Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
Minimum 5 dage
Ekskl. fly
Fra 3.270,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Canada tilbyder et væld af store adventure- og naturoplevelser. Desværre er det ikke nemt at komme rundt til de fantastiske nationalparker uden køretøj. Et buspas giver dig mulighed for at gøre så meget som muligt, på den tid du har - hvad enten du er der for fem dage eller 12 måneder. Du får tilmed rabat på ture og overnatninger samt hjælp til at booke det. Undervejs stopper bussen ved seværdigheder og attraktioner.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i det vestlige Canada er fra maj til midt oktober. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Vancouver - Kelowna
Om morgenen er der afhentning fra udvalgte hostels i Vancouver. Vi forlader byen og rejser østpå mod Kelowna. Undervejs stopper vi bl.a. for at nyde en vandretur gennem regnskoven til Bridal Veil Falls. I Kelowna får du mulighed for at opleve Okanagan søen fra en jet boat.
2. dag: Kelowna - Banff
Du kan vælge at blive i Kelowna nogle ekstra dage eller hoppe på bussen til Banff. Rejsen til Banff går via 4 nationalparker. Undervejs stopper vi i Revelstoke, hvor der er mulighed for at tage en tur i kajak, vandre eller bare nyde den smukke natur. Herefter venter Rocky Mountains og masser af stop bl.a. ved Emerald Lake, inden vi rammer byen Banff.
3. dag: Banff - Lake Louise
Du har igen mulighed for at blive et par dage i byen eller tage bussen til Lake Louise via Lake Louise, Moraine Lake, sneklædte bjerge, Johnston Canyon og Takkakaw Falls. Undervejs er der mulighed for at opleve masser af dyreliv. Om aftenen kan du nyde varmen fra lejrbålet imens du kigger op på den smukke stjernehimmel.
4. dag: Lake Louise - Jasper
Indtag de mange vandrestier omkring Lake Louise eller tage bussen videre til Jasper via Icefields Parkway. Undervejs gøres der bl.a. stop ved Columbia Icefields, Maligne Canyon og Maligne Lake.
5. dag: Jasper - Banff
Lej en mountainbike eller hop i vandrestøvlerne og udforsk området omkring Jasper. Der er også mulighed at tage bussen tilbage til Banff via Parker Ridge (hvis vejret tillader det) og Peyto Lake. I Banff er der mulighed for at udforske det lokale natteliv med dine medrejsende.

Overnatninger

Ikke inkluderet. Kan bookes på bussen af din chauffør/guide.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

2-4 gange om ugen afhængig af hvornår du rejser på året.

Marts - November

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Evt. lagenpose
 • Evt. egen vandflaske

Prisen er inklusiv

 • Transport i minibus
 • Chauffør/guide
 • Entré til nationalparker
 • Paddleboarding ved Skaha Lake
 • 2 x aftensmad og 1 x morgenmad

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Overnatninger
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top