Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Kør-selv ferie i Cuba er absolut frihed på hjul. Vores udvalgte kør-selv-ture i Cuba henvender sig til dig, der gerne vil være sikker på et optimalt udbytte af din ferie. Jysk Rejsebureau kan tilrettelægge din rute på forhånd, og reservere alle hotelovernatninger eller casas, så kan du fuldt ud koncentrere dig om at nyde oplevelserne på dit roadtrip i Cuba og slappe af.

Viser 4 oplevelser

Che Guevara, Havana, Cuba

Colonial Cuba - kør selv

Oplev Cubas højdepunkter i dit eget tempo. Nyd Havanas charme, de frodige dale og smukke strande samt den inciterende salsa stemning på din kør selv ferie.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 12.695,-
Lokale cowboys på vejen i Viñales

Cuba fra øst til vest i egen bil

Oplev hele Cuba på denne rejse fra det mere ukendte øst til den mere besøgte vestlige del af landet. Du får masser af historie, smuk natur, kridhvide strande og meget mere på denne kør-selv rejse tværs gennem landet.
Læs mere
24 dage
fra 18.495,-
Gamle biler på Malecón i Havana

Cuba - kør selv og strandferie

Denne tur byder på en masse frihed i egen bil. Du har mulighed for selv at bestemme tempoet og destinationerne på Cuba og nyde de næste dages eventyr, som afsluttes på en af Cuba's bedste strande i Varadero.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 13.595,-
Havana, Cuba

Cuba kør-selv på egen hånd

Denne tur byder på en masse frihed i egen bil. Du har mulighed for selv at bestemme tempoet og destinationerne på Cuba og bare nyde den ultimative frihed på dit eventyr i Cuba.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 11.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top