Søg
Søg
Nyd at cykle i de smukke omgivelser
Minoritetskvinde, Vietnam
Kvinder, høst, Vietnam
I sadlen i Vietnam
Et af de smukke vandfald udenfor Dalat
Sapa, Vietnam
Mekong deltaet, Vietnam
Hanoi
Saigon
Saigon blomstermarked
Familiefabrik, røgelse, Vietnam
Cykel, Vietnam,
Vanddukketeater, Vietnam

På cykel i Vietnam

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 18 dage

Nyd lydene, vinden og at rejse i eget tempo, når du sætter dig i sadlen på denne tur i Vietnam. Du skal cykle i den nordlige del af landet i Bac Ha samt i den centrale del af landet ind til den smukt beliggende by Dalat. Vi har også sat et par dage af i charmerende Hanoi samt den mere pulserende stor by Saigon, så du ikke går glip af disse highlights.

Vi har sammensat et forslag til en udfordrende og interessant mountainbike tur, der fører dig gennem smuk natur og små landsbysamfund i det nordvestlige Vietnam samt fra kysten i det centrale Vietnam til Dalat. Nordpå er der rig mulighed for at møde forskellige etniske minoritetsgrupper, som er bosat i nogle af de små samfund. Både Flower Hmong, Black Dao, Phu La, Nung og Tay er blandt disse grupper af minoriteter. Derudover har du god tid til, på egen hånd, at gå på opdagelse i Hanoi, en af Asiens mest charmerede og romantiske byer. Der er indlagt en morgencykeltur, så du kan opleve byen vågne. På cykelturen i det centrale Vietnam oplever du fantastisk natur, smukke vandfald og hyggelige bjergbyer. Turen slutter i Saigon, som du blandt andet skal udforske fra bagsædet af en scooter.


Sæson

Turen kan gennemføres året rundt. Dog er den mest optimale periode fra december til april. Fra maj til september kan de skiftende vejrforhold resultere i ændring eller aflysning af turen.

Bac Ha, Vietnam

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Idag flyver du mod Vietnams charmerende hovedstad Hanoi.

Dag 2: Ankomst Hanoi
Du ankommer til Hanoi lufthavn og bliver kørt til dit hotel. Efter check-in er der tid til at udforske området omkring dit hotel, der ligger i den spændende gamle bydel af Hanoi. Nyd et måltid ved en af streetfood restauranterne eller gå en tur ned omkring Hoan Kiem søen.
Overnatning på hotel

Dag 3: Udforsk den gamle bydel til fods
Din guide er klar kl. 09.00 i en af de ældste kaffe shops i byen lige ved søen (beliggende 11 Hang Gai). Til fods gennem den gamle bydel får du et godt indblik i den traditionelle arkitektur og dagligdagslivet i byen. Du får historier om det gamle Hanoi og får en forståelse for Hanoi både før og nu. Turen slutter med en cykeltaxasightseeing til de gader som helt specifikt byder på f.eks. malerier, instrumenter eller papir.
Eftermiddagen er på egen hånd. Du kan fare vild i de kringlede gader eller måske nyde en massage på et af de gode steder i nærheden af hotellet.
Overnatning på hotel

Dag 4: Lær at lave mad i Hanoi
Du bliver hentet på Go Beyonds kontor kl. 09.30 og kørt med taxa til den hyggelige grønne baggård, hvor dit madlavningskursus foregår. Du kommer med på markedet og er med til at vælge ingredienser til de lokale retter, du skal lave. De fleste af tingene kan du købe herhjemme i specialbutikker, så du kan imponere med dine nye madlavningstalenter, når du kommer hjem.
Kurset er færdig omkring kl 14.00 og du bliver kørt tilbage med taxa til kontoret.
Overnatning på hotel (F)
Obs: Taxitransfer er inkluderet i prisen

Dag 5: Med nattog til Lao Cai
Dagen starter tidligt, da du bliver hentet allerede kl 05.30 på dit hotel. Cykelturen starter ved Hoan Kiem søen, hvor du kan se de tidlige morgenmarkeder og nyde synet af de lokale, der dyrker Tai Chi. Turen fortsætter 4 km gennem det gamle kvarter, hvor du bl.a. passerer de gamle huse og stopper ved Dong Xuan markedet og det farverige frugt og grøntsagsmarked Long Bien. Efter 3 km mere i sadlen kommer du forbi blomstermarkedet og Tran Quoc pagoden inden det er tid til lokal morgenmad. Du er tilbage på hotellet omkring kl 07.30 og kan nå at slape lidt af inden turen går videre.
Resten af dagen er på egen hånd i Hanoi, indtil du i aften skal med toget nordpå. Nyd det gamle kvarter, sæt eventuelt tid at til en skøn massage og en kop kaffe i en af de hyggelige cafeer. Ca. en time før togafgang bliver du afhentet på dit hotel og kørt til stationen. Herfra kører du med nattog (soft sleeper og A/C) til Lao Cai.
Overnatning i nattog

Dag 6: Lao Cai – Bac Ha
Tidligt om morgenen ankommer du til Lao Cai, hvor du bliver afhentet af guiden. Efter morgenmaden får alle udleveret en cykel, hvorefter turen går gennem små landsbysamfund videre mod Bac Ha, hvor aftenens overnatning er arrangeret på hotel. Om eftermiddagen venter et besøg i Ban Pho, Ta Chai. Transporten i dag er cirka 55 km i bil og 35 km på cykel.
Overnatning på hotel (M)

Dag 7: Bac Ha – Can Cau – Nam Mom – Bac Ha
Morgenmaden nydes på hotellet, hvorefter turen går videre mod Can Cau. Hvis du ankommer til Can Cau en lørdag, er der mulighed for at besøge områdets lokale minoritetsmarked. Om eftermiddagen aflægges et besøg i Nam Mom, hvorefter turen igen går mod til Bac Ha. Overnatning på samme hotel som i går. Transporten i dag er cirka 47 km i bil og 30 km på cykel. (M)

Dag 8: Bac Ha – Trung Do – Bac Ha – Sapa
Efter morgenmad cykler du mod Trung Do, hvor der om søndagen er mulighed for at besøge Bac Ha markedet. Herefter vil du i bil blive kørt til Sapa by, hvor du indlogeres på hotel. Transporten i dag er cirka 92 km i bil og 16 km på cykel. (M)

Dag 9: Sapa – Cat Cat village – Lao Cai. Nattog til Hanoi
Efter morgenmad på hotellet venter en tur på det lokale marked samt i de omkringliggende områder. Om eftermiddagen går du en tur til minoritetsbyen Cat Cat, før du igen vender tilbage til Sapa by. Her er der mulighed for at slappe lidt af, før du skal med bussen til Lao Cai togstation, hvorfra toget mod Hanoi afgår.
Overnatning i tog

Dag 10: Ankomst til Hanoi og videre til Nha Trang
Du ankommer til togstationen i Hanoi tidligt næste morgen. Senere på dagen finder du selv i lufthavnen afhængig af, hvilket tidspunkt dit fly er booket, for at flyve til Nha Trang, hvor du har en overnatning inden din mountainbike tur til Dalat starter.
Overnatning på hotel

Dag 11: På cykel og med bil til Buon Me Thout
Du bliver hentet på dit hotel kl. 07.00, hvorfra cykelturen langs stranden og ud af byen til motorvejen ( ca 15 km ). Du bliver kørt til toppen af Phoung Hoang passet, hvorfra du hopper på cyklen igen de næste 50 km. Den sidste del af turen er i bil til Buon Me Thuot byen.
Overnatning på hotel (F)

Dag 12: Buon Me Thuot til Lak Lake
Efter morgenmad og en kort køretur til vejen ind til Dray Sap vandfaldet er det tid til dagens cykeltur til et af de største vandfald i området (ca 35 km). Du kan tage et dyp og få skyllet støvet af dig inden du får frokost. Turen fortsætter til Lak Lake, hvor du besøger en M'nong landsby sidst på dagen. Overnatning på hotel (M,F,A)

Dag 13: Lak til Dalat
Efter morgenmad og en kort køretur ud af byen er det tid til at hoppe i sadlen. Du cykler over bølgende bakker i et fantastisk landskab. Frokost serveres picnicstyle. Turen fra Phu Son passet til Lam Ha går dejligt ned ad bakke. Fra Lam Ha køres du resten af vejen i bil til Dalat. Der er indlagt et par stop undervejs b.la på en kaffefarm
Overnatning på hotel (M,F)

Dag 14: Dagen på egen hånd i Dalat
Dalat kan ikke sammenlignes med meget andet. Byen er beliggende i en frodig dal og har en afslappet atmosfære i et miks af fransk kolonistil og smukke omgivelser med søer og vandfald. Nyd en kop kaffe langs søen eller tag på udflugt til en af de mange aktiviteter i området.

Dag 15: Med fly til Saigon
Du tager i dag selv til lufthavnen, hvor der er afgang til Saigon. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Du kan gå en tur i området og opleve den lidt mere moderne stemning i Ho Chi Minh.
Overnatning på budgethotel (M)

Dag 16: Ho Chi Minh fra bagsædet af en scooter
Morgenturen begynder ved solopgangstid kl. 07.00 hvor du bliver hentet på dit hotel. Mens I kører fra hotellet begynder byen at vågne, gadefejerne gør byen klar til dagen og madboderne er i gang med at servere morgenmad for de tidligste kunder. Hvis du ikke har nået at spise morgenmad stopper du ved en bod og kan tage mad med hen i en park, hvor de lokale kommer medbringende deres fuglebure. Det er en helt særlig oplevelse at sidde og nyde sin morgenkaffe mens fuglene synger.
Du kører til det største blomstermarked i byen, hvor gaderne er fyldt med skønne blomster i alle farver. Turen fortsætter ad baggyderne forbi de kendte kvarterer i byen (gaden med malerier og gaden med de gamle bøger) ligesom du kan opleve de lokales liv i gaderne. Du besøger også et marked, hvor du kan smage på delikatesser. Sidste stop er på en hyggelig stemningsfyldt café. Du er tilbage på hotellet ved 11.00 tiden.
Du bliver hentet igen kl. 17.30 hvor du skal på aftenens scootertur – her kommer du på rundtur i det vietnametiske køkken med smagsprøver af de forskellige kulinariske specialiteter fra de forskellige madmarkeder der er i byen.
Du er tilbage på dit hotel ved 21.30 - tiden
Overnatning på hotel (M,A)

Dag 17: Hjemrejsedag
Det er tid til at tjekke ud og tage afsted til lufthavnen, hvorfra turen går hjemad.

Dag 18: Ankomst Danmark

Overnatning:
3 nætter i Hanoi på standardhotel. 2 nætter på toget i deluxe kabine med 4 køjer, 3 nætter på hotel på cykelturen i Bac Ha. 1 nat i Nha Trang på standardhotel. 5 nætter på standardhoteller i central Vietnam. 2 nætter i Saigon på standardhotel

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Turen egner sig ikke til børn under 16 år.

Afrejsedatoer

Cykelturen i Bac Ha området starter hver torsdag, så din tur skal bygges op således det passer med dette.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er cirka mellem to og otte deltagere på cykelturene. Turen kan gennemføres som privat tur, forhør dig hos din rejsekonsulent om tillæg.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

  • Flybillet t/r
  • Overnatninger og ture som nævnt i program
  • Cykelleje er inkluderet på de nævnte cykelture.

Prisen er eksklusiv

  • Transfers der ikke er nævnt
  • Rejseforsikring
  • Udgifter til visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Vietnam: 03-06-2019 18:00:00 : 13494
Kolding
3. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Vietnam med kant: 18-06-2019 18:00:00 : 13573
Aalborg
18. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam med kant

Vietnam: 19-06-2019 18:00:00 : 13588
Herning
19. juni 2019 kl. 18:00

Vietnam

Se mere her

Servicecenter

Vietnam Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Hanoi
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: