Søg
Søg
Klassisk lokal fiskebåd
Hanoi
Kvinde på cykel
Charmerende Hanoi
Quan Lan Island, Vietnam
Water Wheel i Pu Luong
Pu Luong Vietnam
Pu Luong, Vietnam
Familiefabrik, røgelse, Vietnam
Saigon blomstermarked
Fiskebåd Con Dao
Saigon

Det uspolerede Vietnam

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 19 dage

Denne tur er lavet til dig der vil til højre, når de andre går til venstre. Turen tager dig til et område nord for Halong Bay som endnu er uspoleret, du kommer til de skønne naturområder ved Mai Chau og Pu Luong og oplever Vietnams strande på øen Con Dao der endnu ikke er så besøgt som nabo øen Phu Quoc. Der er selvfølgelig også indlagt stop i Hanoi og i Ho Chi Minh.

På denne tur starter du i charmerende Hanoi og fortsætter derefter til Quan Lan øen nord for Halong, som du udforsker på cykel. Nyd de skønne hvide sandstrande inden du fortsætter til det smukke naturreservat Pu Luong, hvor du skal opleve smukke bjerge, risterrasser, vandfald og floder. Du oplever selvfølgelig også highlights i Ho Chi Minh fra bagsædet af en scooter og derudover skal du udforske øen Con Dao, der endnu ikke er berørt af masseturismen.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Vietnam her

Sæson

Turen til Quan Lan er bedst fra April til Oktober
Vær forberedt på, at der er stor forskel på klimaet i regionerne. I syd er regntiden fra maj til november - resten af året er der tørtid med lidt højere temperaturer og højere luftfugtighed. I Ho Chi Minh City ligger temperaturen omkring de 30 grader hele året. I nord er vinteren temmelig kold fra december til marts (ned til 15 grader i Hanoi). Sommeren fra maj til oktober har temperaturer over 30 grader og kraftige, men korte regnskyl.Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Idag flyver du mod Vietnams charmerende hovedstad Hanoi.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Du ankommer til Hanoi lufthavn og bliver kørt til dit hotel. Efter check-in er der tid til at udforske området omkring dit hotel, der ligger i den charmerende gamle bydel af Hanoi. Nyd et måltid ved en af streetfood restauranterne eller gå en tur ned omkring Hoan Kiem søen.
Overnatning på hotel

Dag 3: Udforsk den gamle bydel til fods
Din guide er klar kl. 09.00 i en af de ældste kaffe shops i byen lige ved søen (beliggende 11 Hang Gai). Til fods gennem den gamle bydel får du et godt indblik i den traditionelle arkitektur og dagligdagslivet i byen. Du får historier om det gamle Hanoi og får en forståelse for Hanoi både før og nu. Turen slutter med en cykeltaxa sightseeing til de gader som helt specifikt byder på f.eks. malerier, instrumenter eller papir.
Eftermiddagen er på egen hånd, du kan fare vild i de kringlede gader eller måske nyde en massage på et af de gode steder i nærheden af hotellet.
Overnatning på hotel

Dag 4: Lær at lave mad i Hanoi
Du bliver hentet på Go Beyonds kontor kl. 09.30 og kørt med taxa til den hyggelige grønne baggård, hvor dit madlavningskursus foregår. Du kommer med på markedet og er med til at vælge ingredienser til de lokale retter, du skal lave. De fleste af tingene kan du købe herhjemme i specialbutikker, så du kan imponere med dine nye madlavningstalenter, når du kommer hjem.
Kurset er færdig omkring kl 14.00 og du bliver kørt tilbage med taxa til kontoret.
Overnatning på hotel (F)

Obs: Taxi transfer er inkluderet i prisen

Dag 5: Hanoi - Ha Long Bay - Bai Tu Long Bay - Quan Lan Island
Der er afgang fra dit hotel omkring kl. 08.00 mod Ha Long City i privat bil. Frokost serveres ved ankomst inden du sejler til Quan Lan Island, som ligger nord for den mere berømte Halong Bay. Turen tager ca 1,5 time i hurtig båd, så du har tid til at nyde den smukke tur med de berømte smukke kalkstensklipper. Ved ankomst til øen bliver du hentet og kørt til dit hotel, hvor du senere på aften får serveret en god middag med vietnamesiske specialiteter.
Overnatning på hotel (F,A)

Dag 6: Quan Lan Island - cykeltur
I dag skal du efter morgenmaden udforske øen på cykel. Du kommer forbi pagoder, gennem rismarker, store sand klitter og gamle ruiner. Øen byder også på nogle af de smukkeste strande i det nordlige Vietnam, hvor du kan snuppe en dukkert. Efter frokost på en lokal restaurant forsætter cykelturen og sidst på dagen er du tilbage på dit hotel, hvor du kan slappe af inden det er tid til at nyde en velfortjent middag.
Overnatning på hotel (M,F,A)

Dag 7: Quan Lan Island
Dagen idag er på egen hånd – efter du har fået en introduktion til øen i går er det tid til i dag selv at udforske øen eller bare slappe af på en af de skønne strande. Vi kan anbefale et hike langs den østlige kyst.
Overnatning på hotel (M,F,A)

Dag 8: Quan Lan Island - Bai Tu Long Bay - Halong Bay - Hanoi
Lidt afhængig af afgangstiden med den lokale båd skal du regne med at skulle tidligt op og afsted omkring kl 06.30. Nyd den smukke udsigt på turen tilbage. Du kører forbi en keramik fabrik på vejen tilbage og nyder frokosten på en lokal restaurant inden du bliver kørt tilbage til Hanoi.
Overnatning på hotel i Hanoi (M,F)

Dag 9: Fra Hanoi til Pu Luong
Pu Luong er et nyopdaget naturreservat kun 160 km fra Hanoi. Her er smukke bjerge, flotte rismarker, vandfald og traditionelle landsbyer.
Du bliver hentet i Hanoi kl. 07.30. Undervejs stopper du ved Mai Chau for at nyde de smukke små landsbyer inden du fortsætter til Pu Luong gennem et fantastisk smukt bjergpas, hvor du har udsigt over hele dalen. Du ankommer i tid til en lækker frokost efterfulgt af lidt fritid, hvor du kan nyde de rolige og fredelige omgivelser.
Om eftermiddagen bliver du kørt til en hængebro over Cham floden, hvor du kan begynde at spejde efter de smukke bambus vandmølle hjul. Du besøger en lokal fisker, hvor du kan hvile inden du skal på cykeltur i området. Tilbage ved den smukke Tan Lap bro er der arrangeret transfer retur til dit retreat, hvor der serveres middag.
Trekking distance ca. 2.5 km
Overnatning Pu Luong Retreat med delt badeværelse (F,A)

Dag 10: På opdagelse og trekking i Pu Luong
Start tidligt med at vandre ned i den smukke dal, der ligger ved dit guesthouse. Du går ad små stier gennem tæt vegetation og får et kig til en landsby der ligger ved foden af et bjerg. Her er masser af gode foto muligheder. Du fortsætter ad små veje og gennem små landsbyer, vilde marker og floder tilbage til dit guesthouse, hvor frokosten er klar.
Efter frokost står den på off road tur i jeep, hvor du b.la kan nyde den gemte landsby Hieu og et smukt vandfald inden du køres tilbage til dit retreat.
Trekking distance ca. 12 km
Overnatning Pu Luong Retreat med delt badeværelse (M,F,A)

Dag 11: Tilbage til Hanoi
Du får i dag en introduktion til og et indblik i livet i en Kho Muong landsby. Få små glimt af de daglige gøremål på din vandretur langs rismarkerne. Tilbage på Pu Luong Retreat får du serveret frokost inden turen går tilbage til Hanoi.
Trekking distance ca 6 km
Overnatning på hotel I Hanoi (M,F)

Dag 12: Med fly til Con Dao øen
Snup en taxa til lufthavnen (ikke inkluderet), hvor du skal med fly via Saigon til øen Con Dao. Con Dao er efter vores opfattelse en af perlerne i det sydlige Vietnam og endnu uberørt af masseturismen. Øen har en dramatisk historie som tidligere fængselsø men er idag en fredelig ø med smukke uberørte strande, tæt skov, koralrev og en hyggelig lille by, Con Son.
Overnatning på Villa Maison Boutique hotel (M) ( transfer til hotel ikke inkluderet)

Dag 13-15: Con Dao på egen hånd
Dit hotel ligger midt i den lille by, hvor du kan udforske de gamle fængsler, gå en tur langs den fine havnefront eller leje en scooter og udforske en af øens gemte strande. Øens bedste strand hedder Bai Dat Doc - en smuk bugt som er velegnet til en svømmetur - en af de mere øde er Bai DramTrau som du kommer ned til ad en grusvej 1 km før lufthavnen - her er fin snorkling og nogle små boder der sælger seafood.
Overnatning på Villa Maison Boutique hotel (M)

Dag 16: Fly til Ho Chi Minh
Få hotellet til at hjælpe dig med transfer til lufthavnen (ikke inkluderet), hvorfra du skal med fly til Saigon. Ved ankomst til Saigon bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Du kan slappe af eller slentre en tur i området.
Overnatning på hotel

Dag 17: Oplev Ho Chi Minh bagpå en scooter
Morgenturen begynder ved solopgangstid kl. 07.00 hvor du bliver hentet på dit hotel. Mens I kører fra hotellet begynder byen at vågne, gadefejerne gør byen klar til dagen og madboderne er i gang med at servere morgenmad for de tidligste kunder. Hvis du ikke har nået at spise morgenmad stopper du ved en bod og kan tage mad med hen i en park, hvor de lokale kommer medbringende deres fuglebure. Det er en helt særlig oplevelse at sidde og nyde sin morgenkaffe mens fuglene synger.
I kører til det største blomstermarked i byen, hvor gaderne er fyldt med skønne blomster i alle farver. I fortsætter ad baggyderne forbi de kendte kvarterer i byen (gaden med malerier og gaden med de gamle bøger) ligesom du kan opleve de lokales liv i gaderne. Du besøger også et marked, hvor du kan smage på delikatesser. Sidste stop er på en hyggelige stemningsfyldt café. Du er tilbage på hotellet ved 11.00 tiden.
Du bliver hentet igen kl. 17.30 hvor du skal på aftenens scooter tur – her kommer du på rundtur i det vietnametiske køkken med smagsprøver af de forskellige kulinariske specialiteter fra de forskellige madmarkeder der er i byen.
Du er tilbage på dit hotel ved 21.30 tiden
Overnatning på hotel (M,A)

Dag 18: Hjemrejsedag
Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen, hvor din hjemrejse påbegyndes

Dag 19: Ankomst Danmark

Overnatning:
5 nætter i Hanoi på budget hotel
3 nætter på Quan Lan Island på budget hotel
2 nætter på homestay med fælles bad/toilet i Pu Luong
4 nætter på Con Dao på turistklasse hotel
2 nætter i Ho Chi Minh på budget hotel


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Flybillet med udrejse til Hanoi og retur fra Ho Chi Minh
  • Overnatning og måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Visum
  • Rejseforsikring
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Vietnam: 03-06-2019 18:00:00 : 13494
Kolding
3. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam med kant: 18-06-2019 18:00:00 : 13573
Aalborg
18. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam med kant

Vietnam: 19-06-2019 18:00:00 : 13588
Herning
19. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: