1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter på hovedøen Oahu, som bl.a. byder på den berømte strand Waikiki, historiske Pearl Harbour og krateret Diamond Head.

Bagefter flyver vi videre til honeymoon-øen Maui, som specielt er kendt for sin sceniske rute ”Road to Hana”.

Big Island er, som navnet antyder, den største af Hawaii-øerne og huser den aktive vulkan Kilauea, som er en oplagt destination for vandreruter. Til vands kan du dykke eller snorkle med Mantarays.

Den sidste ø, vi besøger, er tropeparadiset Kauai, som for mange er en overset perle. Øen byder på de smukkeste vandreruter ved Waimea Canyon, de fineste sandstrande i det sydlige og frodig natur som i Jurassic Park.

Jeg glæder mig til at fortælle jer om Hawaii.

Med venlig hilsen
Rasmus Gajhede

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent Rasmus Gajhede

Rasmus Gajhede

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top