Søg
Søg
På egen hånd på Maldiverne
Surf på Maldiverne
Yoga Maldiverne
Maafushi Maldiverne
Lokal liv Maldiverne
Dykning, live-aboard, nord, Filippinerne.

Rejs på egen hånd i Maldiverne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Rejs op til 30 dage i Maldivernes skønne ø-hav med bounty strande, svajende palmer og turkisblåt vand. Under havets overflade venter der dig også en fantastisk verden med farverige koraller og fisk, skildpadder, rokker og hajer.

Bestil dine flybilletter til Maldiverne igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Maldiverne. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Maldiverne.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske turforslag til Maldiverne her

Læs mere om Maldiverne her.

Sæson

Du kan rejse i Maldiverne hele året. Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.


Maldiverne - Dhoni Cruise

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
2. dag: Ankomst og transfer til hotel på Hulhumale
3. dag: Videre rejse
?. dag: Afrejse fra Maldiverne

Prisen inkluderer:
- Flybillet København - Male t/r
-Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 1 overnatning på hotel på Hulhumale)

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Overnatning:
1 nætter i standard dobbeltværelse på hotel inkl. morgenmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Male t/r
  • Ankomstpakke i Male (afhentning i lufthavn og 1 overnatning på budget hotel inkl. morgenmad)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Tilvalgsprodukter

fra: 8.605,-
Ø-hop, Maldiverne

Maldivernes ø-hav

Denne rejse tager dig med på en eventyrlig sejltur i Maldivernes øhav, hvor du besøger smukke strande, snorkler, møder befolkningen og nyder den lokale mad.

Varighed: 7 dage
fra: 4.995,-
Snorkel med hvalhajer på Maldiverne

Svøm med hvalhajer på Maldiverne

Oplev Maldiverne på en lokal ø, nyd de fantastiske strande og hop med på snorkeltur på jagt efter de majestætiske hvalhajer.

Varighed: 4 dage
fra: 4.485,-
Afslapning på i hængekøjen på Dhiffushi

Ø-hop på Maldiverne

Du kan nu ø-hoppe blandt nogle af de smukkeste øer i verden, indsnuse stemningen på de lokale øer og udforske det farvestrålende liv under havets overflade.

Varighed: 8 dage

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-10-2019 18:00:00 : 13445
Aarhus
21. oktober 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Find os på: