Søg
Søg
Yoga over havet ved solnedgang
Yoga
Yoga i Indien
Adventure i Indien
Verkala Beach ved aftentide
Verkala Beach

Yogaferie ved stranden

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 12 dage

Yoga og Indien hænger sammen. Nyd dit yogaophold på en af Sydindiens mest charmerende strande Varkala Beach.

Du bor på et hyggeligt hotel, der ligger med udsigt over havet. Du starter og slutter dagen med skøn yoga og i løbet af dagen kan du slappe af enten ved hotellets swimmingpool eller på stranden. Du kan også slentre langs den lille sti der går langs den stejle skrænt, hvor her er et stort udbud af hyggelige cafeer, der serverer lækre juice og god mad og små hyggelige butikker, hvor du kan gøre en god handel.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Sæson

Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til marts. Juni - august er monsun tid.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Turen mod skønne Sydindien starter idag med en fly tur hvor der vil være 1 - 2 mellemlandinger afhængig af luftfartselskab.

Dag 2: Ankomst Trivandrum og transfer til Varkala Beach
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du skal bo de næste 9 nætter. Turen tager ca 2 timer afhængig af trafik.
Overnatning på hotel (M)

Dag 3 - 10: Yoga ved Varkala Beach
Nyd udsigten i Varkala fra de høje klipper, hvor mange af hotellerne og de små guesthouses ligger. Stemningen er hyggelig og uformel på de mange små charmerende restauranter og cafeer ligesom her er mange små butikker, hvor du kan få købt souvenirs. Her er mulighed for at surfe, dyrke yoga, få massage eller bare slappe af på stranden.
Du starter og slutter hver dag med en yoga time. Niveauet er lagt så alle kan følge med, og har du særlige ønsker er det fint du oplyser dem på forhånd, så kan vi arrange ekstra timer mod tillæg.
Overnatning på hotel (M)

Dag 11: Check ud og transfer til lufthavnen
Nyd din sidste morgen i skønne Varkala inden du hentes og bliver kørt til Trivandrum, hvorfra din hjemrejse starter.

Dag 12: Ankomst Danmark

Overnatning:
9 nætter i værelse med aircondition på hotel Krishnatheeram eller lignende

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Hvis I er flere der vil rejse sammen og kan samle en lille gruppe på min. 10 personer kan vi forhandle en gruppepris til jer.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Yogalektionerne er i små hold med deltagere fra hele verden.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Trivandrum t/r
  • Transfer t/r Trivandrum - Varkala
  • 9 nætter på Krishnatheeram inkl. morgenmad og 2 x yoga timer hver dag med engelsktalende yogainstruktør

Prisen er eksklusiv

  • Visum
  • Rejseforsikring
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: