4 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Quan Lan Island tilhører Bai Tu Long Bay, som består af en række øer i Bac Bo området. Kun otte små befolkede landsbyer er der på de godt 11 kvadratkilometer, som området måler. Det smukke landskab, der omkrandser Bai Tu Long Bay, er noget mindre kendt end den yndede turistdestination Halong Bay. På trods heraf er Bai Tu Long Bay dog uden tvivl lige så smuk som Halong Bay. På den konto er der således ikke den store forskel mellem de to bugter. Til gengæld er der stor forskel på antallet af besøgende. Mange turister besøger hvert år Halong Bay, mens antallet af besøgende i Bai Tu Long Bay er en hel del mindre, og det giver dig derfor en lidt anderledes tur.

Få information og fakta om Vietnam her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vietnam her

Bedste rejseperiode

Vi anbefaler denne tur fra maj - oktober. Fra november til april kan de skiftende vejrforhold resultere i ændring eller aflysning af turen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Hanoi - Halong Bay - Bai Tu Long Bay - Quan Lan Island
Fra morgenstunden bliver du samlet op ved dit hotel, hvorefter turen går mod Halong City. Undervejs laver du et kort stop i Hai Duong og senere et frokoststop i Halong City. Derefter krydser du Bai Chay broen og kører videre mod Hon Gai, hvor båden mod Quan Lan Island sejler ud fra over middag. Den smukke bådtur gennem Halong og Bai Tu Long Bay tager omkring fire timer. Ved ankomsten til Quan Lan Island vil du blive hentet og kørt til den centrale del af øen. Herefter bliver du indlogeret på et lokalt guest house, mens du senere om aftenen kan nyde en god vietnamesisk middag med lokale specialiteter. (F,A)
2. dag: Quan Lan Island
Efter morgenmaden begynder en hyggelig rundtur på øen. På cykel vil du få mulighed for at udforske dette smukke sted, hvor vejen fører dig forbi en nærliggende pagoda, adskillige rismarker, skovområder, store klitter og gamle ruiner. Derudover vil du også besøge nogle af Nordvietnams smukkeste strande, som alle indbyder til en forfriskende svømmetur. Oplev desuden Vietnams landdistrikter, hvor de lokale stadig arbejder ud fra mange af landets gamle traditioner. Herefter venter en lækker frokost på en af de lokale restauranter. Efter frokost er der mulighed for at udforske lidt mere af området, før du igen vender tilbage til dit guest house. Inden middagen serveres, er der tid til at slappe lidt af. (M,F,A)
3. dag: Quan Lan Island
I dag er du fri til at foretage dig lige det, du ønsker. Hvis nogle af gårsdagens attraktioner for eksempel fangede din interesse, kan du igen i dag tage et nærmere kig på disse. Du kan også tage en vandretur langs øens østlige del eller udforske de små landsbysamfund. Hvis du derimod trænger til at slappe af på stranden, er der også mulighed for det. Valget er dit. (M,F,A)
4. dag: Quan Lan Island - Bai Tu Long Bay - Halong Bay - Hanoi
Du skal i dag tidligt op idag. Endnu en smuk tur gennem Bai Tu Long og Halong Bay venter forude, før du rammer Halong City, hvor du spiser frokost. Herefter kører du tilbage til Hanoi i en privat bil eller bus alt afhængig af gruppens størrelse. Du ankommer til Hanoi sidst på dagen. (M,F)

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse på Quan Lan Island

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet afgår hver dag.

Gruppestørrelse

Gruppen er på minimum 2 og maksimum 8 personer.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Lange bukser (af hensyn til den almindelige påklædningsetikette, bedes du undgå shorts, kort kjole etc.)
 • Vandresko
 • Mindre
 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme

Prisen er inklusiv

 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Andre måltider end nævnt ovenfor samt drikkevarer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top