Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Canada. Du kan få skræddersyet din rejse til Canada helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Canada.

Viser 13 oplevelser

Udsigten fra Big Beehive Viewpoint i Banff National Park

På eventyr i Vestcanada med camper og bil

I dette rejseforslag kører du i autocamper fra Calgary til Banff, Yoho, Jasper og tilbage til Calgary. Herfra flyver du videre til Victoria på Vancouver Island, hvor der er booket en 10-dages kør-selv-rejse (inkl. overnatninger) til Tofino, Campbell River og Vancouver.
Læs mere
19 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 20.295,-
fra 7.295,-
I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne

Det bedste af Vestcanada

Dette rejseforslag tager dig til de smukkeste steder i det vestlige Canada. Vi har optimeret ruten så du får mere tid til at opleve den storslåede natur og variede dyreliv i nationalparkerne Banff, Yoho og Jasper samt fantastiske Vancouver Island.
Læs mere
16 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 20.995,-
fra 6.495,-
Nyd friheden i en autocamper

Det vestlige Canada i autocamper

I dette 15 dages rejseforslag kører du i lejet autocamper (motorhome) fra Vancouver. Nyd friheden, de vilde dyr og den fantastiske natur. I prisen er der inkluderet leje af autocamper med alt udstyr samt 2000 km, flybilletter og 2 overnatninger.
Læs mere
15 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 12.995,-
fra 6.495,-
Tag på hvalsafari ved Tadoussac

Vin og hvaler i Østcanada

Dette rejseforslag er for de eventyrlystne der vil opleve Østcanadas smukke natur, fascinerende wildlife, stærke kultur, smukke storbyer og fantastiske vin. Vi har håndplukket de bedste overnatningssteder til denne rejse. Oplev Algonquin, Saguenay, Tadoussac, Quebec, Montreal, Magog, Toronto & Niagara Falls.
Læs mere
17 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 18.395,-
En rejse med Rocky Mountaineer er en fantastisk togrejse som udover smuk natur også byder på forkælelse med gastronomi, design og eminent service – du skal blot læne dig tilbage og ser Canadas smukkes

Luksusrejse til Canada & Alaska

Denne luksusrejse tager dig på kør-selv ferie af Icefields Parkway og Bow Valley Parkway, med luksustoget Rocky Mountaineer til Vancouver og på krydstogt igennem Alaskas Inside Passage.
Læs mere
16 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 39.995,-
Canada er perfekt for børnefamilier med sin smukke natur, facinerende dyreliv og imødekommende lokalbefolkning

Med familien på eventyr i Canada

Tag familien med til Vestcanadas storslåede natur. Ruten er tilrettelagt, så I bruger langt mindre tid bag rattet, men i stedet har tid til at nyde Canadas fantastiske nationalparker og varierede dyreliv sammen som familie.
Læs mere
14 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 17.795,-
fra 5.995,-
Den store Canada rundrejse

Den store Canada rundrejse

Denne 21 dages kør-selv-rejse byder på fantastisk natur, wildlife og hyggelige byer i provinserne British Columbia og Alberta. Du kommer gennem Rocky Mountains (Banff, Jasper, Yoho N.P.) og sejler ad fantastiske Inside Passage til Vancouver Island.
Læs mere
21 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 27.995,-
fra 6.895,-
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften

Det bedste af Østcanada

Oplev Ontario og Quebecs enestående nationalparker, spændende byer, Niagara Falls og de tusindvis af søer, vandløb og øer.
Læs mere
17 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 20.695,-
fra 4.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i det vestlige USA & Canada

Rundrejse i det vestlige USA & Canada

Denne rundrejse tager dig på et episk roadtrip fra Yellowstone via de fantastiske nationalparker Glacier, Banff, Yoho, Jasper og i fodsporet på de gamle guldgravere til Vancouver Island og videre til USA igen, hvor Olympic N.P. og Seattle venter. Du overnatter bl.a. på de hyggeligste lodges og fedeste glamping camps.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 30.495,-
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften

Rejs på egen hånd i Canada

Rejs op til 90 dage i Canada. Du kan nyde storbylivet i Toronto, opleve imponerende Niagra Falls, søge efter bjørne, drikke te på The Empress i Victoria, spotte hvaler langs de rå kyststrækninger og udforske de mange nationalparker.
Læs mere
Op til 90 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 6.895,-
Oplev de smukkeste nationalparker i provinserne British Columbia og Alberta

Backpacking i Canada

I dette backpacker-rejseforslag kører du i lejebil fra Vancouver til Edmonton. Herfra flyver du til Toronto og fantastiske Niagara Falls. Du har fire overnatninger og billeje inkluderet (med ungdomstillæg). Det gælder kort sagt om at nyde friheden og mærke verden.
Læs mere
20 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 11.895,-
Elg ved Cape Breton

Med autocamper i Nova Scotia & New Brunswick

I dette 18 dages rejseforslag kører du i autocamper (motorhome) fra Halifax og har derefter hele det østlige Canada foran dig.
Læs mere
18 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 14.495,-
fra 5.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Verdens ekstreme natur & kultur

Island, Canada, USA, Nepal og Indien: Denne jorden rundt rejse tager dig til Islands rå natur, vilde dyr i Canada, roadtrip i USA, trekking i Himalaya og Indiens farverige kultur.
Læs mere
2-6 måneder
fra 13.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Canada

Få info og fakta om Canada lige her!
weather

Vejret i Canada

Størstedelen af Canada ligger i den tempererede klimazone. Det gælder dog ikke de nordligst beliggende egne og øer - her befinder man sig i polarzonen. Temperaturudsvingene er enorme herover et kalenderår: om vinteren kan temparaturene nå helt ned på -40 grader, mens sommertemperaturene kan nå op på 30 grader. Det sydvestlige hjørne af British Columbia, som næsten altid indgår i en klassisk rejse til Canada, er forholdsvist mildt året rundt.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Højsæsonen - for det man kunne kalde typiske ferierejser - ligger i perioden fra maj til og med september. Ofte er vinteren længe om at slippe sit tag - også helt nede i det sydlige Canada. Derfor er højsæsonen relativ kort. Er man glad for skiferier, har Canada flere formidable skisportssteder, som byder på uovertruffen skiløb i månederne december til medio april.

Rejser til Canada - Få uanet plads til eventyr

Som et af verdens største lande ligger Canada uden tvivl op til masser af eventyr og mulighed for at udforske alt fra spændende storbyer til fjerne, lokale samfund og fantastisk natur. Der er i den grad masser af plads for dig at boltre sig på, hvad end du er til action i vildmarken, kør-selv-ferie eller aktiviteter for hele familien.

Lad os hjælpe dig med at stable en eventyrlig rejse til Canada på benene skræddersyet til dig. Book et uforpligtende møde eller indhent et tilbud allerede i dag.
En rejse med Rocky Mountaineer er en fantastisk togrejse som udover smuk natur også byder på forkælelse med gastronomi, design og eminent service.

Kom afsted på eventyr i det vilde Canada

For mange rejsende er det især den storslåede natur og det rige dyreliv, som lokker dem til Canada. Hos Jysk Rejsebureau finder du i vores rejser til Canada mange gode forslag til at opleve Canadas natur, uanset om du er til vands, på gåben eller i køretøj.

Her kan du både udforske den vidtspændende canadiske vildmark og de store canadiske nationalparker, der gemmer på alt fra brusende vandfald og maleriske søer til imponerende bjergkæder, dybe skove og vilde bjørne.
Lake Louise i Banff National Park

Opdag vilde bjørne og storslåede landskaber i vest

I det vestlige Canada kan du tage på episke udflugter til de store nationalparker og ikke mindst den canadiske del af Rocky Mountains, hvor der også gode muligheder for at overnatte i hyggelige hytter og på campingpladser. Her er særligt området ved Lake Louise værd at lægge vejen forbi på din rejse til Canadas mere vestlige egne.

Det er også i British Columbia-provinsen, der ligger ud til den Canadiske vestkyst, hvor du har de bedste muligheder for at opleve vilde bjørne. I særlig grad er det i Grizzly Bear Valley, hvor du også kan komme på arrangerede udflugter i naturen.
Grizzly bjørn, Canada

Oplev fransk kultur og fantastiske nationalparker i øst

Med vores skræddersyede rejser til Canada kan du opleve både øst og vest af Canada, som du vil. I det østlige Canada, særligt i Québec og Montréal, kan du opleve landets franske islæt og kultur, som stammer helt tilbage fra kolonitiden i 1600-tallet. Her hørte området dengang under New France, som var det franske koloniområde i Nordamerika. I Østcanada, mellem den canadiske og amerikanske grænse, finder du også Niagara Falls, som uden tvivl er værd at slå et smut forbi på din rejse.
Quebec, Canada

Tag på rundrejse i Canada

Rejser til Canada ligger bestemt op til en større rundtur. Lej en bil eller en autocamper, og tag på et uforglemmeligt roadtrip rundt i Canada i dit helt eget tempo.

Du kan også hoppe ombord på et af de imponerende toge, heriblandt luksustoget Rocky Mountaineer, og krydse det eventyrlige canadiske landskab på spektakulær vis. Uanset hvordan du foretrækker at opleve landets mange egne, hjælper vi dig med at finde de bedste ruter og ophold rundt på din rejse i Canada.
Tag med Jysk Rejsebureau på autocamper ferie i Canada
faq

Hvad er hovedstaden i Canada?

Hovedstaden i Canada er Ottawa, der ligger i provinsen, Ontario. Det er ikke Toronto, som mange fejlagtigt tror.


Hvad er Canada kendt for?

Som rejsedestination er Canada kendt for sin vilde natur. Mod vest findes nogle af landets mest storslåede nationalparker i ’The Rockies’ med hyggelige lodges eller campingpladser og krystalblå gletsjersøer som Lake Louise. Der er et rigt dyreliv med vilde bjørne, elge samt masser af muligheder for at være aktiv med fx et godt hike eller hvalsafari fra Vancouver Island.

Mod øst ligger det storslåede Niagara Falls og spændende storbyer som Toronto og Montreal. Længere nordpå finder man små fiskersamfund, hvor du bl.a. kan få friskfanget hummer.

Derudover er Canada kendt for sin nationalret, Poutine (pommes frites med ost og brun sovs), deres kærlighed til hockey og musikere som Justin Bieber, Celine Dion og Avril Lavigne.

Hvor ligger Canada?

Canada ligger i Nordamerika. Landet deler grænse med USA mod syd. Mod nord grænser Canada op mod Grønland, og man kan derfor sige, at vi næsten er nabolande.

Faktisk kæmper Canada og Danmark venskabeligt over en ubeboet klippeø, der ved grænsen, nord for Grønland. Når Canada kommer forbi øen, sætter det et canadisk flag og en flaske canadisk whiskey på øen – når danskerne kommer forbi bliver flaget erstattet med det danske og flasken med en flaske akvavit.


Hvor mange bor der i Canada?

Der bor ca. 38 millioner mennesker i Canada. Det er ca. 6,5 gange så mange mennesker, som der bor i Danmark. Til sammenligning er Canada ca. 230 gange større end Danmark målt på areal.

Indret din rejse til Canada, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Canada-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyr vi en eventyrlig rejse til Canada for dig.


Til top