Roadtrip i New Zealand er lig med den absolutte frihed på fire hjul. Vores udvalgte roadtrips i New Zealand henvender sig til dig, der gerne vil være sikker på et optimalt udbytte af din ferie. Vi kan tilrettelægge din rute på forhånd, reservere alle hotelovernatninger eller booke din bil eller camper, så du fuldt ud kan koncentrere dig om at nyde oplevelserne på dit roadtrip i New Zealand.

Viser 11 oplevelser

New Zealand byder op masser af god mountainbiking og du kan nemt leje dem lokalt eller tage på guided tur

New Zealand i bil & autocamper

Dette rejseforslag er for dig, der har svært ved at beslutte, om du skal køre i bil eller autocamper på din rejse rundt i New Zealand. På denne rejse kombinerer vi begge transportformer, så du får den bedste køreoplevelse i fantastiske New Zealand.
Læs mere
25 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 31.995,-
TranzAlpine, mellem Christchurch og Greymouth

På togrejse gennem New Zealand

Der er noget helt særligt over togrejser og det er ikke uden grund at denne rejseform er blevet mere og mere populær. På denne togrejse rundt på New Zealand får du mulighed for at slappe helt af og lade dig transportere komfortabelt fra sted til sted, samtidig med at du nyder det smukke landskab.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 26.995,-
Det ultimative roadtrip i Australien & New Zealand

Det ultimative roadtrip i Australien & New Zealand

Kombinér Australien og New Zealand på denne eventyrrejse, hvor fokus er på frihed, natur og fede storbyer. Du har to camperlejer på samlet 33 dage inkluderet samt flybilletter og 8 overnatninger på hotel/hostel.
Læs mere
43 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 27.495,-
Nyd roen og den imponerende natur mens du udforske Doubtful Sound i kajak

Aktiv kør-selv ferie i New Zealand

Blackwaterrafting, gletsjervandring, trekking, helikoptertur, snorkling med vilde delfiner, havkajak - alt dette venter på denne fantastiske, aktive kør-selv tur rundt i New Zealand. Vi har inkluderet alle ture, overnatninger, billeje og flybillet på denne episke rejse rundt på New Zealand.
Læs mere
26 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 40.495,-
Familierejse i New Zealand med autocamper

Familierejse i New Zealand med autocamper

Tag familien med på rejseeventyr til fantastiske New Zealand. Her venter store naturoplevelser for både stor og små. Prisen inkluderer flybilletter, 3 overnatninger og 25 dages leje af autocamper, hvilket giver jer både frihed og fleksibilitet til at opleve New Zealand i jeres helt eget tempo.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 34.995,-
fra 11.995,-
Tongariro Crossing, New Zealand

Fantastiske New Zealand

Oplev New Zealands fantastiske natur og kultur på denne kør-selv rejse. Naturen er i centrum, og alle overnatninger er inkluderet og er særligt udvalgt med fokus på B&B, lodges og gode hoteller. Tilmed er der inkluderet kajaktur og 2-dages cruise på Doubtful Sound.
Læs mere
25 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 41.995,-
New Zealand i luksus autocamper

New Zealand i luksus autocamper

Nyd friheden i din egen luksus autocamper og sæt selv tempoet på denne kør-selv rejse rundt i New Zealands storslåede natur. Rejsen tager dig til både nord- og sydøen, så du får rig mulighed for at opleve maorikultur, vandre på vulkaner, sejle i de smukke fjorde, spottte hvaler, besøge lokale vingårde og meget mere.
Læs mere
26 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 33.995,-
I Fransk Polynesien finder du fantastiske strande, kultur, verdensklasse dykning og snorkling samt god vandring

New Zealand og Fransk Polynesien

Tag på kør-selv ferie i verdens smukkeste land, New Zealand i egen autocamper og slut af med afslapning i paradiset Fransk Polynesien.
Læs mere
28 dage
HELE ÅRET
fra 36.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr på Fiji

New Zealand, Fiji & Hong Kong

Oplev både New Zealand, Fiji og Østens mystik i Hong Kong på denne fantastiske rejse. Du får hele tre rejser til én rejses pris.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 29.195,-
Oplev friheden med en camper i Australien og New Zealand

Roadtrip i New Zealand med vennerne

Tag på roadtrip i New Zealand med dine bedste venner. Naturen er smuk, new zealænderne gæstfri og her er alt, hvad hjertet kan begære af adrenalin-kicks: bungy jump, paragliding, rafting, zorbing, kajak og meget mere.
Læs mere
28 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.495,-
Familierejse til New Zealand og Thailand

Familierejse til New Zealand og Thailand

Tag familien med på kør-selv ferie i New Zealand og nyd friheden, den venlige befolkning og den enestående natur i egen autocamper. På hjemvejen gøres stop i skønne Thailand, hvor der står ø-ferie på programmet.
Læs mere
35 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 38.495,-
fra 17.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Leje af camper og bil i New Zealand

Få info og fakta om bil- og camperleje på dit roadtrip i New Zealand!

Autocamper i New Zealand

New Zealand er den ultimative destination for en kør-selv rejse. Her finder du høje, sneklædte bjerge, imponerende fjorde, lækre sandstrande, spruttende gejsere og enorme vulkaner, der alt sammen ligger inden for en overskuelig køreafstand. Landet har en tilpas størrelse til, at du faktisk kan nå mere eller mindre omkring de fleste highlights på få uger.

Det er meget populært at leje en autocamper på kør-selv rejsen til New Zealand. På den måde kan du selv sætte tempoet og retningen og dermed får du lige præcis din drømmerejse til New Zealand. En anden stor fordel er, at du ikke skal til at pakke dine ting ud af bilen, når du når frem til dit overnatningssted efter en lang dag og oplevelsesrig dag på vejen. Det er alt i alt en meget fri og samtidig bekvem rejseform, som også er oplagt for familier med børn.

Køretur blandt bjerge og søer med autocamper i New Zealand

Autocamper: Modeller og udstyr

En autocamper i New Zealand kan lejes i flere forskellige størrelser, nemlig til to, fire eller seks personer. Jysk Rejsebureau samarbejder med flere udlejningsselskaber, som f.eks. Maui, Britz, Mighty, Apollo og StarRv.

Alle autocamperne kommer med køleskab med en lille fryser, gaskomfur, håndvask, radio med USB-indgang og aircondition i førerkabinen. Der vil desuden være køkkenudstyr, service og sengetøj til dét antal personer, som camperen kan rumme. Udendørs campingborde- og stole samt autostole/selepuder skal lejes som ekstraudstyr, men er inkluderet i de bonuspakker, som vi altid bestiller sammen med autocamperne. Nogle modeller kommer desuden med toilet og bad, aircondition i selve opholdskabinen, automatgear og indbygget grill.
New Zealand i luksus autocamper

Campervan i New Zealand

Det er oplagt at leje en campervan i New Zealand, når du vil rejse billigt på egen hånd, overnatte i landets smukke nationalparker og komme nemt omkring i byerne.

Samtidig er en campervan benzinøkonomisk og ikke dyrere end en lejet bil, så du frit kan vælge, om du indimellem vil overnatte på motel/hostel eller hotel og nyde lidt mere komfort.

Kontakt en rejseekspert i New Zealand og hør mere om dine muligheder for leje af campervan.
Jucy New Zealand

Campervan: Modeller og udstyr

En campervan i New Zealand kan lejes i flere forskellige størrelser, typisk til to eller fire personer. Jysk Rejsebureau samarbejder med flere udlejningsselskaber, som f.eks. Britz, Mighty, Jucy og Travellers Autobarn. Det betyder at vi kan tilbyde campervans i forskellige prisklasser, størrelser og modeller alt efter dit behov.

Interiøret kan variere en del, alt efter model. Nogle er såkaldte HiTops, hvor der er plads til at stå oprejst i camperen. Andre har lavt til loftet og har et mindre køkken, hvor man skal stå ude bagved camperen for at lave mad. Udendørs campingborde- og stole samt autostole skal typisk lejes som ekstraudstyr. De fleste har soveposer som standardudstyr, og alt nødvendigt køkkentilbehør.
Minicamper, New Zealand

Campingpladser i New Zealand

I New Zealand findes mange rigtig gode campingpladser og caravan parks og ofte også med mange børnevenlige faciliteter. En campingplads bookes nemt undervejs på rejsen, men det anbefales at du booker i god tid i højsæsonen. Prisen på en campingplads varierer meget, alt efter hvilke faciliteter den pågældende plads tilbyder, samt om du ønsker en plads med strømforsyning.

Du skal være opmærksom på, at du, i New Zealand, ikke må overnatte lige hvor du har lyst i din autocamper. Visse steder er det muligt med såkaldt 'Freedom Camping', men det stiller krav til faciliteterne på din autocamper. Forbered dig derfor på, at du skal ind på en campingplads de fleste nætter.
Campingplads i New Zealand

Udlejningsstationer for autocampers

Det er muligt at hente din autocamper i én by og aflevere den i en anden by, evt. mod gebyr. Se de mest populære afhentnings- og afleveringsbyer for campers i New Zealand herunder:

  • Auckland
  • Christchurch
  • Queenstown


Ønsker du at leje en autocamper i New Zealand, så kontakt en rejseekspert i New Zealand og hør mere.
Maui Beach, Queenstown, New Zealand

Billeje i New Zealand

New Zealand har et simplet vejnet og er derfor et nemt land at køre rundt i. Landet har en utrolig smuk og meget varieret natur og byder blandt andet på spændende Maori kultur, imponerende vulkaner, spektakulære nationalparker og et fantastisk dyreliv med bl.a. hvaler, delfiner og sæler. New Zealand er også kendt for sine smukke bjerge og fjorde bl.a. Milford og Doubtful Sound. Fordelen ved at leje en bil i New Zealand er friheden. Du bestemmer selv tempoet, og hvor du har lyst til at køre hen, afhængigt af hvad du ønsker at opleve.

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra og medbringer enten en GPS eller et detaljeret vejkort over New Zealand.
Billeje, New Zealand

Tag med Cook Strait færgeoverfart på dit roadtrip

Det er muligt at tage dit køretøj med på færgen, der sejler mellem nord- og sydøen (Wellington-Picton). Prisen på færgebilletten afhænger af størrelsen på dit køretøj samt hvor mange personer I er.
Bemærk, at nogle biludlejningsselskaber (gælder ikke campervans og autocampers) ikke tillader at du tager din bil med på færgen mellem nord- og sydøen. Tillades det ikke, så afleverer du bilen på den ene ø, tager færgen over og samler en ny lejebil op efter ankomst med færgen. Kontakt en New Zealand-ekspert og få hjælp til, hvilke ludlejningsselskaber der tillader færgeoverfarten med bil.

Jysk Rejsebureau hjælper med at booke færgebilletten hjemmefra. Det er også muligt at gøre det selv dernede, så du får frihed til selv at kunne bestemme hvornår du vil med færgen. Det anbefales altid at booke sin færgebillet i god tid, gerne når du booker din autocamper eller billeje, da der kan blive udsolgt hen over højsæson.
Interislander færgen mellem Wellington og Picton
faq

Afhentning/aflevering

Du kan ikke afhente din camper samme dag som du ankommer til New Zealand. Det er derfor vigtigt at du har bestilt overnatning den første nat. Afhentning kan ske alle ugens dage, dog med undtagelse af få nationale helligdage. Der kan desuden være ekstra gebyrer forbundet med at afhente din camper på helligdage.
Ved aflevering af din autocamper, skal både benzin og gasflaske være fyldt op, ligesom at spildevandsbeholderen for både vand og toilettet skal tømmes. Ønsker du en hurtig og nem aflevering af din autocamper, kan du allerede ved booking tilkøbe en Express Return Package, der gør, at du slipper for ovenstående.
For personbiler gælder det, at du kan afhente din lejebil i de fleste lufthavne og større byer i New Zealand, alt efter udlejningsselskab. Det er ikke muligt at få bilen leveret til et hotel. Et lejedøgn er på 24 timer og starter på tidspunktet for afhentning. Du skal derfor typisk aflevere bilen på senest samme tidspunkt på dagen, som du afhenter.


Depositum

Størrelsen af det depositum du skal lægge ved afhentning af din camper, afhænger af hvilken forsikring du har valgt. Jo bedre forsikring, jo mindre depositum. Beløbet bliver blokeret på dit kreditkort og ført tilbage ved aflevering af camperen, såfremt der ikke er sket skader på køretøjet.


Kilometer

Der er fri kilometer ved leje af bil, campervan og autocamper i New Zealand, gennem Jysk Rejsebureau.


Chauffør

Hos nogle bil- og camperudlejere skal du betale for at få mere en én chauffør tilknyttet køretøjet, mens andre automatisk har flere chauffører inkluderet i lejen fra starten. Alle chauffører skal altid noteres på lejekontrakten ved afhentning af bilen og 'hovedchaufføren' skal være i besiddelse af gyldigt kørekort samt gyldigt kreditkort.


Alder/kørekort

Minimumsalderen for leje af personbil og campervan i New Zealand er som udgangspunkt 18 år. For leje af autocamper er minimumsalderen 21 år. Du skal være i besiddelse af et pas, gyldigt kreditkort samt gyldigt dansk og internationalt kørekort, der skal fremvises ved afhentning af køretøjet.

Forsikringer og selvrisiko

Bil- og camperleje inkluderer fuld kasko-, tyveri- og ansvarsforsikring. Jysk Rejsebureau anbefaler tilkøb af forsikringspakker, der stiller dig bedst muligt, skulle uheldet være ude. Forsikringspakkerne nedsætter selvrisikoen til nul kroner og inkluderer ekstra udstyr, som varierer alt efter hvilket køretøj der er tale om.
Forsikringsdækningen er betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer og kan variere, alt efter hvilket udlejningsselskab du vælger. Det kan dreje sig om forskelle på dækning af bl.a. forrude, dæk og single vehicle rollover. Forsikrings- og lejebetingelser oplyses ved tilbudsgivning/køb af rejsen igennem Jysk Rejsebureau.


Envejsleje

Det er muligt at aflevere din lejebil eller camper et andet sted end dér, hvor du afhentede den. Denne løsning vil dog ofte være forbundet med et gebyr for envejsleje, der kan svinge meget, alt efter hvilket udlejningsselskab du vælger og hvilken rute du skal køre. Du får et evt. gebyr for envejsleje oplyst af din rejsekonsulent ved booking af køretøjet. Envejsleje afregnes direkte med udlejningsselskabet.


Kørselsrestriktioner

Du må køre din bil og camper stort set overalt i New Zealand, så længe du kører på asfalterede veje. Som tommelfingerregel må du ikke køre på grusvej på længere strækninger. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet. Du skal tilmed være opmærksom på, at i New Zealand køres der i venstre side af vejen.
Lejer du et køretøj der kører på diesel, vil du skulle betale en såkaldt Road User Surcharge (vejafgift) ved aflevering af dit køretøj. Gebyret bliver beregnet ud fra antal kilometer du har kørt på din rundrejse og afregnes direkte med udlejningsselskabet.


Priser

Priserne for bil- og camperleje er fleksible og afhænger af udbud og efterspørgsel, samt hvor tidligt du er ude. En god tommelfingerregel er, at jo før du bestiller din bil eller camper, jo lavere er prisen. Jysk Rejsebureau benytter flere biludlejningsselskaber i New Zealand og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der er et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Vi anbefaler desuden, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor.
Til top