Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kaos og eventyr på et og samme sted. Fantastisk mad, fascinerende kultur og kaskader af farver. En verden fyldt med fremmede dufte og lyde. Indien er det hele! Det kan være en overvældende oplevelse at komme til Indien første gang. På denne tre ugers rundrejse oplever du essensen af Indien med en international gruppe af andre unge mennesker og en erfaren rejseleder, som sikkert guider dig gennem Indien fra Delhis storslåede monumenter til Rajasthans farverige byer.

Ørkenstaten Rajasthan er på mange måder det “ægte” Indien. Her møder du mænd med flotte overskæg og turban og kvinder i farvestrålende sarier. Her er storslåede paladser, der vidner om Maharajaernes storhedstid og enestående ørkenlandskaber. Oplev Den Gyldne By, Jaisalmer og Bikaners unikke templer, inden du fortsætter ud i ørkenen, hvor du tager på kameltur, overnatter i telte og står op sammen med solen. Fra Jaisalmer går turen via Jodhpur - også kendt som ”Den Blå By” - og videre til Indiens mest romantiske by, Udaipur, der står i skærende kontrast til det tørre landskab i resten af Rajasthan. Tilbage i ørkenen fortsætter rejsen mod Pushkar, som er hjemsted for verdens største kamelmarked og Indiens helligste sø. Intet slår dog besøget ved Taj Mahal, som står for tur efter et ophold i Jaipur – Rajasthans hovedstad. Du følger i pilgrimmenes fodspor, og rejsen slutter derfor naturligvis med et besøg i den hellige by, Varanasi, hvortil millioner af hinduistiske pilgrimme hvert år valfarter for at bade i det hellige vand i Ganges-floden.

Rejsen her egner sig kun til rejsende mellem 18-39 år.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af september til midten af april. Om sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad.
2. dag: Ankomst til Delhi
Velkommen til Indien! Dagen er til fri disposition til at hvile ud ovenpå flyveturen. Om aftenen mødes du med din internationale rejseleder og dine medrejsende og hører nærmere om de næste ugers program. Alle spiser middag sammen i aften, så man kan lære hinanden lidt bedre at kende.
3. dag: Oplevelser i Delhi
Dagen byder på en guidet byrundtur sammen med et af Delhis lokale gadebørn. Der lever omkring 400.000 børn på gaden i Delhi. Nogle er stukket af hjemmefra, andre er smidt ud, da familierne ikke har råd til at brødføde dem. Der findes et hav af forskellige frivillige organisationer, som hjælper nogle af disse gadebørn på ret spor igen. De får tag over hovedet, mad, tøj, undervisning osv. Et af projekterne går bl.a. ud på at oplære tidligere gadebørn til at fungere som guider, og det er på en gang både skræmmende, indsigtsfuldt og meget interessant at følge et af disse tidligere gadebørn rundt i gaderne i Delhi. Mere end noget andet er det en tur, der handler om håb og vilje! Eftermiddagen er fri til på egen hånd at udforske Delhi – måske sammen med nogle af dine nye venner. Tag en rickshaw tur, besøg Gandhi museet eller Indiens største moské; Jama Masjid. Sidst på dagen er der transport til togstationen, hvorfra der er afrejse med nattog til Bikaner (Forventet rejsetid: 8 timer).
4-5. dag; Bikaner og kamelsafari
Vi ankommer til Bikaner tidligt om morgenen. Der er mulighed for at blive frisket lidt op inden morgenmaden. Bikaner bliver kaldt kamel-byen og er kendt for at opdrætte de bedste kameler i verden. Derfor byder rejsen her naturligvis også på en kamelsafari ud i ørkenen! I jeep går turen til en lille landsby, hvor kamelerne venter på os. Vi rider et par timer – gennem landsbyer og marker og finder et godt sted at spise frokost. Sidst på eftermiddagen (vi gør som de lokale og holder siesta i skyggen, mens solen står højest på himlen) venter endnu et par timers ridning længere ud i ørkenen. Ved solnedgangstid finder vi en passende sandklit, hvorfra vi nyder den spektakulære solnedgang over ørkenen. Imens begynder kameldriverne at rejse vores telte – vi får selv lov at hjælpe til, hvis vi vil. Middagen i aften serveres under stjernehimmelen og er simpel, men lækker og tiltrængt efter en dag på kamelryg! (F,A) Næste morgen står vi op sammen med solen og nyder solopgangen over ørkensandet. Efter morgenmaden rider vi tilbage til en af de større veje, hvorfra vi kører til Bikaner. Eftermiddagen bruges i Bikaner. Vi besøger bl.a. den gamle bydel og nogle af byens markeder. (M)
6-7. dag: Gennem ørkenen fra Bikaner - Jaisalmer (Forventet rejsetid: 6 timer)
Vi ankommer til Jaisalmer midt på dagen. Den sidste del af turen hertil går gennem det fantastisk smukke (og temmelig støvede!) landskab i Thar-ørkenen. Farverne i landskabet skifter fra rødt til gyldent sandfarvet, og rejsen kan føles lang, men det er hele turen værd! Jaisalmer er også kendt under navnet den “Den Gyldne By” på grund af bygningerne, der er opført i gyldne sandsten. Den gamle bydel er omkranset af det smukke fort, så det nærmest virker som en by i byen, og inde bag murene kan man nemt lade sig fare vild i de små, krogede gader med mange hyggelige butikker og cafeer. Eftermiddagen er til rådighed til at gøre netop dét.
8. dag: Jaisalmer – Jodhpur med bus (Forventet rejsetid: 6 timer)
Fra Jaisalmer går turen nu til Jodhpur med lokal bus. Det kan være en kaotisk oplevelse i Indien, men er også et ”must” på enhver Indien rejse. På denne rejse er der reserveret sæder til vores gruppe i bussen – så vi ved, vi kommer til at sidde ned. Bussen stopper mange steder, og det er en enestående mulighed for at komme tættere på den lokale befolkning og få et indblik i deres hverdag. Jodhpur er Rajasthans næststørste by og har fået tilnavnet “Den Blå By” på grund af husenes blå facader. Jodhpurs gamle bydel er omringet af en ti km lang mur med otte porte og utallige udkigsposter, som beskytter byen. Blandt højdepunkterne i Jodhpur er Umaid Bhawan paladset, Jaswant Thada gravmonument, Mandore haverne og det massive Meharangarh Fort, der er bygget i det 15. århundrede og er det største i Rajasthan. Fortet er placeret på en 122 meter høj klippe og giver dig derfor en fantastisk smuk udsigt over den blå by og de rødlige bjerge. Besøg også det hektiske marked, der ligger lige ved byens klokketårn. Dette marked er kendt for sine mange forskellige smagsvarianter af lassis (indisk yoghurt drik).
9-10. dag: Jodhpur – Udaipur med bus (Forventet rejsetid: 7 timer)
Vi fortsætter med bus mod Udaipur, der ligger ved den store kunstige sø, Pichola. Søen er blot en af mange i området og hele området omkring Udaipur står derfor i skærende kontrast til resten af det tørre Rajasthan. Byen benævnes ofte som den mest romantiske by i hele Indien, og er da også enorm charmerende med sine skrå gader, de mange paladser med fantastisk flotte haver og de betagende søer, som også giver byen tilnavnet ”Østens Venedig”. Dagene bruges i Udaipur. Besøg bl.a. Monsoon Palace, som ligger højt over byen og giver en fænomenal udsigt til byen og søerne. Fortet hedder egentlig Sajjangarh Fort, men blev oprindeligt bygget, så man kunne holde øje med himlen og skyerne, der varslede monsunens komme – derfor tilnavnet Monsoon Palace.
11. dag: Udaipur - Pushkar (Forventet rejsetid: 8 timer)
Der er afgang med lokal bus fra Udaipur til den hellige by, Pushkar. Vi er nu tilbage i ørkenen. Pushkar har en afslappet atmosfære og er en vigtig by for pilgrimme, som kommer hertil for at bade i Indiens helligste sø, som deler navn med byen. Ingen pilgrimsfærd er fuldendt, før man har badet i Pushkar søens hellige vand. Byen er så hellig for hinduerne, at alkohol, kød og æg ligefrem er forbudt i byen. Pushkar er også kendt for sit årlige kamelmarked, som finder sted en gang om året og er verdens største kamelmarked. Det fejres ved fuldmåne – den dag, hvor hinduguden Brahma ifølge legenden sprang op af søen. Verdens eneste Brahma-tempel findes derfor naturligt nok også i Pushkar. Den lille by er populær blandt backpackere, der slapper af på byens hyggelige caféer. Du kan besøge de mange markeder og naturligvis Brahmatemplet.
12. dag: Pushkar - Tordi Sagar (Forventet rejsetid: 4 timer)
I området omkring Tordi Sagar oplever vi livet på landet i Indien. Vi besøger pottemagere, skomagere og små markeder. Oplev solnedgangen fra sandbankerne og gå ture i de flotte landskaber. (A)
13. dag: Tordi Sagar - Jaipur (Forventet rejsetid: 4 timer)
Før vi forlader Tordi Sagar, nydes en lokal frokost. Herefter forsætter rejsen mod Jaipur. Jaipur er Rajasthans hovedstad. Byen blev bygget i 1772 og er kendt som “Den Lyserøde By” på grund af de mange lyserøde huse i den gamle bydel. Jaipur rummer en livlig og kontrastfyldt bymidte, hvor det er helt almindeligt at se både kameler, hellige køer og elefanter i bybilledet. (M,F)
14. dag: Jaipur
I Jaipur må man ikke snyde sig selv for et besøg på Amber Fort. Amber Fort er smukt placeret på en bjergtop. Stedet er et kæmpe kompleks af paladser, pavilloner, haver og templer bygget over to århundreder. Vi skal på en guidet rundtur i fortet, da det er næsten umuligt at få det fulde overblik på egen hånd. Amber Fort er forbundet med Jaigarh Fort, der er optaget i Guinness Rekordbog, fordi verdens største kanon bevogter fortet. City Palace, som er en tidligere kongelig bolig, er også et besøg værd. Arkitekturen er en blanding af Rajastan og Mughal stilarter. Jaipur er også kendt for at være Rajasthans bedste shopping by, her findes mange forskellige bazarer.
15-16. Dag: Jaipur - Agra (Forventet rejsetid: 5 timer)
Agra er hjem for Indiens velnok største seværdighed; det storslåede Taj Mahal, som også er et af verdens syv vidundere. Besøg mausoleet ved solnedgang eller solopgang for de bedste billeder. Agra Fort – også kendt som Det Røde Fort – er også et ”must” i Agra. Fortet er på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv og er måske Indiens vigtigste fort. Under stormogulernes herredømme fungerede fortet (der nærmest er en hel by) som hovedstad. I 1857 var her, under Indiens løsrivelsesproces fra englænderne, et stort slag, som trods nedkæmpelse fra englændernes side alligevel ofte regnes som begyndelse på enden for englændernes herredømme over Indien. Sidst på dagen tager vi nattoget mod Varanasi (Forventet rejsetid: 13 timer).
17-19. Dag: Fra Agra til Varanasi med nattog - Varanasi
Vi ankommer til Indiens hellige by, Varanasi om morgenen. Millioner af hinduer kommer her hvert år på pilgrimsfærd for at bade i Ganges-flodens hellige vand. Her er tusindvis af templer og helligdomme og den særlige ro og andægtighed, der hersker omkring Ganges, blander sig på forunderlig vis med Indiens kaos og menneskemylder. Varanasi ligner ikke noget andet sted i verden. Vi har god tid til at opleve byen. Vi tager en sejltur på den hellige flod både ved solopgang og solnedgang, og det er muligt at tilkøbe guidede ture til nogle af templerne. Sidst på dagen drager vi mod togstationen, hvor vi tager nattoget mod Delhi (Forventet rejsetid: 12 timer).
20. dag: Ankomst Delhi
Der er ankomst til Delhi om morgenen og resten af dagen er til fri disposition til at (gen)opleve millionbyen og måske gøre de sidste indkøb inden hjemrejsen.
21. dag: Afrejse Delhi
Afrejse fra Delhi mod Danmark, hvor du ankommer samme dag.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Delhi
1 overnatning på nattog mellem Delhi og Bikaner
1 overnatning i telt i ørkenen ved Raisar
1 overnatning på budgethotel i Bikaner
2 overnatninger på budgethotel i Jaisalmer
1 overnatning på budgethotel i Jodhpur
2 overnatninger på budgethotel i Udaipur
1 overnatning på budgethotel i Pushkar
1 overnatning på budgethotel i Tordi Sāgar
2 overnatninger på budgethotel i Jaipur
1 overnatning på budgethotel i Agra
1 overnatning på nattog mellem Agra og Varanasi
2 overnatninger på budgethotel i Varanasi
1 overnatning på nattog mellem Varanasi og Delhi


15 overnatninger på simple hoteller, 3 overnatninger på nattog, 1 nat i telt

Bemærkninger

Der er en lokal engelsktalende guide med under hele turen.

Rejsen som beskrevet her er kun til rejsende mellem 18-39 år. Er du over 39 så ring alligevel til os. Vi kan skræddersy den samme tur til dig, hvor du enten rejser på egen hånd eller sammen med en anden gruppe.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er typisk afgang på turen et par gange hver måned. Kontakt os for datoer.

Gruppestørrelse

Der er maks. 16 deltagere med på turen.

September - april

Pakkeliste

 • Gode sko/sandaler til vandring
 • Luftige strømper om sommeren (fodtøj er forbudt i paladserne, og marmorgulv er meget varmt i solen)
 • Varm sovepose til overnatning i ørkenlejr
 • Solcreme med høj faktor
 • Lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Delhi t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transport ifølge program (bil, bus og tog)
 • Guidet vandretur i Delhi med engelsktalende guide
 • Kamelridning omkring Raisar
 • Guidet tur ved Taj Mahal med engelsketalende guide
 • 2 sejlture på Ganges (morgen og aften) ved Varanasi med engelsktalende guide
 • Engelsktalende turleder under hele rejsen

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Visum
 • Extra ture, som bliver tilbudt undervejs på rejsen

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top