Californien rummer et væld af eventyr, og er en af de mest familievenlige stater i USA, bl.a. pga. Universal Studios og Disneyland samt de mange strande langs Stillehavskysten. Her kan du også spotte hvaler og delfiner på en bådtur fra Monterrey. Fra de ikoniske storbyer Los Angeles og San Francisco kan du rejse ind i landet, hvor der bl.a. venter bjørne og vandfald i Yosemite nationalpark, verdens største træer i Sequoia nationalpark samt de fantastiske vinområder Napa Valley og Sonoma.

Viser 11 oplevelser

Nyd friheden på roadtrip i USA med Jysk Rejsebureau

Det klassiske roadtrip i vest USA

Tag på roadtrip i det vestlige USA's smukke nationalparker og fantastiske storbyer i staterne Californien, Utah & Nevada. Selvom ruten tager dig til de klassiske must-sees, så har vi krydret den med fede d-tours og unikke stops. Oplev Las Vegas, Yosemite, Highway 1, Los Angeles, Grand Canyon, Bryce Canyon, m.fl.
Læs mere
16 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 19.495,-
fra 6.795,-
Det vestlige USA i autocamper

Det vestlige USA i autocamper

Kør i autocamper (motorhome) rundt i det vestlige USA's fantastiske nationalparker og storbyer. Lejen inkluderer 2400 miles, forsikringer og alt udstyr samt en overnatning i Los Angeles.
Læs mere
18 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 15.595,-
fra 5.795,-
Oplev USA i autocamper og bil

Oplev USA i autocamper og bil

Oplev de smukkeste nationalparker i det vestlige USA i autocamper. Efter 8 dages rundrejse i autocamper fortsætter du på kør-selv-ferie (billeje og overnatninger inkluderet) fra Las Vegas via Yosemite, San Francisco og Highway 1 til Los Angeles.
Læs mere
23 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 20.995,-
fra 8.495,-
Los Angeles byder på strand, storbyer, forlystelsparker og meget mere

Familieeventyr i det vestlige USA

Tag med familien på eventyr til vest USA. Vi har tilpasset ruten så der er noget for alle i familien: storbyer, nationalparker, strande, wildlife, shopping og meget mere. Oplev San Francisco, Monterey, Yosemite, Las Vegas, Grand Canyon og Los Angeles.
Læs mere
14 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 16.795,-
fra 6.995,-
Jysk Rejsebureaus fedeste kør-selv rejse i det USA

Det fedeste roadtrip i vest USA

Denne 23 dages kør-selv rejse tager dig til ikoniske storbyer og nogle af de mest øde og smukke nationalparker i det sydvestlige USA. Oplev steder som Las Vegas, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Bryce, Zion, Death Valley, Yosemite, San Francisco, Highway 1 og Las Vegas.
Læs mere
23 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 25.995,-
Den store USA rundrejse

Den store USA rundrejse

Roadtrip i storslåede nationalparker, vinsmagning i Napa Valley, ø-hop på Hawaii og storbyferie i New York - dette er den ultimative rundrejse i USA fyldt med kontraster og unikke oplevelser.
Læs mere
22 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 31.495,-
USA rejse i luksus autocamper

USA rejse i luksus-autocamper

Lev drømmen og kør i luksus-autocamper rundt i det vestlige USA's fantastiske nationalparker og storbyer. Vi har tilmed inkluderet tre overnatninger i San Francisco samt tre overnatninger i Los Angeles på luksushoteller. Lejen inkluderer 2000 miles, forsikringer, énvejsleje og alt udstyr.
Læs mere
17 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 27.995,-
fra 6.295,-
På roadtrip i backpackercamper

På roadtrip i backpackercamper

I dette 21 dages rejseforslag kører du i lejet backpackercamper fra San Francisco til Los Angeles med tre overnatninger i hver af de to byer. Der er fokus på frihed og eventyr rundt i det vestlige USA.
Læs mere
21 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 10.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

USA, Cook-øerne, Australien & Bali

Tag på jordomrejse i 32 dage med alt inkluderet: overnatninger og billeje i USA, ophold på Cook-øerne, overnatninger og ture i Australien samt overnatninger og alt transport på Bali.
Læs mere
32 dage
APRIL - OKTOBER
fra 54.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Fransk Polynesien og Hawaii

Fransk Polynesien og Hawaii

Velkommen til Stillehavets paradisøer. Med en kombination af San Francisco, Fransk Polynesien og Hawaii er rejsen pakket med indtryk. Pulserende storbyer, vulkanske øer, turkisblå laguner og små lokalsamfund er med til at gøre turen helt unik.
Læs mere
22 dage
MAJ - NOVEMBER
fra 43.995,-
Surf camp i Californien

Surfing California

Tag på surf camp i Californien, enhver surfers drømmespot: hyggelig og afslappet stemning, masser af solskinstimer og gode bølger.
Læs mere
4-23 dage
APRIL - OKTOBER
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Californien

Få info og fakta om Californien lige her!

Skræddersyede rejser til Californien

Californien er kendt for en masse forskelligt: Berømte storbyer som Los Angeles og San Francisco, Hollywood, Silicon Valley, Napa Valley, Disneyland, storslåede nationalparker, ikoniske strande og billedskønne solnedgange. Alt sammen finder du i denne eventyrlige del af USA. Grib også muligheden for at udforske det vestlige USA og Californien på egen hånd på et uforglemmeligt roadtrip. Uanset om du er til afslapning, kultur, natur, familieoplevelser eller jagter et glimt af den glamourøse verden, tilbyder vi skræddersyede rejser til Californien, der er fyldt med alle de eventyr, du søger.


Golden Gate Bridge, San Francisco

Los Angeles: City of Dreams

På din rejse til Californien er det oplagt at besøge den pulserende metropol Los Angeles. Med sin blanding af filmindustri, musikscene og kunstneriske miljøer er Los Angeles et kulturelt epicenter. Ønsker du at fylde din rejse til Californien med lidt stjernedrys, kan du lægge vejen forbi den berømte Hollywood Walk of Fame, hvor verdenskendte stjerner er foreviget på, eller tage en tur til Universal Studios og få et spændende indblik i filmindustriens fortryllende verden. Los Angeles er også kendt for sine ikoniske strande, såsom Venice Beach og Santa Monica Beach, hvor du kan komme ned i gear, nyde solen og opleve den afslappede californiske livsstil. Det er ikke uden grund, at langt de fleste rejser til Californien inkluderer Los Angeles.

Studietur til Los Angeles

Oplev San Franciscos farverige charme

På din rejse til Californien er det også ideelt at inkludere San Francisco, der præsenterer en utrolig charme og en unik kulturel scene. Byen er kendt for sine mange ikoniske seværdigheder, herunder den berømte Golden Gate Bridge, det berygtede Alcatraz-fængsel, det livlige Fisherman's Wharf og de farverige Painted Ladies-huse. San Franciscos kvarterer er seværdigheder i sig selv. Oplev her blandt andet den bohemeagtige atmosfære i Haight-Ashbury-kvarteret, hvor hippiekulturen blomstrede i 1960'erne. Et besøg i byens farverige Chinatown er også et must, hvor du kan opleve den autentiske kinesiske kultur helt tæt på og smage på lækre retter og delikatesser.Fængselsøen Alcatraz i San Francisco

Besøg det solrige San Diego

San Diego er en afslappet by i den sydligste del af Californien, der byder på en fantastisk kombination af sol, strand og spændende aktiviteter. Et must-see er San Diego Zoo, der er hjemsted for en imponerende samling af dyr fra hele kloden. Balboa Park er også et besøg værd med sine smukke haver og imponerende museer. Coronado Island er en anden populær destination med sin charmerende atmosfære og ikoniske Hotel del Coronado. Men det er ikke kun seværdighederne, der gør San Diego til et paradis. Byen har nemlig også fantastiske strande og surfmuligheder.Surfing, San Diego, USA

Udforsk Californiens imponerende nationalparker

Californien åbner dørene til en spektakulær naturpragt med sine imponerende nationalparker. I den verdensberømte Yosemite National Park kan du vandre mellem ikoniske klippeformationer, imponerende vandfald og smukke dale samt skove. Har du mod på det, kan du vandre op til toppen af Glacier Point, Half Dome eller El Capitan og nyde en magisk panoramaudsigt ud over nationalparken. På din rejse til Californien kan du også besøge Sequoia National Park, der er kendt for sine majestætiske sequoia-træer, der nemt kan blive over 50 meter i højden og dermed er den største træsort i verden. Kings Canyon National Park er endnu en fantastisk naturpark og en skjult perle med sine dybe kløfter og varierede terræn.

Yosemite

Napa Valley: Vin og naturskønhed i særklasse

Napa Valley er en verdenskendt vinregion, der kombinerer vin og naturskønhed på en enestående måde. Med sine smukke vinmarker og luksuriøse vingårde er Napa Valley et paradis for vinelskere og gourmetentusiaster. Selve området byder på betagende natur og maleriske landskaber bestående af bølgende bakker, grønne dale og snoede floder.
Nyd den gode vin i Napa Valley
faq

Hvad er klokken i Californien?

Californien ligger i Pacific Time Zone (PT) og er 9 timer bagud i forhold til Danmark. Det betyder, at hvis klokken er 20:00 i Danmark, så er klokken 11:00 om formiddagen i Californien.

Hvad er Californien kendt for?

Californien er kendt for blandt andet Hollywood, Silicon Valley, vinproduktion i Napa Valley, de smukke strande, nationalparker som Yosemite National Park og Sequoia National Park og meget mere.

Hvor ligger Californien?

Californien ligger ud til Stillehavet ved USA’s vestkyst mellem Oregon i nord og den mexicanske grænse i syd.

Hvad skal man se i Californien?

Californien byder på en lang række ikoniske destinationer og seværdigheder, herunder Los Angeles med Hollywood, San Francisco med Golden Gate Bridge og Alcatraz, Yosemite National Park, Disneyland i Anaheim, San Diego Zoo og meget mere. Der er noget for enhver smag, fra storbyliv til naturskønne områder.


Indret din rejse til Californien, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne USA-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Californien for dig.


Til top