Søg
Søg
Havana, Cuba
Havana, Cuba
Cuba
Et typisk gadebillede i dejlige Havana
Plaza de la Revolución, Havana
Trinidad, Cuba
Børn foran katedalen i det centrale Trinidad
Hestevogn, Cuba
Udsigt over charmerende Trinidad
Cienfuegos, Cuba
Udsigt over Cienfuegos efter ved solnedgang
Cuba Cienfuegos
Vinales, Cuba
Viñales, Cuba
Lokal farmer på arbejde i Viñales
Baracoa
Varadero strand på Cuba
Stranden i Varadero

Cuba kør-selv på egen hånd

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 15 dage

***BEMÆRK: vi har desværre pt ikke mulighed for at tilbyde billeje på Cuba, grundet tiltag fra de lokale biludlejere i landet. Vi har dog selvfølgelig altid mulighed for at lave nedenstående rejse med transfers eller lokale busser i stedet for billeje.***

På denne tur starter eventyret i den historiske by Havana i Cuba. Havana er en storby med 2,2 millioner indbyggere, men virker ikke så voldsom og er en hyggelig og rar indgangsport til landet. Hele byen oser af liv, som I kommer til at mærke på en slentretur ad de smukke gader med levn og atmosfære fra den spanske kolonitid. Barerne, restauranterne og caféerne bobler af liv og cubansk rom, musikbands fylder lokalerne med danseglad musik, så selv den mest tonedøve gæst trommer med i takt. En chevy fra 50'erne eller en hestevogn i gadens mylder, hensætter én til en fjern fortid, hvor man kunne forvente at møde Ernest Hemingway på næste gadehjørne.

Efter oplevelserne i Havana fortsættes rejsen i bil på egen hånd. Besøg Cubas' historiske byer, nyd den fantastiske natur og slap af på de smukke strande.

Cuba er et relativt let land at køre rundt i, dels på grund af landets overkommelige størrelse og dels på grund af et simpelt vejnet. Desuden kører man i højre side ligesom i Danmark. Når det er sagt, så skal du være opmærksom på, at vejnettet er meget slidt, og mange steder er der store huller i vejen. På motorvejen møder du cykler og hestevogne, og også her er der store huller. Så kør forsigtigt! Cubanerne er heller ikke gode til at skilte, men det er bare en del af eventyret.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Sæson

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.


Cuba

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse København og ankomst Cuba
Afgang fra København mod Cuba, hvor I ankommer samme dag. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Havana.

Overnatning på Casa Particular

2. dag: Havana, Cuba
Formiddags city tur i den gamle bydel af Havana
Mødested Hotel Plaza
Overnatning på Casa Particular

3-12. dag: Videre i bil på egen hånd
Næste del af rejsen foregår på egen hånd, hvor I har den fulde frihed til at gøre lige hvad I har lyst til. I tjekker ud fra hotellet, henter den lejede bil og drager ud på jeres cubanske eventyr.
Der er en masse smukke og historiske byer at besøge i Cuba, som blandt andet:

Santa Clara - en historisk by som byder på mange monumenter og museer, eftersom det var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur. I kan også besøge Masoleum, som er mindested for den kendte revolutionær Che Guevara, som var medlem af Fidel Castros' hær.

Trinidad - nok en af de mest populære byer på Cuba, men absolut en by, der skal besøges. Byen er utrolig hyggelig og skal udforskes til fods eller i hestevogn, så I får oplevet de mange smukke bygninger fra kolonotiden. Desuden er Sukkermøllernes dal et must-see, når I er i Trinidad. Det er et stort areal med omkring 70 sukkermøller, som er et bevis på, hvor vigtig sukkerproduktionen er for landets økonomi.

Cienfuegos - også kaldet "perlen af syden". En nyere by kendt for sin smukke kyststrækning og flotte arkitektur.

Viñales - byen ligger midt i en dal og er omgivet af noget af det smukkeste natur, I finder i Cuba. Omringet af kalkstensbjerge har I mulighed for at tage en tur gennem dalen på hesteryg, hvor I får set de kendte og frodige tobaksplantager, der stadig dyrkes på gammeldags traditionel vis.

Varadero - som byder på én af de mange smukke strande i Cuba. Her har I mulighed for at slappe af, dykke, snorkle og bare nyde livet.

På jeres tur rundt i Cuba vil I ofte se cubanere, der står i vejsiden og blaffer. Har I lyst til at give et lift, så er det en sjov måde at lære cubanerne at kende på. Det er en fordel at kunne en lille smule spansk, da lokalbefolkningen ikke taler meget engelsk. Kan I sige bare et par enkelte spanske gloser, fremkalder det smil og anerkendelse hos cubanerne.

13. dag: Aflevering af bil
I dag skal I tilbage til Havana, hvor bilen skal afleveres. I er uden tvivl blevet en masse oplevelser rigere og har fået Cuba helt ind under huden.
I har en overnatning i Havana, inden I næste morgen bliver kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark.

14. dag: Afrejse fra Cuba
I dag er der afrejse fra Cuba. I skal selv finde til Havana Lufthavn, hvorfra der er afgang tilbage til København.

15. dag: Ankomst til Danmark
I ankommer til Danmark efter en fantastisk rejse til Cuba.Overnatning:
3 nætter i Casa Particular ( privat indkvartering) i Havana

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Der findes ikke så mange benzinstationer uden for byerne, så husk at tanke, inden du forlader en by. Hav kontanter med til at betale for benzinen, da benzinstationerne oftest ikke tager kreditkort.

Du skal være min. 21 år og have haft kørekort i 1 år for at få lov til at leje bil på Cuba.
Husk Kreditkort, så du kan stille sikkerhedsdepositum (Må ikke være udstedt af en amerikansk bank)
Husk Internationalt kørekort.

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra, da der ofte bliver udsolgt især omkring juli og december-januar måned. Ligeledes anbefaler vi at købe et kort over landet hjemmefra, da de er svære at anskaffe i Cuba.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 9.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r Danmark - Cuba
 • 3 nætter på Casa Particular i Havana
 • Byrundtur i Havana
 • Transfer t/r lufthavnen i Havana
 • 11 dages leje af bil (Økonomi størrelse til 2 personer)
 • Obligatorisk forsikring på bilen
 • Visum

Prisen er eksklusiv

 • Benzin - der betales for en fuld tank ved afhentning og bilen afleveres med tom tank
 • Evt. ekstra chauffør ca. 3 CUC pr. dag
 • Lufthavnsgebyr - ved afhentning eller aflevering i lufthavnen kommer et gebyr på ca. 20 CUC
 • Sikkerhedsdepositum på mellem 150-450 CUC afhængig af bilstørrelsen. I skal som udgangspunkt forvente, at beløbet skal betales i kontanter, i CUC, ved afhentning af bilen.
 • (Alle disse forsikringer og gebyrer betales lokalt på Cuba til biludlejeren).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 390,-
Billeje Cuba

Billeje i Cuba

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Varighed:
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: