Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
6.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Maldiverne igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Maldiverne. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Maldiverne.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Læs mere om Maldiverne her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Maldiverne hele året. Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Maldivernes, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Hulhumale
Ankomst og transfer til hotel på Hulhumale. Denne ø er en lokal ø, som ligger i forlængelse af lufthavnen. Her er et lille, men pænt, udvalg af restauranter og butikker samt en lille strand. Du overnatter på et guesthouse for natten på Hulhumale
3. dag: Rejse videre i Maldiverne
Maldiverne byder på azurblåt hav og kridhvide strande. Skal du rejse på egen hånd er der færger mellem mange af de forskellige lokale øer. Her kan du bo på guesthouses, og landet byder på en række forskellige spændende aktiviteter, som primært er baseret på eller under vandet.
4-?. dag: Afrejse fra Maldiverne Det er nu tid til en sidste dukkert, inden du vender næsen hjemad. Alternativt kan du fortsætte din rejse til for eksempel Sri Lanka.

Overnatninger

1 overnatning i standard dobbeltværelse på hotel inkl. morgenmad på Hulhumale

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

december - april

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Maldiverne t/r
  • Ankomstpakke på Maldiverne (afhentning i lufthavn og 1 overnatning på budget hotel inkl. morgenmad)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top