8 dage
Ekskl. fly
Fra 11.245,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vil du opleve Cuba på en ny og spændende både, så er denne tur den helt perfekte kombination af afslapning, oplevelser og muligheden for at se nogle af de smukkeste øer i havet omkring det sydøstlige Cuba.

Turen starter i Havana og rejser efterfølgende til Cienfuegos hvor du skal ombord på båden, der tager dig ud til the cubanske ø-hav. En spændende rejse der tager dig rundt til Cayo Rico, Cayo Largo og Cayo Rosario. En unik sejltur, hvor du får muligheden for at snorkle med masser af fisk, se krokodiller, møde leguaner og måske aber.
Turen er perfekt at kombinere med andre ture eller hvis du rejser rundt på egen hånd.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Havana og Cienfuegos
Turens første dag byder på et infomøde hen på eftermiddagen, hvor du har mulighed for at møde de andre gæster på båden, samt bådens crew. Alt efter hvornår du ankommer til Havana, er det desuden muligt at tage rundt i byen på egen hånd og opleve bl.a den gamle bydel, Habana Vieja, havnepromenaden Malecón osv. Efter informationsmødet tager I i samlet flok til Cienfuegos (ca. 4 timers køretur) og får fælles middag på båden efter ankomst hertil. Resten af aftenen bruges på at lære båden og mandskabet bedre at kende.
2.-6. dag: Afgang fra Cienfuegos og Canarreos ø-hav
I dag sejler du fra Cienfuegos til det fantastiske Canarreos ø-hav, hvor du kan opleve nogle af Cubas smukkeste øer. Området består af ca. 350 øer og siges at være et unikt og roligt område at besøge som rejsende i Cuba. Du får mulighed for at udforske nogle af øerne, så sug til dig af alt, hvad de små ø-samfund har at tilbyde og udnyt hvert et ledigt øjeblik til at kaste dig i det azurblå hav og tag en snorkeltur med de farverige fisk. Turen tager dig på besøg til tre forskellige øer, som hver har sin charme.
Cayo Largo
Dette er den største ø i Canarreos ø-hav og kendt for sin 25 km. lange hvide sandstrand omgivet af mangroveskov. Her kommer du helt ned i tempo. Slap af ved stranden, læs en bog, spil strandvolley eller tag en snorkletur i det store hav. Gå på opdagelse i mangroveskoven, hvor du kan tage en sejltur og måske være heldig at spotte krokodiller.
Cayo Rico
Cayo Rico er en hyggelig lille ø, hvor du bliver mødt af det smukkeste turkisfarvede vand, som indbyder til en snorkletur. Spring i fra båden og oplev et undervandsliv fyldt med spændende fisk og koralrev. Du har også muligheden for at fodre leguanerne eller slappe af med en cocktail ved den lille strandbar.
Cayo Rosario
På denne ubeboede ø er der kun enkelte personer, som vedligeholder øens abereservat, og holder øen pæn og ren. Nyd de mange fisk som svømmer helt inde ved havbunden på Cayo Rosario, og ligesom Cayo Rico kan du også her opleve de fritgående leguaner samt aber. Medbring gerne en lille gave til dem som sørger for at øen og abereservatet er fint og rent.
7. dag: Tilbage til Cienfuegos
Efter nogle dejlige dage til søs sættes kursen atter mod Cienfuegos. Efter ankomst hertil vil det være muligt at tage med på en stille gåtur gennem byen, sammen med nogle fra mandskabet. Aftensmaden indtages samlet og overnatningen foregår på et hotel.
8. dag: Cienfuegos til Havana
Efter morgenmaden går det atter tilbage til Havana, hvor din tur stopper. Herfra er det muligt at rejse videre rundt i Cuba, på egen hånd, eller med et skræddersyet program lavet af vores dygtige rejsekonsulenter. Alt kan lade sig gøre.

Overnatninger

6 overnatninger i 2-3 personers kahytter med toilet/bad
1 overnatning på hotel i Cienfuegos

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur kan påbegyndes hver lørdag fra midt oktober til midt april.

Gruppestørrelse

Maks. 14 personer

November - april

Pakkeliste

 • Rejseforsikring
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Kameraudstyr
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Badetøj og håndklæde
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Snorkel udstyr
 • Sandaler og gode gåsko
 • Personlig medicin og toiletgrej

Prisen er inklusiv

 • Overnatning ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark - Cuba t/r
 • Måltider ikke nævnt i programmet
 • Afrejseskat
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum til Cuba
 • Regn med ca. at bruge 5-600 kr til måltider der ikke er inkluderet i programmet (75-90 CUC)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top