KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Maldiverne igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Maldiverne. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Maldiverne.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfertid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Maldiverne her
Se et udvalg af ture og oplevelser i Maldiverne, som du kan tilkøbe, når du rejser på egen hånd i Maldiverne

Bedste rejseperiode

Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Maldiverne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Maldiverne kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Maldivernes, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Hulhumale
Ankomst og transfer til hotel på Hulhumale. Denne ø er en lokal ø, som ligger i forlængelse af lufthavnen. Her er et lille, men pænt, udvalg af restauranter og butikker samt en lille strand. Du overnatter på et guesthouse for natten på Hulhumale
3. dag: Rejse videre i Maldiverne
Maldiverne byder på azurblåt hav og kridhvide strande. Skal du rejse på egen hånd, er der færger mellem mange af de forskellige lokale øer. Her kan du bo på guesthouses, og landet byder på en række forskellige spændende aktiviteter, som primært er baseret på eller under vandet. (M)
4-?. dag: Afrejse fra Maldiverne
Det er nu tid til en sidste dukkert, inden du vender næsen hjemad. Alternativt kan du fortsætte din rejse til for eksempel Sri Lanka.

Overnatninger

1 overnatning i dobbeltværelse på hotel på Hulhumale

Vær opmærksom på, at Hulhumale er en lokal ø. Det betyder, at der ikke serveres alkohol nogen steder på øen. Ligeledes bedes du af respekt for lokalbefolkningen klæde dig i minimum shorts og t-shirt, men gerne dækket ned over knæene og over skuldrene.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

Danmark - Colombo / Colombo - Male / Male - Danmark
Danmark - Cochin / Cochin - Male / Male - Danmark
Danmark - Dubai / Dubai - Male / Male - Danmark
Danmark - Delhi / Delhi - Colombo / Colombo - Male / Male - Danmark

Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Maldiverne. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

december - april

Pakkeliste

 • Kontanter (hæv gerne lokalvaluta i lufthavnen)
 • Evt. eget snorkeludstyr
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Tøj der dækker over skuldrene og knæ

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Male t/r (inkl. bagage)
 • Transfer til hotellet på Hulhumale
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Den lokale 'Green tax' (3 USD per person per nat)
 • Lokale skatter (16%) og servicegebyrer på resortet (10%)
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top