med AC mellem Varanasi og Delhi

Guesthouses i Indien
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september (i Delhi er der dog aircondition på værelset).

Overnatningerne er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller på denne tur.

Bemærkninger

Der vil være en engelsktalende yogainstruktør til lektionerne.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Vores tur er normalt i en lille gruppe på 2-5 deltagere med et maximum på 8. Yoga foretages desuden i hold, hvor du vil være sammen med andre deltagere fra hele verden.

September - november og marts - maj.

Pakkeliste

 • Evt. egen yogamåtte
 • Løstsiddende træningstøj
 • Håndklæde
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Togbillet Delhi - Varanasi t/r
 • Transfer til/fra togstation i Varanasi
 • 2 daglige yoga timer med engelsktalende yogainstruktør
 • Morgentur på Ganges og aftentur til Sarnath i følgeskab med chauffør, som taler begrænset engelsk.

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Måltider
 • Drikkevarer
 • Entrébilletter til paladser og monumenter
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top