Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mange af storbyerne kan ved første øjekast ligne hinanden, men hver især byder på unikke oplevelser. Vi vil fortælle om sportsbyen Chicago, konkursramte Detroit, historiske Boston, pulserende New York og monumenternes by Washington.

Vi skal selvfølgelig også opleve den smukke natur ved Niagara Falls på grænsen til Canada, amerikanernes favorit nationalpark Smokey Mountain Nationalpark og sumpområdet Everglades Nationalpark.

Slutteligt vil vi komme omkring charmerende sydstatsbyer og Florida som byder på et væld af forlystelsesparker, smukke strande og storbyen Miami, hvor der altid er liv og glade dage på den kendte South Beach.


Med venlig hilsen
Nicolaj Jensen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 05-10-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top