15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Din rejse starter i Havana, der er hovedstad i landet. Trods sine lidt over 2 millioner indbyggere, forekommer Havana ikke så voldsom og det er et rigtig godt sted at starte din rundrejse. Overalt i byen vil du kunne opleve levn fra den spanske kolonitid, ligesom du vil mærke den livlige atmosfære rundt om stort set hvert gadehjørne. Der er en rummelig og varm kultur i Havana. Barerne, restauranterne og caféerne bobler af liv og cubansk rom, musikbands fylder lokalerne med danseglad musik, så selv den mest tonedøve gæst trommer med i takt. En chevy fra 50'erne eller en hestevogn i gadens mylder, hensætter én til en fjern fortid, hvor man kunne forvente at møde Ernest Hemingway på næste gadehjørne.

Efter oplevelserne i Havana fortsættes rejsen i bil på egen hånd. Besøg Cubas' historiske byer, nyd den fantastiske natur og slap af på de smukke strande.

Cuba er et relativt let land at køre rundt i, dels på grund af landets overkommelige størrelse og dels på grund af et simpelt vejnet. Desuden kører man i højre side ligesom i Danmark. Når det er sagt, så skal du være opmærksom på, at vejnettet er meget slidt, og mange steder er der store huller i vejen. På motorvejen møder du cykler og hestevogne, og også her er der store huller. Så kør forsigtigt! Cubanerne er heller ikke gode til at skilte, men det er bare en del af eventyret.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger, men det bør ikke afholde en fra at besøge landet, da Cuba uanset klima, er fantastisk.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Cuba er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse København og ankomst Cuba
I dag er der afrejse fra København mod Cuba. Da du flyver mod urets retning, ankommer du til Havana senere samme dag. Ved ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i Havana. Overnatning på Casa Particular
2. dag: Cykeltur rundt i Havana
I dag skal du opleve Havana, når du skal på en guidet cykeltur rundt i flere af byens charmerende kvarterer. Du kommer bl.a. forbi den gamle bydel, Vedado, Miramar, dy vil komme til at cykle langs Malecón og komme forbi Plaza de la Revolución. På denne måde kommer du til at opleve så meget af Havana som muligt, på kort tid. Senere på dagen afhenter du din lejebil sammen med en repræsentant fra vores samarbejdspartner på Cuba. På dén måde får du en rolig udlevering af din lejebil og der er mulighed for at stille spørgsmål til din kommende rejse rundt i landet. Når du har hentet bilen, kører du tilbage til dit casa. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning på Casa Particular (M)
3.-12. dag: Videre i bil på egen hånd
Næste del af rejsen foregår på egen hånd, hvor du har den fulde frihed til at gøre lige hvad du har lyst til. Du tjekker ud fra hotellet, sætter dig i din lejebil og drager ud på dit cubanske eventyr. (M) Der er en masse smukke og historiske byer at besøge i Cuba, som blandt andet: Santa Clara: en historisk by som byder på mange monumenter og museer, eftersom det var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur. Du kan også besøge Masoleum, som er mindested for den kendte revolutionær Che Guevara, som var medlem af Fidel Castros' hær. Trinidad: nok en af de mest populære byer på Cuba, men absolut en by, der skal besøges. Byen er utrolig hyggelig og skal udforskes til fods eller i hestevogn, så du får oplevet de mange smukke bygninger fra kolonotiden. Desuden er Sukkermøllernes Dal et must-see, når du er i Trinidad. Det er et stort areal med omkring 70 sukkermøller, som er et bevis på, hvor vigtig sukkerproduktionen er for landets økonomi. Cienfuegos: også kaldet "Sydens Perle". En nyere by kendt for sin smukke kyststrækning og flotte arkitektur. Viñales: byen ligger midt i en dal og er omgivet af noget af det smukkeste natur, du finder i Cuba. Omringet af kalkstensbjerge har du mulighed for at tage en tur gennem dalen på hesteryg, hvor du får set de kendte og frodige tobaksplantager, der stadig dyrkes på gammeldags traditionel vis. Varadero: byder på én af de mange smukke strande i Cuba. Her har du mulighed for at slappe af, dykke, snorkle og bare nyde livet. På din tur rundt i Cuba vil du ofte se cubanere, der står i vejsiden og blaffer. Har du lyst til at give et lift, så er det en sjov måde at lære cubanerne at kende på. Det er en fordel at kunne en lille smule spansk, da lokalbefolkningen ikke taler meget engelsk. Kan du sige bare et par enkelte spanske gloser, fremkalder det smil og anerkendelse hos cubanerne.
13. dag: Aflevering af bil
I dag skal du tilbage til Havana, hvor bilen skal afleveres. Du er uden tvivl blevet en masse oplevelser rigere og har fået Cuba helt ind under huden. Du har en sidste overnatning i Havana, inden du næste morgen bliver kørt til lufthavnen, hvor rejsen går tilbage til Danmark. Overnatning på Casa Particular
14. dag: Afrejse fra Cuba
Det er på tide at sige på gensyn til charmerende Cuba. Du kan måske lige nå en sidste gåtur i byen, inden du bliver hentet og kørt til lufthaven, hvorfra der er afgang tilbage til Danmark. (M)
15. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer atter til Danmark efter en fantastisk rejse til Cuba.

Overnatninger

3 overnatninger på casa particular i Havana

Bemærkninger

Der findes ikke så mange benzinstationer uden for byerne, så husk at tanke, inden du forlader en by. Hav kontanter med til at betale for benzinen, da benzinstationerne oftest ikke tager kreditkort.
Du skal være min. 21 år og have haft kørekort i 1 år for at få lov til at leje bil på Cuba.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der i øjeblikket er meget få biler til udlejning på Cuba hvorfor du skal være i god tid, hvis du ønsker at rejse på denne måde. Vi kan arrangere privat transfers eller du kan tage lokale busser som alternativ.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

November - april

Pakkeliste

 • Euro i kontanter (veksles til CUC lokalt)
 • Internationalt kørekort
 • Rejseforsikring på engelsk
 • Vejkort over Cuba (kan være svært at skaffe lokalt)

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Havana t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transport ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Guidet cykeltur i Havana, med lokal, engelsktalende guide
 • 12 dages leje af bil (Økonomi størrelse til 2 personer). Forsikring på 10 CUC/dag betales lokalt. Depositum på 200 CUC betales lokalt, i kontanter. Selvrisiko 350 CUC.
 • Visum til Cuba

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Benzin - der betales for en fuld tank ved afhentning og bilen afleveres med tom tank
 • Evt. ekstra chauffør ca. 3 CUC pr. dag
 • Obligatorisk forsikring på bilen - ca. 10 CUC pr. dag.
 • Lufthavnsgebyr - ved afhentning eller aflevering i lufthavnen kommer et gebyr på ca. 25 CUC
 • Sikkerhedsdepositum på mellem ca. 200 CUC
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top