Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i den smukke hovedstad Lissabon, som byder på farverige huse, gamle charmende sporvogne og stejle gader. Vi rejser videre til Coimbra, den gamle hovedstad. Herfra rejser vi videre ind i landet og ud til Douro Vally, hvor vi rejser igennem den fantastisk bjergrige natur, smager den lokale vin, da Douro Valley, som også er et kendt vinområde i Portugal. Herefter fortsætter vi til den gamle historiske havneby Porto, som med fordel kan opleves på gåben. Vi ser nærmere på nogle af de mange aktiviteter der findes nord for Porto blandt andet Pilgrimvandring på Caminoen.

Turen går videre ned langs vestkysten, hvor vi blandt andet gør et stop i den hyggelige lille by Aveiro, også kaldet Portugals Venedig, pga. alle de små kanaler der løber i byen. Næste stop bliver i strand- og surfbyen Peniche, før vi bevæger os helt syd på til Algarve regionen. Algarve er det mest kendte ferieområde i Portugal bandt andet pga. de smukke sandstrande som ligger op til afslapning og badeferie. Her er også mulighed for at opleve Portugal fra havsiden i kajak eller på bådtur. Inden turen går videre, går vi i fiskernes fodspor på en flerdages vandretur på den smukke rute kaldet Fishermens trail.

Rejsen slutter på paradisøen Madeira og det frodige ørige ved Azorerne, hvor vi har fokus på at være aktive når vi skal udforske de tropiske øer. På Madeira skal vi oplevede fantastiske udsigter fra imponerende højder, men også vandre langs de gamle vandings kanaler kaldet levada. Vi oplever de frodige blomster i den botaniske have og smager på Madeira vinen. På Azorerne skal vi besøge den største ø São Miguels, hvor vi skal vandrer ved et vulkankrater og smukke søer, prøve kræfter på mountain bikes og nyde den gode lokale mad i Ponta Delgada.

Vi ser frem til en hyggelig virtuel tur til Portugal sammen med jer og glæder os til at inspirere jer til jeres næste rejse.

Med venlig hilsen
Nicoline Laursen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top