13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 29.995,-
FRA 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fordele ved oplevelsesrejser - fast pris og fast afrejsedato

Fast, skarp pris
Fly, overnatning, ture og transfers er forhåndsbooket i god tid inden afrejse – det betyder, at vi kan tilbyde en skarp pris på rejsen, også i destinationens højsæson.

Kvalitet og komfort
Vi har nøje udvalgt gode flyforbindelser, hoteller og resorts på destinationen, og vi har sørget for transport fra A til B på rejsen.

Oplevelser
Vi har lavet en rejse til dig, der ønsker at opleve både det lokale Maldiverne og rendyrket afslapning i Water Villa på en lækker eksotisk bounty-ø. Rejsen starter med fem overnatninger i guesthouse på Dhigurah, der er en af de skønneste lokale øer på Maldiverne. Her kan du nyde afslapning på eksotiske strande og samtidig få et indblik i det lokale liv på Maldiverne. Under opholdet på Dhigurah har du mulighed for at få en masse oplevelser på spændende ture. Prøv f.eks. at snorkle med de mægtige hvalhajer, tag på fisketur i aftensolen og spis din egen fangst på stranden eller prøv kræfter med lokal madlavning på et madlavningskursus. I vandet omkring Dhigurah er det meget ofte muligt at spotte delfinflokke og mantarokker, og der er et rigtig fint snorkelrev ca. ti minutters sejlads fra stranden. Vil du udforske øen, så kan du gå øen rundt på en formiddag, eller leje en cykel og tage turen på to hjul.

Efter fem skønne dage på Dhigurah er det tid til en klassisk Maldiverne-oplevelse, hvor du skal bo på et lækkert resort i egen Water Villa. Du sejler videre mod øen Olhuveli, hvor du bor skønt og eksotisk på Sun Siyam Resort. Du har fem nætter i egen Water Villa, hvor du kan træde direkte fra terrassen og ud i Det Indiske Ocean. Sun Siyam Resort danner den perfekte ramme for drømmen om det ultimative eksotiske ø-ophold. Her har du fuld forplejning under hele opholdet (undtagen køb af drikkevarer). Ligesom på Dhigurah er her rig mulighed for at udforske de eksotiske omgivelser og havet eller blot dase på din egen private terrasse med havet som nabo.

På denne rejse kan du glæde dig til:
• Eksotiske strande så langt øjet rækker
• Kombinationen af lokale oplevelser og ø-ophold på resort
• Bo i egen privat Water Villa
• Dyreliv under havoverfladen med mulighed for at se bl.a. hvalhajer, delfiner og havskildpadder
• Rendyrket afslapning

Bedste rejseperiode

Maldiverne har et tropisk klima med nogenlunde samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag starter du din rejse fra Danmark mod Maldiverne, hvor du ankommer næste dag. Flyrejsen er på gode forbindelser med kun ét stop undervejs.
2. dag: Ankomst til Dhigurah
Du ankommer til hovedøen Male, hvor du - efter immigration og bagageafhentning - skal med speedbåd til den lokale ø Dhigurah. Turen tager ca. 2-3 timer alt efter vejrforholdene. Ved ankomst til Dhigurah tjekker du ind på dit hyggelige guesthouse, og du kan nyde den første af mange dukkerter i Det Indiske Ocean.
3-6. dag: Strand og lokale oplevelser på Dhigurah
De fleste forbinder Maldiverne med azurblåt hav og kridhvide strande. Dette er der rigeligt af på øen Dhigurah, hvor du skal tilbringe de næste fem dage. Dhigurah er en lokal ø, der - modsat resortøerne - har en lokalbefolkning, som bor, lever og har deres dagligdag på øen. Det giver mulighed for at opleve hverdagslivet for maldiveneserne, samtidig med at du er omgivet af kridhvide, eksotiske strande. Du bor rigtig hyggeligt på det charmerende guesthouse Bliss Dhigurah, hvorfra du kan komme på en masse ture og udflugter. Tag f.eks. på en snorkeltur med mulighed for at se de majestætiske hvalhajer, eller tag på fisketur i aftensolen hvor du fanger din egen aftensmad. Der er også mulighed for at prøve kræfter med lokal madlavning på et madlavningskursus. I vandet omkring Dhigurah er det ofte muligt at spotte delfinflokke og mantarokker, og der er et rigtig fint snorkelrev ca. ti minutters sejlads fra stranden. Vil du udforske øen, kan du gå øen rundt på en formiddag eller leje en cykel og tage turen på to hjul. (M)
7. dag: Fra Dhigurah til Olhuveli
Efter fem oplevelsesrige dage på Dhigurah er det tid til at skifte det lokale ø-liv ud med en resort-ø. Du skal med speedbåd via Male til øen Olhuveli, hvor du tjekker ind i din egen private Water Villa. Turen mellem de to øer tager ca. 3-3,5 time. Efter sejlturen kan du igen forkæle dig selv med en dukkert i det azurblå vand, der ligger lige ved foden af din Grand Water Villas lækre terrasse. Under opholdet på Sun Siyam Resort har du alle måltider inkluderet, så du kan fokusere på at nyde livet i de eksotiske omgivelser, hvor palmer svajer i vinden, og det kridhvide sand kilder dine tæer, når du går rundt og nyder stranden. (M.F,A)
8-11. dag: Water Villa på Olhuveli
Du har fem nætter i egen Grand Water Villa på Olhuveli, hvor du kan træde direkte fra terrassen og ud i Det Indiske Ocean. Sun Siyam Resort danner den perfekte ramme for drømmen om det ultimative eksotiske ø-ophold. igesom på Dhigurah er her rig mulighed for at udforske de eksotiske omgivelser og havet eller blot dase på din egen private terrasse med havet som nabo. Resortet har tre store swimmingpools samt to børnepools og egen spa, hvor du kan blive forkælet med massage og andre behandlinger. Olhuveli består egentlig af tre øer, og her er både kridhvide sandstrande, laguner der egner sig perfekt til vandsport, og sandbanker der indbyder til en picnic omgivet af vand fra alle sider. Ligesom på Dhigurah kan du også her arrangere snorkling, dykning eller fisketure, hvis du da ikke hellere vil nyde dagene i din Grand Water Villa. (M.F,A)
12. dag: Hjemrejse fra Maldiverne
Din oplevelsesrejse på Maldiverne nærmer sig sin slutning. I dag rejser du hjem til Danmark igen efter en forhåbentlig både afslappende, eksotisk og fantastisk rejse.
13. dag: Ankomst til Danmrak
Du ankommer til Danmark med en masse dejlige rejseminder fra skønne Maldiverne.

Overnatninger

Bliss Guesthouse (Dhigurah)
Du bor i charmerende omgivelser på en af de smukkeste lokale øer i Maldiverne. Her er der - modsat resortøerne - et lokalt liv, der giver mulighed for at få et indblik i den maldiviske kultur. Bliss Guesthouse er et mindre hotel/guesthouse, der ligger få skridt fra den eksotiske strand og Det Indiske Ocean. Her er rammerne perfekte til et skønt ophold, og du kan nyde restaurantens velsmagende lokale mad. På toppen af Bliss er der en rooftop-terrasse med en cafe, der serverer farvestrålende moctails og frugt-smoothies, og du kan forkæle krop og sjæl i en af terrassens jacuzzier. Personalet på Bliss Guesthouse kan også hjælpe dig med at arrangere en lang række ture. Det kan f.eks. være snorkling med hvalhajer, fisketur hvor du griller din fangst på stranden om aftenen, Stand Up Paddle, kanoture, spot-delfiner-ture på havet, madlavningskursus eller cykelleje, så du i eget tempo kan udforske Dhigurah. Bemærk at værelserne er relativt små. Rejser du som familie, så kontakt os for muligheden for værelsestyper, der matcher antal personer i din familie.

Sun Siyam Resort (Olhuveli)
Her bor du i egen Grand Water Villa, hvor du kan hoppe i det azurblå vand i Det Indiske Ocean direkte fra din terrasse. Lad bølgernes lydtapet lulle dig i søvn om aftenen – det er rendyrket forkælelse af krop og sjæl. På Sun Siyam Resort finder du den klassiske Maldiverne-oplevelse. Her har du en lækker Water Villa på et kvalitetsresort, der er bygget på pæle i vandet, og du har mulighed for at dase og bade i eksotiske omgivelser. Her er lækre sandstrande, en lagune til vandsport, tre store swimmingpools og flere forskellige restauranter. Mens du bor på Sun Siyam Resort på Olhuveli har du alle måltider inkluderet, og du skal kun betale for dine drikkevarer. Da Olhuveli er en privat ø, er det muligt af nyde alkohol, så hvorfor ikke slutte dagen af med en ”Sundowner” på stranden? Bemærk at du i en Water Villa kan være en familie på op til fire personer, så det er perfekt til en familie eller et par, der drømmer om eksotisk afslapning.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at Dhigurah er en lokal ø med lokale regler. Det betyder, at der ikke serveres alkohol på øen. Ligeledes bedes du - af respekt for lokalbefolkningen - klæde dig i minimum shorts og t-shirt og helst tildækket ned over knæene og over skuldrene.

Bikini Beach: Selvom du bedes respektere de lokale forbehold omkring påklædning, findes der 50 meter fra Bliss Guesthouse en såkaldt Bikini Beach. Dette er et specifikt område på stranden, hvor det er tilladt at solbade i bikini og badeshorts uden forbehold.

Alkohol: Der er ingen alkohol på de lokale øer. Til gengæld kan du på Bliss Guesthouse få nogle fantastiske mocktails og alkoholfrie øl.

Under dit ophold i egen Water Villa på Sun Siyam Resort på Olhuveli er der ingen begrænsninger omkring påklædning, og her serveres også alkohol.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Næste: 05-02-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Kontanter (hæv gerne lokal valuta i lufthavnen)
 • Tøj der dækker over skuldrene og knæene
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Kamera

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode05.02.24 - 17.02.24 Tilmeldingsfrist01-12-2023
29.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.02.24 - 24.02.24 Tilmeldingsfrist08-12-2023
29.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r inkl. check-in af bagage og håndbagage
 • Overnatninger på hele rejsen
 • Morgenmad under opholdet i guesthouse på Dhigurah
 • Helpension under opholdet på Sun Siyam Resort på Olhuveli
 • Transfer med speedbåd ved ankomst fra lufthavnen i Male til guesthouse på Dhigurah
 • Transfer med speedbåd fra Dhigurah til Olhuveli via Male
 • Transfer med speedbåd fra Olhuveli til Male lufthavn
 • Den lokale 'Green tax' (3-6 USD pr. person pr. nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på guesthouse/resort (10%)
 • Minimum 15% rabat på køb af udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje backpackerrygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Enkeltværelsestillæg
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Transporter der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

På denne rejse er prisen fast og garanteret.

Børneprisen gælder for børn i alderen 2-14 år. Pris 17.995 kr.

Børneprisen er baseret på, at man deler værelse med to voksne rejsende.

Spædbørnsprisen gælder for børn i alderen 0-2 år. Pris 3.995 kr.

Singleværelsesestillæg: 20.995 kr.

Gældende for Bliss Guesthouse (Dhigurah):
Bemærk at der maksimalt kan bo to personer uanset alder pr. værelse.
Familieværelser med plads til fire personer kan bookes med forbehold for ledighed. Spørg din rejsekonsulent.

Gældende for Sun Siyam Resort (Olhuveli):
Bemærk at der maksimalt kan være to voksne og to børn i alderen 2-14 år pr. værelse.
Bemærk at der maksimalt kan være tre voksne pr. værelse.

På hjemrejsedagen kan der tilkøbes en 2-3 timers Male walkingtour med guide. Du har typisk god tid på afrejsedagen, og det giver et større indblik i Maldiverne at have set mere end blot strand og vand. Prisen for turen er 375 kr. pr. person, og turen skal bookes senest ved restbetaling af rejsen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top