Søg
Søg
Surfing i Panama
Bocas Del Toro
Puerto Viejo de Talamanca
Surfing i Panama
Panamakanalen
Bocas Del Toro
Bocas Del Toro
Bocas Del Toro
Puerto Viejo de Talamanca
Panama dans og musik
Store naturoplevelser i Boquete, Panama
Panama City
Store naturoplevelser i Boquete, Panama
Bustransport i Costa Rica
Toucan fuglen lever i Panama og Costa Rica
Solnedgang ved Bocas Del Toro
Udforsk Boquete på en ATV

Grupperejse fra San Jose til Panama City

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Besøg både Costa Rica og Panama og få en rejse, der kombinerer fantastiske naturoplevelser, strande, aktiv adventure og tropiske sandstrande. Du rejser i en international gruppe og har en engelsktalende rejseleder med på hele turen.

På denne rundrejse til Costa Rica og Panama har du trygheden ved at rejse med andre og have en engelsktalende guide med på hele turen. Rejsen er lavet fleksibelt, således at alle dagsture tilkøbes lokalt, så du får det optimale ud af din rundrejse fra Costa Rica til Panama.

Rejsen starter i Costa Ricas hovedstad San José, herfra rejser du med lokal bus til den maleriske landsby Puerto Viejo de Talamanca. Byen med et jamaicansk islæt og reggaerytmer rummer flere hyggelige restauranter og er udgangspunkt for mange spændende dagsture. Du rejser videre fra Costa Rica og over grænsen til Panama, hvorefter du besøger de berømte Bocas Del Toro øer. Dagene på disse tropeøer er fri til at udforske øerne sammen med resten af gruppen eller på egen hånd.

Rundrejsen tager dig tilbage til fastlandet og til Panamas adventure og trekking hovedstad Boquete som ligger i Panamas højland. I denne billedskønne by kan du tage på raftingture og opleve mange af områdets kaffeplantager på ATV. En anden oplevelse er vandreture gennem Boquetes Cloud forest. Hvis du gerne vil udfordres, så ligger Panamas højeste bjerg Vulcan Barú placeret lige uden for byen.

Efter nogle dage med aktiv adventure, rejser du videre til byen Santa Catalina ved Panamas vestkyst. Her er det oplagt at tage surf lektioner eller udforske områdets flotte natur. I nærheden af strandbyen kan du bl.a. besøge øen Isla del Coiba, som er en del af landets største marine park. I perioden fra juni til august kan du være heldig at se hvaler i området.

Rejsen afsluttes i den moderne storby Panama City, hvorfra du blandt andet har mulighed for at tage på en historisk udflugt til Panamakanalen, som selv idag er iblandt verdens mest imponerende bygningsværker. Kanalen der forbinder Caribien og Stillehavet har den dag idag en enorm betydning for Panamas økonomi og for den globale verdenshandel. Derudover kan du udforske den gamle bydel Casco Viejo i Panamas hovedstad. Bydelen er en skærende kontrast til storbyens mange højhuse. Efter Panama City kan du fortsætte på egen hånd eller rejse hjem med rygsækken fuld af oplevelser.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Costa Rica her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Panama her

Sæson

De fleste rejsende besøger Costa Rica og Panama i perioden fra december til april, der som hovedregel er landenes tørtid, dog kan tropiske regnskyld stadig forekomme.

Regntiden går fra maj til november. Det betyder ikke nødvendigvis heldagsregn, men ofte er der tale om korte kraftige byger.

Bocas Del Toro

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San José
Du tager fra Danmark om morgenen og ankommer sen aften i San José (lokal tid). Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Gruppen ankommer enten denne dag eller i løbet af den efterfølgende dag afhængig af den enkeltes rejserute.
(Afhængig af din flyrute kan der være tale om ankomst på rejsens anden dag.)

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

2. dag: Oplev San José på egen hånd og velkomstmøde
I dag kan du opleve San José på egen hånd eller bruge morgenen på at sove længe efter den lange flyvetur. Du er mere end velkommen til at udforske byen før dit velkomstmøde kl. 18:00, men sørg for at du er tilbage i tide for at møde gruppen. Klokken 18:00 afholdes dit velkomstmøde, her møder du rejsedeltagerne og din rejseleder. Efter briefingen påbegynder du dit eventyr sammen med resten af deltagerne.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

3. dag: San José til Puerto Viejo de Talamanca
I dag går turen til Costa Ricas smukke caribiske kyststrækning, hvor det mørke sand er kendetegnet. Busturen fra San José til den maleriske landsby Puerto Viejo de Talamanca foregår med en offentlig bus, så der er god mulighed for at møde lokalbefolkningen i øjenhøjde. Byen Puerto Viejo har et jamaicansk islæt og summer af reggae musik og calypso rytmer, hvilket bidrager til en fantastisk stemning i bybilledet. Din turleder kan være behjælpelig med at booke ture til den efterfølgende dag.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

4. dag: På egen hånd i Puerto Viejo de Talamanca
Denne dag kan du lave aktiviteter sammen med gruppen eller tage ud på egen hånd. Der er flere valgfrie aktiviteter til rådighed imod ekstra betaling. Du kan f.eks. leje en cykel eller tage på en bådtur til Manzanillo. Derudover kan du tage på vandretur til det billedskønne Monkey point i Manzanillo National Wildlife Refuge. Der findes flere vandfald i området som kan opleves på vandreture eller hesteryg. Byen er desuden kendt for sine hyggelige restauranter og velsmagende mad fra det afro-caribiske køkken. Der venter dig og resten af gruppen en skøn dag ved den caribiske kyst.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

5. dag: Puerto Viejo de Talamanca til øerne Bocas del Toro
I dag krydser du grænsen til Panama og rejser med bus og båd til øgruppen Bocas Del Toro som er placeret i den nordøstlige del af Panama. Din tid her byder på masser af muligheder for at snorkle, dykke, eller bare slappe af på strandene. Der findes desuden et farvestrålende natteliv på hovedøen Isla Colon.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

6-7. dag: Oplev Bocas del Toro på egen hånd eller sammen med gruppen
Dagene ved Bocas Del Toro øerne kan bruges på at snorkle og bade på nogle af øernes mange strande. Her kan du bl.a. lede efter røde frøer på Red Frog Beach. Det er desuden oplagt at tage på ø-hop mellem de mange fantastiske øer, med mulighed for at spotte dyreliv både over og under vandoverfladen. Turlederen kan være behjælpelig med at få det optimale ud af din tid på disse eksotiske øer og kan booke flere af turene for dig.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

8. dag: Bocas del Toro til Boquete
I dag går turen tilbage til Panamas fastland og videre på tværs af højlandet til Boquete. Der venter en lang rejsedag inden du ankommer til bjergbyen Boquete. I denne billedskønne by venter en overflod af udendørs aktiviteter. Du kan tage på adskillige vandreture, prøve kræfter med White Water rafting eller tage en tur ud til kaffeplantager. Turlederen kan være behjælpelig med at arrangere en dagstur til den efterfølgende dag.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

9. dag: Oplev Boquete på egen hånd eller sammen med gruppen
I dag har du fritid til at gå på opdagelse i Boquete. Du kan tage på White Water rafting, tage på tur til kaffeplantager eller vandre gennem Boquetes Cloud forest. Uden for byen ligger Vulcan Barú som er Panamas højeste punkt. Toppen er 3.475 meter over havets overflade og du vil på en klar dag, hvis du er heldig, kunne se både den Caribiske kyst og Stillehavskysten, som det eneste sted i verden. Trekket er blandt de mest udfordrende i landet.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

10. dag: Boquete til Santa Catalina
I dag forlader du højlandet, og rejser videre mod Stillehavskysten. Her venter dig nogle skønne dage ved en af Panamas bedste surf destinationer. Du vil ankomme til din surf camp i Santa Catalina sidst på eftermiddagen.

Overnatning: Flersengsværelse på en surf camp eller på et budget hotel.

11-12. dag: Oplev Santa Catalina, udforsk smukke Isla Del Coiba Nationalpark eller tag en surf lektion.
Den lille charmerende by Santa Catalina ved Stillehavskysten er det perfekte sted at tage surf lektioner. I nærheden af Santa Catalina ligger øen Isla del Coiba Island, som er en del af landets største marine parker af samme navn. Området omkring øen beskrives i mange guidebøger som et naturparadis og et mix mellem de berømte Galapagosøer og Cocos Islands i Stillehavet.

Overnatning: Flersengsværelse på en surf camp eller på et budget hotel.

13. dag: Santa Catalina til Panama City
I dag forlader du strandene og turen går mod Panamas hovedstad, Panama City.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

14. dag: Panama City
Panama Citys største turistattraktion er uden tvivl Panamakanalen, som selv den dag i dag beskrives som et af menneskehedens største bygningsmæssige bedrifter. Såfremt du vælger denne tur vil der vente dig en historisk dag med et interessant indblik i, hvordan kanalen bruges og dens enorme betydning for den globale verdenshandel. Denne tur kan bookes lokalt i Panama City. Din sidste dag kan desuden bruges til at opleve Panama City på egen hånd. Her kan du bl.a. tage på shopping i Panama City eller opleve den gamle bydel Casco Viejo, som i dag er den velbevarede og historiske del af Panama City.

Overnatning: Flersengsværelse på et hostel eller på et budget hotel.

15. dag: Panama City - København
Det er blevet tid til at tage afsked med Panama. Er du ikke klar til at forlade Panama, kan din rejseleder hjælpe dig med din videre transport. Dog vil det for de fleste være rejsens sidste dag inden turen går hjem over Atlanterhavet. Der vil være en eller flere mellemlandinger inden din ankomst til København.

16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark er afhængig af hvilket flyselskab du flyver med.


Overnatning:
14 nætter i flersengsværelser på hostels eller på budget hoteller.


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Sværhedsgraden er let til moderat og inkluderer flere vandreture i nationalparkerne.

Afrejsedatoer

Denne tur har afgang ca. en til to gange om måneden. Forhør dig om startdatoer ved din rejsekonsulent.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 15.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen har maximum 16 deltagere.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Danmark - San Jose // Panama City - Danmark
  • Overnatninger, transport og færgetransport ifølge program
  • Engelsktalende guide på hele turen

Prisen er eksklusiv

  • Måltider og drikkevarer er ikke inkluderet i programmet. Forvent at bruge mellem USD 500-650 på måltider i forhold til programmet.
  • Dagsture i programmet er ikke inkluderet i prisen. Alle beskrevede dagsture skal tilkøbes lokalt eller gennem din rejseleder
  • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
  • Drikkepenge. I Panama og Costa Rica er det god skik at give din guide drikkepenge efter endt tur
  • Du skal betale en lokal flyskat på alle indenrigsfly som evt. bookes efter rejsen
  • Alle personer der forlader Panama City skal betale 40USD pr. person i afrejse skat i Panama lufthavn.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: