1-62 dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Canada er et nemt land at køre rundt i på grund af det simple vejnet. Canada, som er verdens næststørste land, og hele 232 gange større end Danmark, har utrolig meget at byde på. Landets vilde natur er et eldorado for naturelskere, og her er god plads til alle. Når alt kommer til alt, er billeje den bedste måde at opleve Canada på. Det giver den ultimative frihed.
Canadierne er generelt meget hensynsfulde bilister, og man lærer hurtigt at følge med trafikken.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt maj til midt oktober. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Information om billeje

Fold program ud
Jysk Rejsebureau benytter flere biludlejningsselskaber i Canada og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor. Alder / kørekort Minimumalder for leje af bil i er 25 år. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort, som skal præsenteres ved afhentning af bilen. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, således at du undgår eventuelle sproglige misforståelser. Afhentning/aflevering Du kan afhente og aflevere din bil i de fleste lufthavne i Canada. Mange steder vil det også være muligt, efter aftale, at afhente eller aflevere bilen i midtbyen. Det er ikke muligt at få bilen leveret til et hotel. Et lejedøgn er på 24 timer og starter på tidspunktet for afhentning. Du skal derfor aflevere din bil senest på samme tidspunkt af dagen, som du afhenter. Ved for sen aflevering vil du blive afkrævet tillæg for et ekstra døgns leje. Tillægget afregnes direkte til udlejningsselskabet. Kørselsrestriktioner Du kan køre bil stort set overalt i Canada. Du skal dog være opmærksom på, at det som regel kun er tilladt at køre på asfalterede veje med almindelige udlejningsbiler. Hvis du ønsker at køre off-road, bør du leje en 4WD. Få mere at vide hos Jysk Rejsebureau. Chauffør 1-3 ekstra chauffør(er) vil i de fleste tilfælde være inkluderet. Antallet skal oplyses ved bestilling af bilen (alle chauffører skal noteres på lejekontrakten og være i besiddelse af gyldigt kørekort og kreditkort). Forsikringer Lejen inkluderer fuld kasko-, tyveri- og ansvarsforsikring. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved skade er det meget vigtigt, at du straks underretter din lokale udlejer. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning. Selvrisiko Der er en selvrisiko på CAD 500,- på leje af bil i Canada. Envejsleje Det er muligt at aflevere din bil et andet sted end der, hvor du afhenter den. Envejsleje vil i de fleste tilfælde være forbundet med et gebyr på ca. 50-550 USD + lokal skat, som afregnes direkte med udlejningsselskabet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau tilbyder mange slags modeller, så hvis du ikke finder, hvad du søger her, så kontakt en rejsekonsulent, og I vil i fællesskab finde præcis det, du søger.

Det er muligt at hente din udlejningsbil i én by og aflevere den i en anden, evt. mod et gebyr for envejsleje. Aldersgrænsen for at leje en bil i Canada er 25 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i bagagerummet

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top