Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
21 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag på rundrejse i Spanien med andre unge backpackere. Rejsen starter i San Sebastian med surfundervisning og tid på egen hånd til at udforske den historiske strandby i Baskerlandet. Start dagen med hjælp fra dygtige instruktører til at øve forskellige surfteknikker, og nyd friheden resten af dagen til at lære gruppen bedre at kende ved at gå på opdagelse i San Sebastians historiske kvarter, cykle langs strandpromenaden eller tage på tapasbar-crawl.

Fra kystbyen San Sebastian tager I til bjergområdet Pico de Europa, hvor natur og vandring er på programmet. I bor i et lille refugie ude i naturen og har to hele vandredage i bjergene ved Spaniens måske mest kendte trekkingområde, Picu Urriellu.

Efter vandredagene lægger I bjergene bag jer, og tager med tog til Spaniens hovedstad Madrid. Herfra har I frihed til selv at planlægge resten af jeres 14 dages rejse i Spanien. Spanien har et stort og velfungerende netværk af tog, og det er også med et interrail togpas i hånden, at I nu skal opleve Europas fjerde største land. I starter i Madrid og slutter i Barcelona, som begge byer varmt kan anbefales at bruge et par dage i. Derimellem kan I blandt andet besøge surfbyen Cadiz, feriebyerne Malaga, Valencia og Alicante, typiske spanske byer som Cartagena og Frigiliana, de imponerende grotter ved Nerja, tage på øhop til De Baleariske Øer, nyde den skønne natur langs den spanske østkyst, eller måske sætte kryds ved et par ting på jeres bucketliste som f.eks. kitesurfing, rockclimbing og riverrafting.

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv, hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Mød dine rejsefæller inden afrejse på et infomøde
 • Få rejseinspiration og praktisk info om rejsen på infomødet
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre

Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved fx ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger samt mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måneden


Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til San Sebastian i Spanien
I mødes i lufthavnen i København med jeres gruppe og følges på flyet til San Sebastian i Spanien, hvor I lander senere samme dag. Ved ankomst til lufthavnen bliver I kørt til jeres hostel i San Sebastian, her har I resten af dagen på egen hånd til at se nærmere på strandbyen i Baskerlandet. San Sebastian er blandt andet kendt for deres tapasbarer, så måske tapasbar-crawl i den gamle bydel kunne være en oplagt start på jeres spanske eventyr, hvor I på én gang får kulinariske, kulturelle og historiske oplevelser, som er typiske for Baskerlandet, samtidig med at I bliver kendt i området, hvor I skal bo de næste tre nætter.
2-3. dag: Surfing og tid til at udforske strandbyen San Sebastian
Det er tid til at hoppe på surfbrættet og prøve kræfter med bølger, vand og vind, når I lærer grundprincipperne for den fantastiske vandsport surfing. Bugten Bahia de la Concha, som San Sebastian ligger i, har gode forhold til surfing, og netop derfor er området en kendt surfdestination. I starter begge dage med to timers surfundervisning i hjertet af San Sebastian, hvor I vil blive undervist af en højt kvalificeret instruktør, der tager udgangspunkt i jeres individuelle niveauer, og som vil gøre alt for, at I kommer til at opleve det vildeste rush på toppen af bølgen. Begge dage om eftermiddagen og aftenen er der ikke planlagt noget på forhånd, så her har I tid til selv at udforske San Sebastian og nærområdet. Har I ikke fået nok af vand, kan I leje kajakker og sejle rundt i La Concha bugten, og for at se nærmere på selve byen kan I leje cykler til nemt at komme omkring i byens smalle middelaldergader, forbi de små butikker og videre til de historiske bygninger. Cykl langs promenaden ved strandene og vandet, snup en pause i den idylliske park ved Plaza de Gipuzkoa, gå mod toppen af Monte Urgull, hvor I på vejen vil se stenruiner, og på toppen blive mødt af en stor statue af Jesus samt den bedste udsigt over byen, og slut dagene af med lidt koldt at drikke og live musik i byens natteliv.
4. dag: Med bus fra San Sebastian til bjergområdet Pico de Europa
Start dagen med at købe lidt mad og snacks til dagens transport, der går med offentlig bus, privat minibus og kabelbane fra San Sebastian til Fuente De i bjergene ved Pico de Europa. I ankommer sent på eftermiddagen til jeres øde bjerg-refugie – her kan I nå at slappe lidt af, nyde naturen og udsigten over bjergene og få aftensmad, inden I i morgen skal på to-dages vandretur i bjergene.
5. dag: Vandring i Pico de Europas bjerge
Der venter jer to hårde trekkingdage i Pico de Europas bjerge, når I skal vandre de populære ruter ved Picu Urriellu. I pakker en lille rygsæk med jeres mest nødvendige udstyr, og lader resten af bagagen stå på refugiet, til når I kommer retur i morgen. I har en erfaren lokalguide med begge dage, der står klar til at fortælle om de områder, I passerer på vejen, og vejlede jer i den bedste måde at vandre i bjerge på, så hele gruppen får den bedste oplevelse i de udfordrende omgivelser. Første dag vandrer I imellem syv til otte timer på både op- og nedstigninger, før I kommer frem til jeres bjergrefugie sent på eftermiddagen. Den ti kilometer lange rute tager jer forbi stenbruddet ved bakken Canalona til toppen og udsigtspunktet Collada Bonita i en højde af 2400 meter. Herfra kan I se bjergtoppen Picu Urriellu, før ruten igen fører jer nedad til jeres øde bjergrefugie for natten. (M,F,A)
6. dag: Vandring i Pico de Europas bjerge
På anden dagens ni kilometer lange vandring starter I ud med den teknisk svære stigning til dagens højeste punkt Horcados Rojos. På vejen kan I se kalkstensformationer, inden I kommer til bjergtoppen og den imponerende udsigt. Herfra vandrer I ned ad resten af dagen til Funte De, hvor I undervejs ser nogle af de mest karakteristiske bjergformationer ved denne del af Pico de Europa bjergene. Efter fem-seks timers vandring er I hen på eftermiddagen tilbage ved jeres hostel i Funte De. Brug aftenen på en god middag og afslapning før dagen i morgen igen står på nye oplevelser. (M,F)
7. dag: Fra naturoplevelser i Pico de Europa til Spaniens hovedstad Madrid
Gør jer klar til endnu en dag med transport i kabelbane, privat minibus og tog fra Fuente De til Madrid. Brug transporttiden til at slappe af i kroppen efter en uge med surfing og vandring, og forbered jer på de store forskelle der er mellem kystbyen San Sebastian, bjergområdet Pico de Europa og storbyen Madrid. I ankommer til Madrid hen på aftenen, og finder selv til jeres centralt beliggende hostel. Brug gerne et par dage på at opleve Spaniens hovedstad Madrid, før I begiver jer videre på rundrejsen med togpas mod Barcelona. Madrid er solskin, tapasbarer med andalusiske klinker på væggene, vespaer, fine vinbarer, snævre middelaldergader og liv alle vegne. Nyd en bådtur i Retiro-parken, oplev flamencoshow på en tablao, besøg badstuen Hammam al Andalus, der byder på tyrkisk bad med damp og vandbassiner, eller gør brug af de mange muligheder for shopping, der er i Madrid. Vil I dykke ned i Spanien og Madrids historie og kunstscene, kan I stoppe ved kongeslottet Palacio Real, kunstmuseet Prado eller operahuset Teatro Real, og for de fodboldinteresserede kan et smut forbi Real Madrids stadion Santiago Bernabeu anbefales. Mulighederne er mange, og der er ikke arrangeret noget på forhånd i Madrid, så det er helt op til jer, hvad I vil se nærmere på. (M)
8-20. dag: På egen hånd fra Madrid til Barcelona med et interrail togpas og Jysk Rejsebureau i ryggen
Nyd den ultimative frihed, når I rejser fra Madrid til Barcelona med et interrail togpas i hånden og uden at have noget planlagt på forhånd. Alt I ved er, at I nu har 14 dage til at nå frem til Barcelonas lufthavn, og på de 14 dage har I fem togdage; hvornår I lægger togdagene, og hvilke byer I besøger på vejen, er helt op til jer. Overnatning og oplevelser står I selv for undervejs, men Jysk Rejsebureau kan selvfølgelig være behjælpelig med ideer, gode råd og booking på forhånd, hvis det ønskes. Her er nogle af de byer og oplevelser, som I kunne tage forbi:
 • Finpuds jeres surfevner ud fra kysten ved Cadiz
 • Dyk ned i gastronomiens og kunstens verden i Picassos fødeby Malaga
 • Gå på opdagelse i det 5 kilometer lange grottesystem ved Nerja
 • Stop et par dage i den smukke by, Frigiliana, med hvidkalkede huse, smalle gader og røde pelargonier
 • Besøg den historiske by, Cartagena, gå en tur i de smalle gader og langs havnefronten, og se på bygninger fra romersk tid samt nyere bygninger inspireret af Gaudi
 • Tag et smut forbi den fascinerende salte lyserøde sø; Laguna Salada de Torrevieja, hvor I kan være heldige at se flamingoer
 • Bad i grotter og nyd strandlivet i den mindre turistede kystby, Denia
 • Tag dykkercertifikat, og lav vrag- og grottedyk ved kysten ud fra Alicante og Murcia
 • Svøm i de naturligt opvarmede pools med det krystalklare vand også kendt som Fuente de los Baños
 • Se efter pink flamingoer i vådområdet Ebro Delta, og prøv kræfter med stand-up paddle og kitesurf ved Riumar strand
 • Øhop med færge til Ibiza, Mallorca og Menorca
21. dag: Hjemrejse fra Barcelona
Før I selv finder til lufthavnen i Barcelona og slutter jeres spanske eventyr, anbefales det, at I bruger et par dage i Spaniens andenstørste by og Cataloniens hovedstad Barcelona. Her får I den perfekte blanding af historie og moderne storby. Tag forbi byens hjerte, middelalderbydelen ”Barri Gòtic”, hvor I finder små hyggelige gyder, tapasbarer, butikker og adgang til Domkirken, den underjordiske romerske by og det gamle kongepalads. Placa del Pi og Placa de Saint J. Oriol er blandt den gamle bydels absolut mest hyggelige oaser med gadeoptrædener og levende musik. Tag en slentretur på den festlige gade Las Ramblas, der byder på et broget folkeliv, gamle caféer og et af Europas bedste madmarkeder. Lej en cykel og gå på jagt efter arkitekten Antoni Guadis værker som La Sagrada Familia eller Casa Mila. For en anderledes oplevelse skal I søge op af til en af byens skybarer for at nyde udsigten med lidt koldt at drikke, en bid mad og en forfriskende svømmetur i poolen. Vil I prøve kræfter med adventure-oplevelser som rock-climbing, sky-diving, mountainbiking, kite-surfing, wind-surfing, rafting og meget mere, kan det nemt arrangeres i og omkring Barcelona. Hvis I ønsker det, kan I flyve hjem senere fra Spanien, fortsætte til andre lande eller måske kombinere denne rejse med frivilligt arbejde, sprogskole eller en anden Backpacker Adventure grupperejse.

Bemærkninger

Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse, eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en anden Backpacker Adventure rejse, så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse samt rabat for de flybilletter, som ikke benyttes.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:
Grækenland
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Min. 4 personer og maks. 15 personer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København – San Sebastian // Barcelona – København (inkl. bagage)
 • Frihed til at opleve Spanien på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Infomøde i Aarhus før afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
  • Spanien
   • Afhentning i lufthavnen i San Sebastian
   • 3 overnatninger på hostel i San Sebastian
   • 2*2 timers surfundervisng i San Sebastian
   • Transport med bus, privat minibus og kabelbane fra San Sebastian til Funte De
   • 2 overnatninger på refugie i Fuente De
   • 2 dages vandretur i Pico de Europa, inklusiv overnatning, lokalguide og måltider ifølge program
   • Transport med kabelbane, privat minibus og tog fra Funte De til Madrid
   • 1 overnatning på hostel i Madrid
   • Interrail togpas med 5 rejsedage

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
04.12.21 - 07.01.22
18.995,-
07.01.22 - 07.03.22
26.995,-
08.01.22 - 11.02.22
18.995,-
11.01.22 - 10.04.22
29.995,-
Til top