18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 21.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har sammensat et forslag til en udfordrende og interessant mountainbike tur, der fører dig gennem smuk natur og små landsbysamfund i det nordvestlige Vietnam samt fra kysten i det centrale Vietnam til Dalat. Nordpå er der rig mulighed for at møde forskellige etniske minoritetsgrupper, som er bosat i nogle af de små samfund. Både Flower Hmong, Black Dao, Phu La, Nung og Tay er blandt disse grupper af minoriteter. Derudover har du god tid til, på egen hånd, at gå på opdagelse i Hanoi, en af Asiens mest charmerede og romantiske byer. Der er indlagt en morgencykeltur, så du kan opleve byen vågne. På cykelturen i det centrale Vietnam oplever du fantastisk natur, smukke vandfald og hyggelige bjergbyer. Turen slutter i Saigon, som du blandt andet skal udforske fra bagsædet af en scooter.

Få information og fakta om Vietnam her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vietnam her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Dog er den mest optimale periode fra december til april. Fra maj til september kan de skiftende vejrforhold resultere i ændring eller aflysning af turen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Idag flyver du mod Vietnams charmerende hovedstad Hanoi.
2. dag: Ankomst Hanoi
Du ankommer til Hanoi lufthavn og bliver kørt til dit hotel. Efter check-in er der tid til at udforske området omkring dit hotel, der ligger i den spændende gamle bydel af Hanoi. Nyd et måltid ved en af streetfood restauranterne eller gå en tur ned omkring Hoan Kiem søen.
3. dag: Udforsk den gamle bydel til fods
Din guide er klar kl. 09.00 i en af de ældste kaffe shops i byen lige ved søen (beliggende 11 Hang Gai). Til fods gennem den gamle bydel får du et godt indblik i den traditionelle arkitektur og dagligdagslivet i byen. Du får historier om det gamle Hanoi og får en forståelse for Hanoi både før og nu. Turen slutter med en cykeltaxasightseeing til de gader som helt specifikt byder på f.eks. malerier, instrumenter eller papir. Eftermiddagen er på egen hånd. Du kan fare vild i de kringlede gader eller måske nyde en massage på et af de gode steder i nærheden af hotellet.
4. dag: Lær at lave mad i Hanoi
Du bliver hentet på Go Beyonds kontor kl. 09.30 og kørt med taxa til den hyggelige grønne baggård, hvor dit madlavningskursus foregår. Du kommer med på markedet og er med til at vælge ingredienser til de lokale retter, du skal lave. De fleste af tingene kan du købe herhjemme i specialbutikker, så du kan imponere med dine nye madlavningstalenter, når du kommer hjem. Kurset er færdig omkring kl 14.00 og du bliver kørt tilbage med taxa til kontoret. (F)
5. dag: Med nattog til Lao Cai
Dagen starter tidligt, da du bliver hentet allerede kl 05.30 på dit hotel. Cykelturen starter ved Hoan Kiem søen, hvor du kan se de tidlige morgenmarkeder og nyde synet af de lokale, der dyrker Tai Chi. Turen fortsætter 4 km gennem det gamle kvarter, hvor du bl.a. passerer de gamle huse og stopper ved Dong Xuan markedet og det farverige frugt og grøntsagsmarked Long Bien. Efter 3 km mere i sadlen kommer du forbi blomstermarkedet og Tran Quoc pagoden inden det er tid til lokal morgenmad. Du er tilbage på hotellet omkring kl 07.30 og kan nå at slappe lidt af inden turen går videre. Resten af dagen er på egen hånd i Hanoi, indtil du i aften skal med toget nordpå. Nyd det gamle kvarter, sæt eventuelt tid at til en skøn massage og en kop kaffe i en af de hyggelige cafeer. Ca. en time før togafgang bliver du afhentet på dit hotel og kørt til stationen. Herfra kører du med nattog (soft sleeper og A/C) til Lao Cai. (M)
6. dag: Lao Cai - Bac Ha
Tidligt om morgenen ankommer du til Lao Cai, hvor du bliver afhentet af guiden. Efter morgenmaden får alle udleveret en cykel, hvorefter turen går gennem små landsbysamfund videre mod Bac Ha, hvor aftenens overnatning er arrangeret på hotel. Om eftermiddagen venter et besøg i Ban Pho, Ta Chai. Transporten i dag er cirka 55 km i bil og 35 km på cykel. (M)
7. dag: Bac Ha - Can Cau - Nam Mom - Bac Ha
Morgenmaden nydes på hotellet, hvorefter turen går videre mod Can Cau. Hvis du ankommer til Can Cau en lørdag, er der mulighed for at besøge områdets lokale minoritetsmarked. Om eftermiddagen aflægges et besøg i Nam Mom, hvorefter turen igen går mod til Bac Ha. Overnatning på samme hotel som i går. Transporten i dag er cirka 47 km i bil og 30 km på cykel. (M)
8. dag: Bac Ha - Trung Do - Bac Ha - Sapa
Efter morgenmad cykler du mod Trung Do, hvor der om søndagen er mulighed for at besøge Bac Ha markedet. Herefter vil du i bil blive kørt til Sapa by, hvor du indlogeres på hotel. Transporten i dag er cirka 92 km i bil og 16 km på cykel. (M)
9. dag: Sapa - Cat Cat village - Lao Cai. Nattog til Hanoi
Efter morgenmad på hotellet venter en tur på det lokale marked samt i de omkringliggende områder. Om eftermiddagen går du en tur til minoritetsbyen Cat Cat, før du igen vender tilbage til Sapa by. Her er der mulighed for at slappe lidt af, før du skal med bussen til Lao Cai togstation, hvorfra toget mod Hanoi afgår.
10. dag: Ankomst til Hanoi og videre til Nha Trang
Du ankommer til togstationen i Hanoi tidligt næste morgen. Senere på dagen finder du selv i lufthavnen afhængig af, hvilket tidspunkt dit fly er booket, for at flyve til Nha Trang, hvor du har en overnatning inden din mountainbike tur til Dalat starter.
11. dag: På cykel og med bil til Buon Me Thout
Du bliver hentet på dit hotel kl. 07.00, hvorfra cykelturen langs stranden og ud af byen til motorvejen ( ca 15 km ). Du bliver kørt til toppen af Phoung Hoang passet, hvorfra du hopper på cyklen igen de næste 50 km. Den sidste del af turen er i bil til Buon Me Thuot byen. (F)
12. dag: Buon Me Thuot til Lak Lake
Efter morgenmad og en kort køretur til vejen ind til Dray Sap vandfaldet er det tid til dagens cykeltur til et af de største vandfald i området (ca 35 km). Du kan tage et dyp og få skyllet støvet af dig inden du får frokost. Turen fortsætter til Lak Lake, hvor du besøger en M'nong landsby sidst på dagen. (M,F,A)
13. dag: Lak Lake til Dalat
Efter morgenmad og en kort køretur ud af byen er det tid til at hoppe i sadlen. Du cykler over bølgende bakker i et fantastisk landskab. Frokost serveres picnicstyle. Turen fra Phu Son passet til Lam Ha går dejligt ned ad bakke. Fra Lam Ha køres du resten af vejen i bil til Dalat. Der er indlagt et par stop undervejs b.la på en kaffefarm. (M,F)
14. dag: Dagen på egen hånd i Dalat
Dalat kan ikke sammenlignes med meget andet. Byen er beliggende i en frodig dal og har en afslappet atmosfære i et miks af fransk kolonistil og smukke omgivelser med søer og vandfald. Nyd en kop kaffe langs søen eller tag på udflugt til en af de mange aktiviteter i området.
15. dag: Med fly til Ho Chi Minh
Du tager i dag selv til lufthavnen, hvor der er afgang til Ho Chi Minh. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Du kan gå en tur i området og opleve den lidt mere moderne stemning i Ho Chi Minh. (M)
16. dag: Ho Chi Minh fra bagsædet af en scooter
Morgenturen begynder ved solopgangstid kl. 07.00 hvor du bliver hentet på dit hotel. Mens I kører fra hotellet begynder byen at vågne, gadefejerne gør byen klar til dagen og madboderne er i gang med at servere morgenmad for de tidligste kunder. Hvis du ikke har nået at spise morgenmad stopper du ved en bod og kan tage mad med hen i en park, hvor de lokale kommer medbringende deres fuglebure. Det er en helt særlig oplevelse at sidde og nyde sin morgenkaffe mens fuglene synger. Du kører til det største blomstermarked i byen, hvor gaderne er fyldt med skønne blomster i alle farver. Turen fortsætter ad baggyderne forbi de kendte kvarterer i byen (gaden med malerier og gaden med de gamle bøger) ligesom du kan opleve de lokales liv i gaderne. Du besøger også et marked, hvor du kan smage på delikatesser. Sidste stop er på en hyggelig stemningsfyldt café. Du er tilbage på hotellet ved 11.00 tiden. Du bliver hentet igen kl. 17.30 hvor du skal på aftenens scootertur – her kommer du på rundtur i det vietnametiske køkken med smagsprøver af de forskellige kulinariske specialiteter fra de forskellige madmarkeder der er i byen. Du er tilbage på dit hotel ved 21.30 - tiden. (M,A)
17. dag: Afrejse fra Ho Chi Minh
Det er tid til at tjekke ud og tage afsted til lufthavnen, hvorfra turen går hjemad.
18. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark

Overnatninger

3 overnatninger på turistklassehotel i Hanoi
2 overnatninger i tog i deluxe kupe
2 overnatninger på turistklassehotel i Bac Ha
1 overnatninger på turistklassehotel i Sapa
1 overnatning på turistklassehotel i Nha Trang
1 overnatning på turistklassehotel i Buon Me Thuot
1 overnatning på turistklassehotel i Lak Lake
2 overnatninger på turistklassehotel i Dalat
2 overnatninger på budgethotel i Ho Chi Minh

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra guesthouse til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Turen egner sig ikke til børn under 16 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Cykelturen i Bac Ha området starter hver torsdag, så din tur skal bygges op således det passer med dette.

Gruppestørrelse

Der er cirka mellem to og otte deltagere på cykelturene. Turen kan gennemføres som privat tur, forhør dig hos din rejsekonsulent om tillæg.

December - april

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Cykelbukser med pude
 • Evt. ørepropper

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Hanoi / Hanoi - Nha Trang // Dalat - Ho Chi Minh / Ho Chi Minh - Danmark (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide
 • Cykelleje ifølge program
 • Togbiletter ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Vietnam

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Hanoi

Vietnam

Go Beyond Service Centre Vietnam ligger i Hanoi i den gamle bydel tæt ved Hoan Kiem Søen.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top