1 - 90 dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
New Zealand har et simplet vejnet og er derfor et nemt land at køre rundt i. Landet har en utrolig smuk og meget varieret natur og byder blandt andet på spændende Maori kultur, imponerende vulkaner, spektakulære nationalparker og et fantastisk dyreliv med bl.a. hvaler, delfiner og sæler. New Zealand er også kendt for sine smukke bjerge og fjorde bl.a. Milford og Doubtful Sound. Fordelen ved at leje en bil i New Zealand er friheden. Du bestemmer selv tempoet, og hvor du har lyst til at køre hen, afhængigt af hvad du ønsker at opleve.

Jysk Rejsebureau benytter flere biludlejningsselskaber i New Zealand og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Information om billeje

Fold program ud
Alder/kørekort
Minimumsalderen for leje af personbil er 18 år, alt efter hvilket selskab det drejer sig om. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt dansk og internationalt kørekort, som alt skal præsenteres ved afhentning af bilen.
Afhentning/aflevering
Du kan afhente din lejebil i de fleste lufthavne og større byer i New Zealand, alt efter hvilket udlejningsselskab vi har fundet til dig. Det er ikke muligt at få bilen leveret til et hotel. Et lejedøgn er på 24 timer og starter på tidspunktet for afhentning. Du skal derfor typisk aflevere bilen på senest samme tidspunkt på dagen, som du afhenter.
Kørselsrestriktioner
Du kan køre bil stort set overalt i New Zealand, så længe du kører på asfalterede veje. Hvis du vil køre længere strækninger på grusvej, eller køre decideret off-road, skal du leje en 4WD. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet. Du skal desuden være opmærksom på, at i New Zealand køres der i venstre side af vejen.
Chauffør
Hos nogle biludlejere skal du betale for at få mere en én chauffør tilknyttet billejen, mens andre automatisk har flere chauffører inkluderet i lejen fra starten. Tal med din rejsekonsulent herom. Alle chauffører skal dog noteres på lejekontrakten ved afhentning af bilen og alle skal være i besiddelse af gyldigt kørekort (se punktet længere oppe) samt gyldigt kreditkort.
Forsikringer
Lejen inkluderer fuld kasko-, tyveri- og ansvarsforsikring. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved skade er det meget vigtigt, at du straks underretter din lokale udlejer. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.
Selvrisiko
Det er muligt at tilkøbe en forsikring, der nedsætter selvrisikoen til nul kroner. Dækningen er dog betinget af, at de generelle kørselsbetingelser overholdes.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din lejebil et andet sted end dér, hvor du hentede den. Envejsleje vil i de fleste tilfælde være forbundet med et gebyr, på mellem , som afregnes direkte med udlejningsselskabet. Bemærk, at en lejet personbil oftest ikke tages med på færgen mellem nord- og sydøen. Du afleverer bilen på den ene ø, tager færgen over og samler en ny lejebil op efter ankomst med færgen.
Road User Surcharge (vejafgift)
Lejer du en bil der kører på diesel, vil du skulle betale en såkaldt Road User Surcharge ved aflevering af din camper. Prisen bliver beregnet ud fra antal kilometer du har kørt på din rundrejse og ligger på ca. NZD 6,50 per 100 kilometer. Gebyret afregnes direkte med biludlejningsselskabet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra og medbringer enten en GPS eller et detaljeret vejkort over New Zealand. Vi benytter flere biludlejningsselskaber i Australien og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Vi anbefaler desuden, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

November - april

Pakkeliste

  • Internationalt kørekort
  • Kreditkort
  • Evt. guidebog
  • Evt. vejkort over New Zealand

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top