Søg
Søg
Ældre cubansk dame i Cuba
Capitolio i Havana, Cuba
Havana
Cuba
Che Guevara
La Bodeguita del Medio, Cuba
Vinales, Cuba
Lokal farmer på arbejde i Viñales
Viñales, Cuba
Cienfuegos, Cuba
Lokale samles over et spil på gaden
Udsigt over Cienfuegos efter ved solnedgang
Trinidad, Cuba
Udsigt over charmerende Trinidad
Cuba lokal samfund
Børn foran katedalen i det centrale Trinidad
Che Guevaras mindesmærke i Santa Clara
Varadero strand på Cuba
Stranden i Varadero

Cuba - kør selv og strandferie

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 21 dage

Denne tur byder på en masse frihed i egen bil. Du har mulighed for selv at bestemme tempoet og destinationerne på Cuba og nyde de næste dages eventyr, som afsluttes på en af Cuba's bedste strande i Varadero.

På denne tur starter eventyret i den historiske by Havana i Cuba. Havana er en storby med cirka 2,2 millioner indbyggere, men virker ikke så voldsom og er en hyggelig og rar indgangsport til landet. Hele byen oser af liv, som I kommer til at mærke på en slentretur ad de smukke gader med levn og atmosfære fra den spanske kolonitid. Barerne, restauranterne og caféerne bobler af liv og cubansk rom, musikbands fylder lokalerne med danseglad musik, så selv den mest tonedøve gæst trommer med i takt.

Efter oplevelserne i Havana fortsættes jeres rejse i bil på egen hånd. Dette er en fantastisk måde at opleve Cuba på. Gør stop i de smukke byer, se de overvældende tobaksplantager og afslut ved en af Cubas' bedste strande.

Cuba er et relativt let land at køre rundt i, dels på grund af landets overkommelige størrelse og dels på grund af et simpelt vejnet. Desuden kører man i højre side ligesom i Danmark. Når det er sagt, så skal I være opmærksom på, at vejnettet er meget slidt, og mange steder er der store huller i vejen. På motorvejen møder du cykler og hestevogne, og også her er der store huller. Så kør forsigtigt! Cubanerne er heller ikke gode til at skilte, men det er bare en del af eventyret.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Sæson

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.


Cuba

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse København og ankomst Cuba
Afgang fra København mod Cuba, hvor i ankommer samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Havana.
Overnatning på Casa Particular

2. dag: Havana, Cuba
Formiddags city tur i den gamle bydel af Havana er inkluderet i din rejse.
Mødested Hotel Plaza
Overnatning på Casa Particular

3-16. dag: Videre i bil på egen hånd
De næste par dage foregår på egen hånd, hvor I har den fulde frihed til at gøre lige, hvad I har lyst til. I tjekker ud fra hotellet, henter den lejede bil og drager ud på eventyr.
Der er en masse smukke og historiske byer at besøge i Cuba, som blandt andet:

Santa Clara - en historisk by som byder på mange monumenter og museer, eftersom det var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur. Desuden byder Santa Clara på et natteliv, der er helt fantastisk.

Trinidad- nok en af de mest turistede byer på Cuba, men absolut en by, der skal besøges. Byen er utrolig hyggelig og skal udforskes til fods eller i hestevogn, så I får oplevet de mange smukke bygninger fra kolonitiden. Desuden er Sukkermøllernes dal et must-see, når I er i Trinidad. Det er et stort areal med omkring 70 sukkermøller, som er et bevis på, hvor vigtig sukkerproduktionen er for landets økonomi.

Cayo Levisa - hvor I har mulighed for at slappe af, drikke mojitos, bade og nyde stilheden.

Cienfuegos - også kaldet "perlen af syden". En nyere by kendt for sin smukke kyststrækning og flotte arkitektur.

Viñales - byen ligger midt i en dal og er omgivet af noget af det smukkeste natur, I finder i Cuba. Omringet af kalkstensbjerge har du mulighed for at tage en tur gennem dalen på hesteryg, hvor I får set de kendte og frodige tobaksplantager, der stadig dyrkes på gammeldags traditionel vis.

Svinebugten - Her kan I besøge et musuem for detaljer om slaget ved Svinebugten, hvor det lykkedes Cuba at bekæmpe den amerikanske invasion i 1961, som havde til hensigt at vælte Fidel Castro - regeringen.
Udover historien er stedet også værd at besøge for at opleve et rigt dyreliv som f.eks. krokodiller, flaminger og andre sjældne fuglearter.

På jeres tur rundt i Cuba vil du ofte se cubanere, der står i vejsiden og blaffer. Har I lyst til at give et lift, så er det en sjov måde at lære cubanerne at kende på. Det er en fordel at kunne en lille smule spansk, da lokalbefolkningen ikke taler meget engelsk. Kan I sige bare et par enkelte spanske gloser, fremkalder det smil og anerkendelse hos cubanerne.

17-20. dag: Varadero
I dag skal I aflevere bilen i Varadero, hvor I efterfølgende skal tjekke ind på jeres hotel, hvor I skal nyde de næste par dage. Varadero byder på nogle af de bedste strande i Cuba, og I kan bruge tiden på at dykke, snorkle og bare slappe af.

21. dag: Afrejse Cuba og ankomst København
I dag bliver I hentet og kørt tilbage til Havana, hvor turen går hjem mod Danmark.

Overnatning:
2 nætter på Casa Particular ( privat indkvartering) i Havana
3 nætter på turistklasse hotel i Varadero

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes ikke så mange benzinstationer uden for byerne, så husk at tanke, inden du forlader en by.

Du skal være min. 21 år og have haft kørekort i 1 år for at få lov til at leje bil på Cuba.

Husk Kreditkort, så du kan stille sikkerhedsdepositum (Må ikke være udstedt af en amerikansk bank)

Husk Internationalt kørekort.

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra, da der ofte bliver udsolgt især omkring juli og december-januar måned. Ligeledes anbefaler vi at købe et kort over landet hjemmefra, da de er svære at anskaffe i Cuba.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 12.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r Danmark - Cuba
 • Transfer til og fra lufthavn i Cuba
 • 2 nætter på casa particular i Havana
 • Byrundtur samt cykeltur i Havana
 • 3 nætter på bedre turistklasse hotel i Varadero med all inclusive
 • 15 dages leje af bil (Økonomistørrelse til 2 personer)
 • Forsikring på bilen
 • Visum

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger og aktiviteter som ikke er nævnt i programmet
 • Benzin - der betales for en fuld tank ved afhentning og bilen afleveres med tom tank
 • Envejsleje på ca. 25 CUC
 • Evt. ekstra chauffør ca. 3 CUC pr. dag
 • Lufthavnsgebyr - ved afhentning eller aflevering i lufthavnen kommer et gebyr på ca. 20 CUC
 • Sikkerhedsdepositum på mellem 150-450 CUC afhængig af bilstørrelsen. Beløbet bliver trukket på dit creditkort ved afhentning og sat tilbage ved aflevering af bilen.
 • (Alle disse gebyrer betales lokalt på Cuba til biludlejeren).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 390,-
Billeje Cuba

Billeje i Cuba

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Varighed:
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: