12 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Du bor på et hyggeligt hotel, der ligger med udsigt over havet. Du starter og slutter dagen med skøn yoga, og i løbet af dagen kan du slappe af enten ved hotellets swimmingpool eller på stranden. Du kan også slentre langs den lille sti, der går langs den stejle skrænt. Her er et stort udbud af hyggelige cafeer, der serverer lækre juice og god mad og små hyggelige butikker, hvor du kan gøre en god handel.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til april. Juni til august er monsuntid.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Turen mod Sydindien starter idag med en flyvning, hvor der vil være 1-2 mellemlandinger afhængig af luftfartselskab.
2. dag: Ankomst Trivandrum og transfer til Varkala Beach
Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, hvor du skal bo de næste 9 nætter. Turen tager cirka 2 timer afhængig af trafik.
3. dag: Første dag med yoga
Start din dag med en morgen yogaklasse. Du øver Pranayama (åndedrætsøvelser), Asanas (holdninger) og din mentale ro i stilheden. Efter morgenmaden skal du fortsætte din introduktion til yoga efterfulgt af undervisning. Om aftenen har du endnu en yogasession, før dagen langsomt kommer til ophør. (M)
4.-10. dag: Yogaophold ved Verkala
Du starter og slutter hver dag med en yogatime, som vil variere i fokusområder. Resten af dagen har du til at nyde udsigten i Varkala fra de høje klipper, hvor mange af hotellerne og de små guesthouses ligger. Stemningen er hyggelig og uformel på de mange små charmerende restauranter og cafeer - ligesom her er mange små butikker, hvor du kan få købt souvenirs. Her er mulighed for at surfe, få massage eller bare slappe af på stranden eller hotellets pool. (M)
11. dag: Transfer til lufthavnen og hjemrejse
Nyd din sidste morgen i skønne Varkala inden du hentes og bliver kørt til Trivandrum, hvorfra din hjemrejse starter. (M)
12. dag: Ankomst Danmark

Overnatninger

9 overnatninger på dobbeltværelse på Hotel Krishnatheeram eller lignende

Bemærkninger

Niveauet for yoga'en er lagt, så alle kan følge med. Har du særlige ønsker, er det fint du oplyser dem på forhånd.

Alle Hatha yogasessioner på denne rejse udføres på hotellet i et dedikeret område. Klasser er velegnet til alle niveauer, men vi anbefaler denne pakke til begyndere. For mellemøvede og eksperter anbefales det, at vi laver en anden pakke tilegnet niveau.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Yogalektionerne er i små hold med deltagere fra hele verden

Oktober - april

Pakkeliste

 • Evt. egen yogamåtte
 • Løstsiddende træningstøj
 • Håndklæde
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Trivandrum t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • To yogatimer hver dag med engelsktalende yogainstruktør
 • Transfers ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffør
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top