3 dage
Ekskl. fly
Fra 5.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I en lille ø-gruppe i den østlige del af Indonesien findes denne sidste store fortidsøgle, som er så fascinerende. Fra Bali flyver du til Flores og derfra med båd til smukke Rinca Island og ø-gruppen Komodo. Nyd den flotte sejltur og de spændende vandreture på disse øer, hvor du kan opleve de imponerende varaner og andet spændende dyre- og fugleliv. Desuden oplever du også skønheden ved ”Pink Beach,” hvor du har mulighed for at snorkle og se de farvestrålende fisk og koraller under havets overflade.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Turen kan genneføres hele året. På Komodo Island er der varmt med høj luftfugtighed hele året rundt. I regntiden fra januar til marts er vejret skiftende, så det kan blive nødvendigt at overnatte på Rinca Island fremfor på båden på dag 1.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Bali - Rinca Island
Du bliver hentet på dit hotel om morgenen og kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra du flyver fra Bali til Labuhan Bajo på Vest Flores (flyvetid 1 time og 20 min.) Her bliver du mødt af den lokale repræsentant og kørt direkte til den lille havn, hvor du stiger ombord på båden, som i løbet af ca. to timer vil tage dig til Rinca Island. Slap af og nyd frokosten, der bliver serveret ombord. Hen på eftermiddagen ankommer du til Rinca og oplever den smukke natur, der omkranser denne fantastiske ø. Der er mulighed for at tage på enten 1 eller 2 timers vandretur på ”Jurassic Park-øen." Er du heldig, vil du allerede den første dag opleve de fantastiske øgler. Du stiger igen ombord på båden, som sejler til en lille bugt, hvor der kastes anker. Det er blevet tiden, hvor solen går ned over Komodo Nationalpark. Middagen tilberedes og spises ombord, og hen på aftenen bliver der lagt madrasser op på dækket, så du kan sove under åben himmel. En smuk og mindeværdig naturoplevelse.
2. dag: Rinca Island - Komodo Island - Pink Beach - Labuhan Bajo
Tidligt om morgenen startes motoren, og der sejles mod Komodo Island. Hvis vejret er godt, kan du samtidig nyde en smuk solopgang. Der serveres morgenmad ombord på båden, inden ankomsten til Komodo, hvor der venter dig en fantastisk oplevelse. Du skal først vandre igennem et tørt landskab for at komme til at se de store og meget imponerende varaner. På vandreturen oplever du også øens vegetation, dyrelivet samt forskellige slags tropiske fugle og orkideer. Til tider kan du være heldig at se vilde heste, vilde bøfler, dådyr og vildsvin. Lad blikket flyve, da du nogle gange finder de unge komodovaraner i træerne. De lokale rangers vil guide dig sikkert igennem dette område. Bemærk, at der ikke er Komodovaran garanti, da de er vilde og fritlevende dyr, men der er cirka 90 % chance for at se dem. Efter vandreturen fortsætter du med båden til Pantai Merah (Pink Beach) for at svømme og slappe af ved den smukke strand. Her er også mulighed for at snorkle og opleve det forunderlige liv under havoverfladen. Frokosten serveres ombord (frokostboks). Efter retursejladsen til den lille havn i Labuhan Bajo bliver du kørt til dit gæstehus, hvor du spiser middag og overnatter. Her har du eget værelse og privat toilet/bad.
3. dag: Labuhan Bajo - Denpasar
Efter morgenmaden på hotellet får du mulighed for at tage ud og opleve det lokale marked i udkanten af byen. Et interessant besøg, som giver mange sanseindtryk. Ikke så langt derfra findes en interessant grotte, hvor der også gøres stop. Her kan du opleve smukke stalaktitter og stalagmitter. (Drypsten) Senere på dagen går turen mod lufthavnen for at flyve retur til Bali. Ved ankomst til Denpasar bliver du hentet og kørt tilbage til dit hotel.

Overnatninger

1 overnatning på båden - på madrasser under åben himmel på øverste dæk. Fælles toilet/bad. Bemærk, at forholdene er meget simple. OBS! I regntiden fra januar til marts er vejret skiftende, så det kan blive nødvendigt at overnatte på Rinca Island i stedet for på båden.
1 overnatning på gæstehus i Labuhan Bajo. Værelserne har eget toilet og bad.

Bemærkninger

Vi gør opmærksom på at de flyselskaber der bruges på denne tur ikke efterlever EU standard og ikke er godkendt til at flyve indenfor EU.
Læs mere om EUs sikkerhedsprocedure for flyselskaber her.

Der er ingen børnerabat på turen. Turen anbefales ikke til børn.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Maj - Oktober

Pakkeliste

 • Skiftetøj
 • Varm trøje/windbreaker (det kan blæse lidt på båden)
 • Hat/kasket
 • Solcreme og solbriller
 • Evt. eget snorklingsudstyr

Prisen er inklusiv

 • Transport fra og til dit hotel i Nusa Dua/Sanur/Kuta på Bali
 • Flybillet Bali-Flores t(r
 • Transfer ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Helpension på båden
 • 1 overnatning på båden - på madrasser under åben himmel på dækket. Fælles toilet/bad.
 • 1 overnatning på gæstehus i Labuhan Bajo. Værelserne har eget toilet og bad

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark - Bali
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer
 • Evt. afrejseskat
 • Snorklingtilladelse ved Komodo Islands (Denne tilladelse købes lokalt)
 • Kamera tilladelse ved Komodo Islands (Denne tilladelse købes lokalt)

Prisbemærkning


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top