15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dit campereventyr starter i Barcelona, der fremhæves som en af de mest internationale og innovative storbyer i Europa. Oplev Barcelona i fuldt flor med en gåtur ned ad 'La Rambla', hvor du møder alt fra jonglører til blomsterboder. Herfra ligger landet åbent - det eneste, der er givet på forhånd, er, at denne rejse starter med 2 nætter i Barcelona, inden du henter din camper, og at du slutter af i Andalusiens hovedstad, Sevilla, hvor du siger farvel til camperlivet.

Hvad du ønsker at opleve på vejen mellem disse byer, er op til dig. Du kan surfe ved kystbyen Cadiz, prøve kræfter med dykning flere steder langs Spaniens østkyst, opleve utallige imponerende historiske monumenter, nørde kunst i Barcelona og Malaga, bruge tiden på de smukke kyster, eller nyde tapas og paella med et glas lokal vin.

I Spanien finder du mere end 1000 tilgængelige campingpladser, hvor de fleste ligger langs kysterne nær strand og vand. Her er alt fra helt basale campingpladser til mere luksuriøse, og der findes endda også mulighed for at campere på lokale gårde.

Mulighederne er mange, når du kører rundt i Spanien, da vejene fører dig derhen, hvor du gerne vil. Dette forslag er derfor bare ét muligt bud på, hvordan din rejse kan sammensættes. Hvis du ønsker en anden rute og et andet start- eller slutsted, skræddersyes denne til dig i samarbejde med din rejsekonsulent.

Rejseforslaget er baseret på en camper med plads op til 4 personer. Der er inkluderet alt nødvendigt udstyr såsom sengetøj og køkkenudstyr, lovpligtig forsikring, 1200 kilometer, rengøringsgebyr samt envejsleje. Der findes mange forskellige størrelser af campers med plads til 4-5 personer.

Få information og fakta om Spanien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Spanien her

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at rejse i det sydlige Spanien og langs østkysten er fra april til oktober, hvor det er varmest og mindst regnfuldt. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer på omkring 30 grader.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Barcelona
I dag er der afgang fra Danmark mod Barcelona i Spanien, hvor du ankommer senere samme dag. Ved ankomst er der arrangeret transport til dit hostel i Barcelona, og her har du de næste to overnatninger arrangeret.
2. dag: På egen hånd i Barcelona
Du har hele dagen foran dig til at nyde Spaniens næststørste by og Cataloniens hovedstad, Barcelona. Den historiske by byder på et hav af oplevelser; måske vil du udforske nogle af arkitekten Antoni Guadis værker, som La Sagrada Familia eller Casa Mila, komme tættere på de verdenskendte fodboldstjerner på Barcelonas fodboldstadion og FCB-museet, holde siesta på Barcelonas hvide sandstrande, nyde det traditionelle og moderne spanske køkken på en af byens mange restauranter, og måske slutte aftenen af med at danse salsa med de lokale. Mulighederne er mange, og der er ikke arrangeret noget på forhånd, så det er helt op til dig, hvilke dele af Barcelona du helst vil dykke ned i.
3.-14. dag: I camper på egen hånd fra Barcelona via Spaniens østkyst til Sevilla
I dag tjekker du ud fra dit hostel og finder selv vej hen til camperudlejningskontoret, hvor du får din camper udleveret. De næste mange dage kører du på egen hånd langs Spaniens østkyst, fra Barcelona i nord og ind i landet til Sevilla i syd. Der er hverken planlagt aktiviteter eller overnatninger hjemmefra, så du har den ultimative frihed og kan skabe din egen rejse, alt efter hvad du har lyst til at opleve. Vi står selvfølgelig klar med gode råd til, hvor du kunne overveje at køre hen, for at camperrejsen passer til dine ønsker. Her er nogle af vores egne favoritoplevelser i det sydøstlige Spanien:
 • Se efter pink flamingoer i vådområdet Ebro Delta, og prøv kræfter med stand-up paddle og kitesurf ved Riumar strand
 • Ved den populære strandby, Valencia, kan du opleve Albufera Natural Park, der byder på sanddyner, skov, rismarker og Spaniens største sø, der er oplagt til bådture
 • Bad i grotter og nyd strandlivet i den mindre turistede kystby, Denia
 • Tag dykkercertifikat, og lav vrag- og grottedyk ved kysten ud fra Alicante og Murcia
 • Besøg den historiske by, Cartagena, gå en tur i de smalle gader og langs havnefronten, og se på bygninger fra romersk tid samt nyere bygninger inspireret af Gaudi
 • Stop et par dage i den smukke by, Frigiliana, med hvidkalkede huse, smalle gader og røde pelargonier
 • Gå på opdagelse i det 5 kilometer lange grottesystem ved Nerja
 • Dyk ned i gastronomiens og kunstens verden i Picassos fødeby, Malaga
 • Overnat i Ronda, byen med de hvide huse og en kløft på 120m, der deler byen i to
 • Tag på sherry-vinsmagning i Jerez de la Frontera
 • Surf ud fra kysten ved Cadiz
15. dag: Aflevering af camper i Sevilla og hjemrejse til Danmark
Sevilla er byen med 14.000 appelsintræer, festlige flamenco-klubber og imponerende paladser og kirker. Brug endelig et par dage i byen, der blandt andet har været med i Game of Thrones og Star Wars filmene, før du afslutter dit spanske campereventyr. Sevilla opleves bedst til fods eller på cykel, så du nemt kan udforske de hyggelige gader og måske tage et smut forbi det kongelige palads; det storslåede Alcazar. Du afleverer camperen i Sevilla, og finder derfra selv til lufthavnen. Flytidspunktet og dermed ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger i dobbeltværelse på hostel centralt i Barcelona

Der er ikke campingpladser inkluderet i rejseforslaget, da du selv booker dette under selve rejsen.

Bemærkninger

Alder / kørekort
Minimumsalder for leje af camperen på dette rejseforslag er 18 år.

Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt internationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet.

Forsikringer
Lejen inkluderer lovpligtig ansvars- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af autocamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.

Selvrisiko
På alle skader på køretøjet er der en selvrisiko på op til EUR 2.500,-. Det er muligt for personer over 25 år at tilkøbe premiumpakke, som minimerer denne selvrisikosats til EUR 250,-. Det er desuden muligt at din egen rejseforsikring yder dækning for denne mulige selvrisiko.

Kilometer
Du kan forudbestille et bestemt antal kilometer ved booking af camperen i forhold den distance, som du forventer at køre. Overskrider du det tilkøbte antal kilometer, vil der tilkomme et mindre gebyr per overskredet kilometer.
Du kan også mod merpris vælge at tilkøbe en 'Fri kilometer'-pakke, så du kan køre bekymringsfrit rundt i camperen.

Dette rejseforslag i Spanien inkluderer 1200 kilometer i prisen.

Udstyr
Der er inkluderet køkkenudstyr og sengetøj i prisen. Derudover kan der tilkøbes leje af udstyr som f.eks. WiFi, grill, havestole og bord samt cykler og surfboard.

Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end der, hvor du afhenter det. Envejslejegebyret er inkluderet i prisen på denne camper.

Depositum
Når du afhenter din autocamper, skal du betale et depositum. Størrelsen på dit depositum afhænger af din tilvalgte forsikringspakke. Ved den mindste forsikringspakke 'fastfryses' et beløb på EUR 2.000, på dit kreditkort. Har du Premium pakken er beløbet EUR 500,- Når du har afleveret din autocamper slippes denne fastfrysning på kreditkortet - modregnet eventuelle udgifter til lokale tilkøb.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur.

april - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Barcelona // Sevilla - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Barcelona
 • Camperleje i 13 dage inkl 1200 kilometer, kasko- og ansvarsforsikring, 24 timers supportlinje og skatter - betingelser gælder, kontakt os venligst for nærmere information

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Spanien er det god skik at give drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Entré til attraktioner/nationalparker
 • Parkeringsafgifter
 • Udgifter til campingpladser
 • Leje af ekstraudstyr såsom grill, havestole og bord, m.m.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top