Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Mauritius igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Mauritius. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Mauritius her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mauritius her

Bedste rejseperiode

Mauritius kan besøges året rundt, men den bedste periode er fra april til december. Her er der oftest varmt, og det regner typisk ikke så meget. Det kan blive køligt om aftenen i denne periode, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

Juni til august er den tørreste periode, hvor der også er mindre varmt. På østkysten er det typisk lidt køligere i denne periode end på vestkysten, og der forekommer ofte blæst.

Januar til marts er den varmeste periode. Disse måneder er også de mest våde med kraftig regn, der dog primært falder i hurtige skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør over de centrale og østlige områder.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Mauritius er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Mauritius, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Mauritius
Ved ankomsten til Mauritius bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Grand Baie, hvor du har to overnatninger. Du bor centralt kun et par minutters gang fra stranden og i nærheden af forskellige restauranter og barer samt gode supermarkeder.
3. dag: På opdagelse i Grand Baie
Start dagen med dejlig morgenmad inden du kan tage på opdagelse i byen eller slappe af på stranden. Du kan også tage en lokal bus til hovedstaden Port Louis. Vi kan anbefale en tur på Central Market, hvor der er masser af små lokale handels boder eller en tur langs havnepromenaden, hvor der er mange hyggelige spisesteder. Har du lyst til at se heste væddeløb ligger der en god væddeløbs bane i byen - Champs de Mars. (M)
4. dag: Rejs videre på egen hånd
Tag videre og udforsk øen på egen hånd enten med lokal busser eller i lejet bil - kontakt os hvis du ønsker priser på dette. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på Azure Beach Hotel i Grand Baie eller lignende

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):

Danmark - Dubai / Dubai - Mauritius / Mauritius - Danmark
Danmark - Madagascar / Madagascar - Mauritius / Mauritius - Danmark
Danmark - Reunion / Reunion - Mauritius / Mauritius - Danmark
Danmark - Johannesburg // Kruger National Park - Mauritius / Mauritius - Danmark

Dette er blot et udvalg af flymuligheder for rejser til Mauritius. Ring ind og hør om flere priser- og flymuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

april - december

Pakkeliste

 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Internationalt kørekort
 • Evt. snorkeludstyr
 • Guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Mauritius t/r ( inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer ved ankomst til Mauritius
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Eventuelle drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top