Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
4 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 4.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Fagradalsfjall-vulkanen i Geldingadalir-dalen er i udbrud, hvilket giver dig en sjælden mulighed for at opleve rødglædende lava spyende op fra vulkanens kratere. Trekkingturen til udbruddet går gennem Reykjanes-halvøens rå natur, og du vil have en lokalguide med dig på hele turen. Dagen efter venter endnu en fantastisk dagstur i Golden Circle. Efter to dage fyldt med oplevelser er det tid til at slappe af i det varme, beroligende og farverige vand i Blue Lagoon. Derudover har du tid på egen hånd i hovedstaden Reykjavik, hvor du kan nyde godt af byens mange fantastiske restauranter og hyggelige caféer.

Det er muligt at forlænge rejse med f.eks. billeje rundt på sydkysten eller af ringvejen hele Island rundt. Du kan også forlænge dit ophold i Reykjavik og tilkøbe dagsture, hvor det bl.a. er muligt at komme på hvalsafari og gletsjertrekking. Mulighederne er mange og vi kan skræddersy rejsen præcis efter dine ønsker.

Få information og fakta om Island her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Island her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse til Island hele året rundt. Takket være Golfstrømmen har Island et køligt, tempereret oceanklima med kølige somre og forholdsvis milde vintre. Om sommeren ligger gennemsnitstemperaturen på 12-20°C. I denne periode er dagene lange, og i juni og juli måned går solen stort set aldrig ned. I januar ligger gennemsnittemperaturen på -1°C, og her er det muligt at opleve nordlyset danse på nattehimlen.

Vejret på Island er meget foranderligt, og du bør være forberedt på uventede vejrforhold.
Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Island er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Reykjavik, hvor du ankommer samme dag. Ved ankomst i lufthavnen kan du tage en bus eller en taxa til dit guesthouse i Reykjavik. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen. Reykjavik omtales som en af Europas hotteste byer og byder på et rigt kulturliv, masser af koncerter, gode restauranter og et livligt natteliv. Det er nemt at udforske byen og dens seværdigheder til fods eller på cykel.
2. dag: Trekkingtur til Fagradalsfjall-vulkanen
Du bliver afhentet om morgenen på dit hotel og sammen med din guide kører I til Geldingadalur-dalen. Husk varmt tøj og gode, vandtætte vandresko. Ved ankomst til Gledingadalur-dalen starter trekket mod den aktive vulkan, Fagradalsfjall. Trekket på 7 km vil være udfordrende, og det tager dig igennem Islands rå vulkanlandskab. Efter cirka 2 timers vandring vil I ankomme til vulkanen. Her vil der være tid til at spise frokost og opleve vulkanen spyede rødglødende lava fra sin kratere. Herefter trekker I tilbage til bilen og du bliver kørt tilbage til dit guesthouse i Reykjavik. Turen tager cirka 6-8 timer. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byens museer og gallerier. (F)
3. dag: På eventyr i Golden Circle og afslapning i Blue Lagoon
Der er afgang om morgenen til tre af Islands største attraktioner: Thingvellir National Park, Gullfoss og Geysir. Disse tre must-sees går under navnet Golden Circle. Første stop er ved Thingvellir National Park, hvor du kan opleve sprækken mellem kontinentalpladerne. Det var også her verdens ældste parlament blev dannet i år 930. Fra Thingvellir går turen til Islands smukkeste vandfald, Gullfoss. Her kan du vandre til forskellige udkigspunkter og nyde den imponerende natur. Næste stop er Geysir, et geometriske område med varme kilder, boblende mudder og kraftfulde gejsere. Sidste stop på dagen er Blue Lagoon, hvor du får mulighed for at nyde at slappe af og svømme rundt i de varme kilder. Turen slutter sidst på eftermiddagen ved dit guestehouse i Reykjavik. (F)
4. dag: Afrejse fra Keflavik
I dag går turen tilbage til Danmark. Du sørger selv for at komme i lufthavnen og ankommer samme dag til Danmark.

Overnatninger

3 overnatninger på guesthouse i Reykjavik

Det er muligt at opgradere overnatningerne i Reykjavik til hotel.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag i sommermånederne.

Gruppestørrelse

Alle dagsture i dette rejseforslag er gruppeture. Disse ture kan laves som privatture mod merbetaling.

april - oktober

Pakkeliste

 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Vandresko
 • Badetøj
 • Vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Keflavik t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top