Søg
Søg
Stand, Cuba
Havana, Cuba
Tiden står stille i vidunderlige Viñales
Der er så hyggeligt i de små gader i Trinidad
Cuba
Jamaica
Jamaica
Jamaica
Jamaica

Øhop Cuba, Cayman og Jamaica

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 21 dage

Tag med på øhop i Caribien og oplev charmerende Cuba, eksklusive Cayman og farverige Jamaica. Du får masser af kultur, lækre strande og smuk natur.

Du får oplevet Caribiens mest charmerende storby Havana, de smukke bjerge i Vinales og den hyggelige by Trinidad inden du nyder et par dage på Caymans billedskønne strande. Turen tager dig videre til Jamaica's reggae rytmer, fantastiske natur med bjerge og vandfald og bounty strande.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Sæson

Caribien har subtropisk klima og kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid, hvor temperaturen og luftfugtigheden stiger.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Caribien er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i området kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Afgang fra København mod Cuba, hvor du ankommer samme dag. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit overnatningssted i Havana.
Overnatning på Casa Particular

Dag 2: Havana, halvdagstur
Formiddags city tur i den gamle bydel af Havana. Mødested Hotel Plaza.
Du har eftermiddagen på egen hånd til at udforske charmerende Havana. Hele byen oser af liv, som du kommer til at mærke på en slentretur ad de smukke gader med levn og atmosfære fra den spanske kolonitid.
Overnatning på Casa Particular

Dag 3: Havana på egen hånd
Nyd en kop kaffe eller en drink på en af øens mange pladser, oplev arkitekturen - i den restaurerede gamle bydel eller i de mere forfaldne områder og tag måske en salsa time.
Tag en slentretur langs Malecón, besøg La Floridita - Ernest Hemmingways gamle stamsted - eller lær mere om den cubanske historie på Revolutionsmuseet.
Overnatning på Casa Particular

Dag 4: Transfer til Vinales
Der er idag arrangeret en transfer til dig, fra Havana til Viñales, der ligger i det vestlige Cuba, i Piñar del Rio provinsen. Dalen er kendt for sine smukke kalk og limstensbjerge og store tobaksplantager. Turen hertil tager ca. 3-4 timer.
Overnatning på Casa Particular

Dag 5: Vinales på egen hånd
Vinales ligger midt i en dal og er omgivet af noget af det smukkeste natur, du finder i Cuba. Omringet af kalkstensbjerge har du mulighed for at tage en tur gennem dalen på hesteryg, hvor du får set de kendte og frodige tobaksplantager, der stadig dyrkes på gammeldags traditionel vis.
Overnatning på Casa Particular

Dag 6: Transfer til Trinidad
Man kan ikke rigtigt komme udenom et besøg i Trinidad, når man tager til Cuba. Denne smukke, romantiske by er et must på enhver rejse hertil, og denne rejse er selvfølgelig ingen undtagelse. Efter morgenmaden bliver du hentet og kørt de 6-7 timer det tager, at komme fra Viñales til Trinidad. Resten af dagen i Trinidad er på egen hånd.
Overnatning på Casa Particular.

Dag 7 - 8 Trinidad på egen hånd:
Du kan de næste par dage opleve Trinidad på egen hånd. Nyd byens charmerende centrum eller tag ud til Playa Ancon, som ligger en kørt køretur fra byen.
Overnatning på Casa Particular.

Dag 9: Tilbage til Havana
Der er idag arrangeret transfer tilbage til Havana. Læn dig tilbage og nyd udsigten.
Overnatning i Havana på Casa Particular

Dag 10: Med fly til Cayman Islands
Du bliver hentet på dit Casa Particular og kørt til lufthavnen. Herfra flyver du til de smukke Cayman øer.
Overnatning på 3* hotel

Dag 11: Cayman på egen hånd
Du kan nyde noget af Caribiens bedste snorkling og dykning (fx det kendte wall dive) eller gå en tur på den kendte 7 mile beach. Her er et stort udbud af restauranter og vi kan især anbefale deres seafood.
Du kan også tage på stingray experience, hvor du kommer ud og fodrer rokker og fortsætte turen med at snorkle et andet sted på samme tur med mange farverige fisk. Turen kan købes lokalt og koster ca. 45 dollar per person. Den tager ca. 3 timer
Overnatning på 3* hotel

Dag 12: Med fly til Jamaica
Du skal idag med fly til reggaens hjemland Jamaica. Du ankommer til Montego Bay, henter din bil og kører til dit første overnatningssted i Oracabessa, hvor du skal bo på det danskejede bungalow sted Real-Jamaica. Værterne vil sørge for at give dig grundig information om Jamaica og nøglen til de autentiske oplevelser.
Overnatning i hytte (M)

Dag 13-14: Ocho Rios
Besøg Nine Miles, landsbyen hvor reggae ikonet Bob Marley blev født. Slip din indre rasta løs mens din guide viser dig Bobs fødested og stedet hvor han søgte inspiration og åndelig vejledning. Du kan også besøge Bob Marleys mausoleum, hvor han ligger begravet med din guitar. Et andet godt sted at lægge vejen forbi er Ocho Rios. Tag vejen hertil via Fern Gull en smuk snoet vej gennem regnskov. I Ocho Rios kan du se lokalt kunsthåndværk og spise lidt lokale snacks inden du klatrer op til et af Caribiens smukkeste vandfald Dunn’s River Falls. Nyd en dukkert på James Bond Beach og besøg Sun Valley Plantation, hvor du kan få en helt friskpresset juice, mens du ser de fine kolibrier lege i haven.
Overnatning i hytte (M)

Dag 15: Kør selv til Blue Mountains
Følg den snoede vej fra Buff Bay og op til de imponerende Blue Mountains, som blandt andet er kendt for deres kaffe. Gå en tur i området, snup en kop af områdets kaffe og husk endelig kameraet, da her er rigtigt mange gode foto stops. Husk at læg vejen forbi Holywell National parken, en tropisk tåge regnskov hvor der er mulighed for at nyde områdets fugleliv. Parken er beskyttet af UNESCO.
Overnatning i Blue Mountains på hotel f.eks på Blue Ridge Resort (M)

Dag 16: Blue Mountains på egen hånd
Vi kan anbefale et besøg på Craighton kaffefarm eller du kan tage på dagsvisit til Kingston. Gå en tur gennem Kingstons National Helte Park, tag en selfie med Bob Marley og besøg hans museum. Du kan nyde udsigten over byen fra Jamaicas Beverly Hills og besøge det smukke område omkring Devon House – en millardærs tidligere hjem , hvor du kan prøve den lækre I-Scream (is).
Overnatning i Blue Mountains (M)

Dag 17: Kør selv til Treasure Beach
Turen videre går ad den smukke sydlige kystvej til Treasure Beach, hvor du skal bo i 2 nætter.
Overnatning på hotel fx. Sunset Resort (M)

Dag 18-19: Treasure Beach
Oplev sydkystens skønhed, du kan f.eks besøge YS-falls et af Jamaicas fineste natur spot, hvor du kan bade, svinge dig i Tarzanreb og slappe af. Du kan i området også tage på safari i de fredede vådområder ved Black River og se øens krokodiller og måske spotte ørne. Tag på tur til Pelikan Bar som er bygget i drivtømmer på en sandø ude i havet – verdens hyggeligste bar.
Overnatning på hotel f.eks Sunset Resort (M)

Dag 20: Kør til Montego Bay
Din bil skal idag afleveres i lufthavnen og din hjemrejse påbegyndes efter små 3 ugers oplevelser i Caribien.

Dag 21: Ankomst Danmark

Overnatning:
4 nætter på Casa Particular i Havana
2 nætter på Casa Particular i Vinales
3 nætter på Casa Particular i Trinidad
2 nætter på 3* hotel Cayman Islands
3 nætter i bungalows ved Oracabessa
2 nætter på hotel i Blue Mountains
3 nætter på resort ved Treasure Beach

Casa Particular er en indkvarteringsform, hvor du bor lokalt hos en cubansk familie i eget værelse med privat toilet. Det er en fantastisk måde at få et indblik i cubanernes levevis og mærke den enorme gæstfrihed.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Du kan sagtens booke en chauffør, der kører jer rundt på Jamaica, så du kan slappe af og nyde udsigten. Forhør dig hos din rejsekonsulent for merpris.
Du kan også vælge at tage bussen rundt og dermed spare en del på dit rejsebudget - ring til os og hør nærmere.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 23.295,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Hvis du foretrækker en chauffør istedet for selv at køre kan vi sagtens arrange dette - forhør dig hos din rejsekonsulent for merpris

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse

Prisen er inklusiv

 • Flybillet med udrejse til Havana og retur fra Montego Bay
 • Flybillet Havana - Cayman - Montego Bay
 • Visum til Cuba
 • Transfers og overnatning i Casa Particular på Cuba
 • Halvdagstur i Havana
 • 2 nætter på Cayman Island på 3* resort
 • Billeje på Jamaica - dog betales forsikringer og depositum lokalt
 • 8 nætter som nævnt i program på Jamaica

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Forsikringer ved billeje - oplyses ved booking
 • Lokale udflugter
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: