2 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
26.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Sammen med andre unge, skal du opleve nogle af Sydamerikas allerstørste højdepunkter. Du kan blandt andet opleve Andesbjergene, bestige verdens højeste aktive vulkan – Cotopaxi, svømme med søløver på Galapagos, på opdagelse i amazonjunglen, trekke til Machu Picchu samt prøve kræfter med surfing og sandbording ved Huacachina. Oplevelserne venter på jer i Ecuador og Peru.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores samarbejdspartnere


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud

ECUADOR

Dag 1-3: Ankomstpakke, Quito - INKLUDERET
Ankomstpakken sikrer jer en blød landing, når I trætte og med jetlag lander midt i en fremmed verden. Vi henter jer i lufthavnen og indlogerer jer på guesthouse i to nætter. I har dagene på egen hånd til at opleve Ecuadors hovedstad. Quito ligger smukt i 2800 meters højde, omringet af høje bjerge. Ecuador betyder Ækvator, så tag evt. lokalbussen ud til ækvatorlinjen La Mitad del Mundo (midten af verden), her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle.
Dag 3: Fly til Galapagos og transfer til Isabela - INKLUDERET
I dag er der afrejse mod de fantastiske Galapagos-øer. Med fly flyver I til øerne i Stillehavet, som i 1835 fik Charles Darwin til at revolutionere hele verdens opfattelse af dyr og menneskers udvikling. Fra Baltra lufthavn går turen til øen Isabela, som er den største ø på Galapagos. Øen har blot eksisteret 1 million år, hvorfor der her findes et anderledes flora og fauna end det I senere vil opleve. Med offentlig speedbåd ankommer I til Isabela og den lille idylliske by Puerto Villamil. Resten af dagen er på egen hånd. Byen har en rigtig hyggelig atmosfære, med sand i gaderne og befolkningen er meget imødekommende. De mange små restauranter serverer lækre fisk og hummer til gode priser.
Dag 4-5: På opdagelse på Isabela - INKLUDERET
I har to hele dage til at udforske øen. Der findes et væld af aktiviteter og ture, I kan bl.a. snorkle blandt revhajer, rokker, pingviner og farverige fisk, tage på trekkingtur til det enorme vulkankrater Sierra Negra. Opleve flamingoer ved Laguna Salinas, prøve jeres grænser af på en canyoning tur og meget mere.
Dag 6: Fra Isabela til Santa Cruz - INKLUDERET
I dag går turen tilbage til Santa Cruz, hvor I har tre overnatninger på hostel i havnebyen Puerto Ayora. I kan gå en tur langs havnepromonaden, hvor der er mange hyggelige restauranter og cafeer. Ved den lille fiskerihavn kan I se de lokale fiskere komme ind med deres fangst. Her møder I ofte både søløver, fregatfugle, pelikaner og andre fuglearter.
Dag 7-8: På opdagelse på Santa Cruz - INKLUDERET
I har to hele dage til fri disposition. Der er mulighed for at besøge Charles Darwin Research Station og komme helt tæt på de enorme kæmpespildpadder, tage en svømmetur ved Tortuga Bay, sejle havkajak, dykke med hammerhajer ved Gordon Rocks, surfe ved Ratonera Beach, cykle mountainbike i Santa Cruz Highlands, tage på rideture i det vulkanske terræn eller snorkle blandt hvidtippede revhajer, iguaner og søløver ved Punta Estrada.
Dag 9: Afrejse fra Galapagos og ankomst til Quito - INKLUDERET
I dag er der afrejse fra Galapagos. I tager selv i lufthavnen og flyver retur til Quito. Quito er et godt udgangspunkt for jeres rejse videre rundt i Ecuador.
Dag 9-30: På egen hånd i Ecuador og Peru med Jysk Rejsebureau i ryggen - INSPIRATION
Tag på mountainbike tur i Cotopaxi Nationalpark, bestig verdens højeste aktive vulkan – Cotopaxi, lær spansk på sprogskole i Quito eller i regnskoven, prøv kræfter med kajakkursus i Tena eller tag på jungletur i Amazonas. Besøg den hyggelige backpackerby Banjos hvor I kan komme i termiske kilder eller bare slappe af og nyde den hyggelige stemning på en af de gode caféer. I skal rejse over land til Peru, hvor der er mulighed for at surfe og nyde stranden ved Mancora området. Der venter jer masser af fede oplevelser og eventyr i Ecuador og det nordlige Peru.
Dag 30: Fly fra Piura i Peru - Cuzco i Peru - INKLUDERET
I dag flyver i fra Piura til Cuzco hvor de store andesbjerge venter jer. Vi anbefaler at I ankommer til Piura dagen inden jeres fly.

PERU

Dag 1-3: Ankomstpakke, Cuzco – INKLUDERET
Vi henter jer i lufthavnen og indlogerer jer på guesthouse i to nætter. I har dagene på egen hånd i Cuzco. I kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuzcos smukke historiske centrum og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. I finder hyggelige markeder, hvor I bl.a. kan købe frisk frugt, uldtrøjer og udstyr til jeres trekking tur. Dagen inden jeres trek er der informationsmøde om trekket til Salkantay og Machu Picchu, hvor I kan få svar på jeres sidste spørgsmål som I måtte have.
Dag 3 : Cuzco (3.350m) - Mollepata (Start på Salkantay trekket) - Soraypampa - (3.850m) - INKLUDERET
I bliver afhentet tidligt om morgenen på jeres hostel i Cuzco og kører med gruppen til Mollepata, som er startsted for trekket. I Mollepata får I morgenmad inden I starter på dagens vandretur til Soraypampa. I dag skal I vandre ca. 19 km. Den første strækning er relativ let og en god opvarmning til de næste par dages trekking. Der vil være fantastiske udsigter over Salkantay (6.267m) og Humantay (5.900m) bjergene, som er blandt de højeste i Cordillera Vilcanota bjergkæden. Frokosten nydes i de smukke omgivelser og der er tid til at slappe lidt af, inden I vandrer det sidste stykke op til lejrstedet for natten i byen Soraypampa. (F,A) Trekkingtid: ca. 6-7 timer Sværhedsgrad: Let - moderat
Dag 4: Soraypampa - (3.850m) - Salkantay passet (4.650m) - Chalhuay (2.900m) - INKLUDERET
Nyd morgenmaden med udsigt til det smukke landskab og sneklædte bjerge. Herfra går turen til Salkantay bjergpasset i 4.630 meters højde, en hård 4 timers opstigning. Luften er tynd i disse højder, men udsigten over bjergene er fantastisk. Fra passet går ruten ned igen til Huayracpampa, hvor det er tid til frokost. Efter frokosten venter der 3 timers vandring til lejren i Chalhuay eller Colcapampa. (M,F,A) Trekkingtid: 9-10 timer Sværhedsgrad: Moderat - hård
Dag 5: Chalhuay lejren (2.900m) - La Playa (2.200m) - Santa Teresa (1.700m) - INKLUDERET
I kan glæde jer til endnu en smuk dag i Andesbjergene. I dag skal I tilbagelægge 15 km. Dagens rute går langs Santa Teresa floden via jungle og vandfald. Frokosten nyder I ved La Playa og fortsætter herefter til lejren i Santa Teresa. I byen kan I nyde et velfortjent bad i de varme kilder (entre ikke inkluderet). (M,F,A) Trekkingtid: 5-6 timer. Sværhedsgrad: Let - Moderat
Dag 6: Santa Teresa (1.700m) - Agua Calientes (2.010m) - INKLUDERET
Efter morgenmaden krydser I floden og begynder en spændende tur igennem kaffe- og frugtplatanger for at nå Hydro-Electrica. Efter frokost er der tre timers let vandring til markedsbyen Aguas Calientes, hvor I skal overnatte på hostel, ikke langt fra Machu Picchu. Her er der mulighed for at tage en svømmetur i byens termiske bade, som gør godt efter 4 dages vandring i Andesbjergene. (M,F,A) Trekkingtid: 6-7 timer. Sværhedsgrad: Let - Moderat
Dag 7: Agua Calientes (2.010m) - Machu Picchu (2.430m) - Cuzco (3.350m) - INKLUDERET
I dag venter vandreturens helt store højdepunkt; Machu Picchu. Ruinen ligger så godt skjult dybt inde mellem bjergene, at spanierne aldrig fandt den, da de kom hertil. Machu Picchu forblev derfor en velbevaret hemmelighed indtil starten af 1900-tallet. I vil i fire timer blive vist rundt af en engelsktalende guide i den storslåede ruinby, der er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere og har efterfølgende tid på egen hånd til at udforske de smukke ruiner. Fra Machu Picchu tager I bussen ned til byen Aguas Calientes, der ligger for foden af bjerget. Her kan I spise frokost eller shoppe på markedet ved togstation. Om eftermiddagen går turen med tog til Ollantaytambo og derfra med bus videre til jeres hostel i Cuzco. (M)
Dag 7-8: Overnatninger i Cuzco - INKLUDERET
Dagen er på egen hånd til at slappe af efter jeres trekking tur til Machu Picchu og til at få planlagt jeres videre rejse i Peru.
Dag 8-30: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen - INSPIRATION
Oplev Amazonas farver, dufte, lyde og spektakulære syn og dyreliv. I Manu Nationalpark finder I et af verdens største antal dyre- og plantearter på ét sted, og derfor er nationalparken blevet anerkendt af UNESCO som verdens naturarv. I kan herefter besøge én af verdens højest beliggende søer, Titicaca-søen, og de flydende sivøer (Los Uros). På sivøerne bor indbyggerne i huse af siv og sejler i sivbåde. På øerne bor ca. 300 efterkommere af Uro folket og en lang række af de gamle traditioner omkring konstruktion og levevis er bevaret helt frem til i dag. Tag herefter til Colca Canyon der er en af verdens dybeste kløfter. Her kan I opleve kondorer der elegant kommer svævende op fra deres natlige ophold i klippesprækker i kløften. Kløften har været beboet i over 2.000 år og har en spændende historie og en stærk lokal kultur. Besøg herefter Nazca linjerne som er lavet for ca. 2.000 år siden. Linjerne er så store at de kun kan ses fra en udsigtspost, men skal man have det fulde udbytte, så skal man købe en flyvetur over området. Tag herefter til Icas sandklitter hvor I bl.a. kan sand-boarde. Besøg herefter Ballestas øerne – også kaldt mini-Galapagos, hvor I kan se fantastisk dyreliv herunder søløver og leguaner. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Peru, der findes mange flere og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.
Dag 30: Afrejse fra Lima, Peru
Jeres rejsen slutter og I flyver til Kastrup lufthavn i København. I kan også vælge at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at fortsætte på egen hånd.

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i rejsedatoerne pga. udsolgte fly. Dette vil senest blive annonceret ved endelig tilmelding.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Lukket Rejseperiode03.09.19 - 01.11.19
26.995,-
Ledige pladser Rejseperiode25.02.20 - 24.04.20 Tilmeldingsfrist27-12-2019
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode24.03.20 - 22.05.20 Tilmeldingsfrist24-01-2020
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode28.04.20 - 26.06.20 Tilmeldingsfrist28-02-2020
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.05.20 - 17.07.20 Tilmeldingsfrist20-03-2020
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.06.20 - 14.08.20 Tilmeldingsfrist17-04-2020
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.07.20 - 04.09.20 Tilmeldingsfrist08-05-2020
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.08.20 - 02.10.20 Tilmeldingsfrist05-06-2020
26.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.09.20 - 30.10.20 Tilmeldingsfrist03-07-2020
26.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Maks 15 personer

Næste: 03-09-2019

Prisen er inklusiv

Ecuador
 • Afhentning i lufthavnen i Quito
 • 2 overnatninger på hostel i Quito
Galapagos
 • Afhentning i Baltra lufthavn og transfer til Isabela Island
 • 3 overnatninger på hostel på Isabela Island
 • Transfer til Santa Cruz
 • 3 overnatninger på hostel på Santa Cruz
Peru
 • Afhentning i lufthavnen i Cuzco
 • 2 overnatninger på hostel i Cuzco inden trek
 • 5 dages Salkantay og Machu Picchu trek
 • 1 overnatninger på hostel i Cuzco efter trek

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Nationalpark gebyr (100 USD), Galapagos, Ecuador
 • Turistkort (20 USD), Galapagos, Ecuador
 • Havneafgift (5 USD), Galapagos, Ecuador
 • Bådtaxa (1 USD), Galapagos, Ecuador
 • Ture på Galapagos, Ecuador
 • Drikkepenge. Det er god skik at give drikkepenge
 • Rejseforsikring
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
22.10.20 - 21.12.20
23.995,-
23.10.20 - 21.12.20
23.995,-
05.11.20 - 01.12.20
21.995,-
Til top