Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
1 - ? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er oplagt at leje en minicamper i New Zealand, når du vil rejse billigt på egen hånd, overnatte i landets smukke nationalparker og komme nemt omkring i byerne. Du kan frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen. Samtidig er minicamperen ikke dyrere end en lejet bil, så du frit kan vælge, om du indimellem vil overnatte på motel/hostel eller hotel og nyde lidt mere komfort.

Du har mulighed for at afhente din minicamper ét sted og aflevere den et andet sted mod betaling af et envejsgebyr. Du skal minimum være 18 år for at leje et minicamper i New Zealand.

Få information og fakta om New Zealand her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i New Zealand her

Information om leje af minicamper

Fold program ud
Modeller og udlejningsselskaber
En minicamper (campervan) i New Zealand kan lejes i flere forskellige størrelser, fra to til fire personer. Jysk Rejsebureau samarbejder med flere udlejningsselskaber, bl.a. Britz, Mighty, Jucy, Travellers Autobarn og mange flere.
Standardudstyr
Standardudstyret på en minicamper kan variere en del, og afhænger af hvor stor en minicamper du vælger.
Alder/kørekort
Minimumsalder for leje af en minicamper er 18 år. Du skal desuden være i besiddelse af et pas, gyldigt kreditkort og gyldigt dansk og internationalt kørekort, der alt sammen fremvises ved afhentning af camperen.
Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente din camper samme dag som du ankommer til New Zealand. Det er derfor vigtigt at du har bestilt overnatning på hotel/motel/hostel den første nat efter du er ankommet. Afhentning kan ske alle ugens dage, dog med undtagelse af få nationale helligdage i New Zealand. Der kan desuden være ekstra gebyrer forbundet med at afhente din minicamper på helligdage.
Udlejningsstationer
Herunder kan du se hvor det er muligt at afhente og aflevere din minicamper i New Zealand:
  • Auckland
  • Christchurch
  • Queenstown
Campingpladser
I New Zealand er det ikke tilladt at overnatte i sin autocamper hvor du har lyst. Du skal som oftest ind på en decideret campingplads (holiday park) Prisen på en campingplads varierer meget, alt efter hvilke faciliteter den pågældende plads tilbyder, samt om du ønsker en plads med strømforsyning.
Kørselsrestriktioner
Du må køre din minicamper i hele New Zealand, så længe det er på asfalterede veje. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet. Du skal desuden være opmærksom på, at i New Zealand køres der i venstre side af vejen.
Cook Strait færgeoverfart
Det er muligt at tage din minicamper med på færgen, der sejler mellem nord- og sydøen (Wellington-Picton). Prisen på færgebilletten afhænger af størrelsen på køretøjet, samt hvor mange personer der er med. Du kan få hjælp til at booke færgebilletten hjemmefra eller du kan gøre det selv dernede, så du får den ultimative frihed til selv at kunne bestemme hvornår du vil med færgen.
Kilometer
Der er fri kilometer ved leje af en minicamper.
Road User Surcharge (vejafgift)
Lejer du en minicamper, der kører på diesel, vil du skulle betale en såkaldt Road User Surcharge ved aflevering af din camper. Prisen bliver beregnet ud fra antal kilometer du har kørt på din rundrejse og ligger på NZD 7,64 per 100 kilometer.
Forsikringer og selvrisiko
Alle minicampere har en standard forsikring inkluderet i prisen, men med en selvrisiko. Det er muligt at tilkøbe en bonuspakke til alle modeller som fjerner selvrisikoen og indeholder ekstra udstyr til bilerne. Der er forskel på indholdet af bonuspakkerne fra model til model. Forhør dig hos din rejsekonsulent. Jysk Rejsebureau anbefaler altid tilkøb af disse pakker.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din minicamper et andet sted end dér, hvor du afhentede den. Denne løsning vil dog ofte være forbundet med et gebyr for envejsleje, der kan svinge meget, alt efter hvilket udlejningsselskab du vælger. Du får et evt. gebyr for envejsleje oplyst af din rejsekonsulent ved booking af camperen.
Depositum
Størrelsen af det depositum du skal lægge ved afhentning af din minicamper, afhænger af hvilken forsikring du har valgt. Jo bedre forsikring, jo mindre depositum. Beløbet bliver blokeret på dit kreditkort og ført tilbage ved aflevering af camperen, såfremt der ikke er sket skader på køretøjet.

Bemærkninger

Du skal være min. 18 år for at leje en minicamper og have haft kørekort i min. 1 år.

Bemærk, at der køres i venstre side af vejen i New Zealand.

Der må kun køres på asfaltveje.

Bilerne må ikke køres på følgende veje: Skippers Road (Queenstown), Ball Hut Rd (Mt Cook) og Ninety Mile Beach (Northland).

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

November - april

Pakkeliste

  • Du skal medbringe dit eget kørekort + et internationalt kørekort
  • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i en minicamper

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top