Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
6-? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er oplagt at leje en minicamper i Canada, når du vil rejse billigt på egen hånd, overnatte i landets smukke nationalparker og komme nemt omkring i storbyerne. Du kan frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen.

En minicamper er en komfortabel rejseform for alle aldre. Du kan spare masser af penge ved at overnatte på campingpladser i byer og nationalparker. I mange canadiske storbyer kan du også overnatte i State Parks eller på en campingplads.

Få information og fakta om Canada her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Canada her

Bedste rejseperiode

De bedste måneder at rejse i Canada er fra midt maj til midt oktober. Uden for denne sæson lukker mange turistfaciliteter og turistattraktioner ned. Juli og august er de varmeste og tørreste måneder. Langs med den amerikanske grænse kommer sommertemperaturen op i nærheden af de 30 grader, men frostgrader og lidt sne kan samtidig også forekomme i for eksempel Rocky Mountains.

Information om leje af minicamper

Fold program ud
Med en minicamper har du mulighed for at komme helt tæt på Nordamerikas storslåede natur. Nedenfor kan du få meget mere praktisk information om leje af en minicamper i Canada: Modeller
Der findes én model af minicamperen, som har plads til 4 personer. Se detaljer om minicamperen. Jysk Rejsebureau samarbejder med flere udlejningsselskaber udover Jucy, bl.a. Escape Campers.
Alder/kørekort
Minimumsalderen for leje af minicamper er 21 år. I modsætning til almindelig billeje betales der ikke tillæg for unge under 25 år. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt nationalt kørekort til almindelig personbil, som skal præsenteres ved afhentning af køretøjet. Det anbefales ligeledes at medbringe et internationalt kørekort, så du undgår eventuelle sproglige misforståelser.
Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente din minicamper samme dag, som du ankommer til Canada. Det er derfor nødvendigt, at du har bestilt overnatning på hostel/hotel/motel den første nat. Du kan afhente din minicamper på alle ugens dage, bortset fra søndag og nationale helligdage. Afhentning skal ske mellem kl. 13-15, og camperen skal leveres tilbage senest kl. 10.59.
Campingpladser
Når du lejer din minicamper, får du udleveret en gratis oversigt over campingpladser i Canada.
Planlæg din rejse
Canada er et kæmpestort land. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd gør dig nogle tanker om, hvilke områder du gerne vil opleve. Det gælder ikke mindst, når du skal leje en minicamper. Du skal forudbetale for det antal miles, du forventer at køre. Der er ingen refundering af ubrugte miles. Til gengæld betaler du en høj pris for ekstra miles, hvis du kommer til at køre længere, end du forventer.
Kørselsrestriktioner
Du kan køre en minicamper stort set overalt i USA og Canada.
Udlejningsstationer
Nedenfor kan du se afhentnings-/afleveringsbyer i Canada:
 • Vancouver, British Colombia
Lejeperiode
Du kan leje en minicamper lige så længe, du har lyst - der er ingen restriktioner.
Forsikringer
Lejen inkluderer fuld ansvars-, tyveri- og kaskoforsikring i forbindelse med brug af minicamperen. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Du vil få en nøje gennemgang af, hvad du skal gøre ved skader/uheld, når du afhenter din camper.
Selvrisiko
På alle skader på køretøjet og ved tyveri, er der en selvrisiko på CAD 1500,-. Der kan dog tilkøbes selvrisikoannulleringsforsikring.
Miles
Der er som standard ikke inkluderet miles i lejen. Du kan tilkøbe unlimited mileage eller pakker af 100 og 500 miles. Dette skal forudbestilles igennem Jysk Rejsebureau. Alternativt kan du betale cirka CAD 0,25,- pr. mile, du kører over dit limit. Overskydende miles/km refunderes ikke.
Standardudstyr
Automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2 kogeplader, DVD afspiller, penthouse roof pod bed, vandtank, m.m..
Ekstra chauffør
Inkluderet i lejen.
Ekstra services
Det er muligt at tilkøbe følgende services:
 • 100 og/eller 500 Miles pakke
 • Unlimited Mileage
 • Personal kit (håndklæder og sengetøj)
 • Provisioning kit (køkkenudstyr til 4 personer)
 • Camping stole
 • GPS
 • Selvrisikoannulleringsforsikring

Bemærkninger

Priserne på en minicamper er fleksible. Derfor kan Jysk Rejsebureau ikke give dig en fyldestgørende prisoversigt her på hjemmesiden. Kontakt din rejsekonsulent hos Jysk Rejsebureau for at få en konkret pris på den minicamper, du ønsker at leje - eller få et samlet rejseforslag på hele din rejse til Canada.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag, undtagen søndag og på canadiske helligdage.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Internationalt kørekort
 • Evt. guidebog
 • Evt. vejkort
 • Kreditkort
 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i minicamperen

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top