Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter med et stop i New York, hvor der vil være mulighed for at smage lidt på den fantastiske storby.

Derefter går turen til Los Angeles, drømmenes by, i Californien og går videre igennem staterne Nevada, Utah og Arizona for til sidst at slutte i Los Angeles igen. Vi kommer forbi nationalparker som Yosemite, Death Valley, Bryce Canyon, Zion Naitionalpark, Antelope Canyon og afslutningsvis mægtige Grand Canyon. Vi kommer også forbi den livlige casino by Las Vegas og charmerende San Francisco. Undervejs køres der på øde ørkenveje, mægtige highways og sidst men ikke mindst den klassiske Route 66.

Der vil være tips og tricks til, hvordan man kan undgå bøvl og at bruge unødig tid på logistik når man er i USA, samt en masse ideer og forslag til hvad man kan lave på denne fantastiske destination.

Vi glæder os til at se jer

Med venlig hilsen
Nicolaj Jensen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 16-11-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top