Op til 1 måned
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.295,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Cuba gennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Cuba. De kan arrangere din rejse sådan, at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Cuba her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag til Cuba her

Bedste rejseperiode

Cuba har et tropisk klima og kan besøges året rundt. Den årlige gennemsnitstemperatur varierer fra 20 til 28 grader. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra november til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra april til november er det regntid og orkansæson i Cuba, men det skal ikke afholde dig fra at rejse til landet. Det regner ikke hele tiden, og selvom temperaturerne er høje, føles det ikke slemt, da øen er smal, og der konstant strømmer afkølende luftstrømme ind fra havet.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Cuba er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Cuba kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København og ankomst til Havana
Du rejser i dag fra Danmark til Cuba. Afhængig af flyselskabet, vil der være en til to mellemlandinger undervejs. Efter ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit casa particular, som er godt beliggende i Havana. Denne overnatningsform giver dig en autentisk oplevelse og et unikt indblik i den cubanske kultur. Overnatning i casa particular
2.-3. dag: Havana
Dagene i Havana er til fri disposition. Havana er en storby med cirka 2,2 millioner indbyggere, men virker ikke så voldsom. Byen er en hyggelig og rar indgangsvinkel til landet. Den centrale del af Havana er opdelt i tre mindre bydele: Havana Vieja, Centro Havana og Vedado. Vedado er den nyeste, dyreste og mest moderne del af Havana. Havana Vieja og Centro Havana er helt tilbage fra den spanske kolonitid. Hele byen oser af liv. Tag en slentretur ad de smukke gader med levn og atmosfære fra den spanske kolonitid. Musikken sætter sit præg på hverdagen. Barerne, restauranterne og caféerne bobler af liv og cubansk rom, musikbands fylder lokalerne med danseglad musik, så selv den mest tonedøve gæst trommer med i takt. En chevy fra 50'erne eller en hestevogn i gadens mylder, hensætter dig til en fjern fortid, hvor du kunne forvente at møde Ernest Hemingway på næste gadehjørne. Af andre seværdigheder og oplevelser kan nævnes: San Christobal katedralen: pladsen såvel som katedralen er utrolig smuk, og der er rig mulighed for at nyde en kop kaffe på den solbeskinnede plads. Capitolio: en sand kopi af USA’s Capitol Hill, dog, om muligt, endnu mere imponerende. Hotel Ambos Mundos: her boede den kendte forfatter Hemingway, og hans skrivemaskine står stadig i værelset, hvor han boede. Overnatning i casa particular
5.-?. dag: Rundrejse i Cuba på egen hånd
Det er på tide at sige 'på gensyn' til Havana og begive dig ud på din rejse i Cuba. Du kan med fordel rejse Cuba rundt med lokal bus. Viazul er et af landets største busselskaber. Busbilletter kan købes direkte på busselskabets hjemmeside. Når du rejser på egen hånd, er det helt op til dig selv, hvor du vil hen og hvornår du vil videre fra ét sted til et andet. Du oplever den ultimative frihed og du sætter dit helt eget præg på rejsen. Der er selvfølgelig et par steder, vi vil anbefale dig at besøge som f.eks.: Santa Clara: en historisk by som byder på mange monumenter og museer, eftersom det var den første by, der blev befriet fra Batistas hær og diktatur. Du kan også besøge Masoleum, som er mindested for den kendte revolutionær Che Guevara, som var medlem af Fidel Castros' hær. Trinidad: er nok en af de mest populære byer i Cuba, men absolut en by, der skal besøges. Byen er utrolig hyggelig og skal udforskes til fods eller i hestevogn, så du får oplevet de mange smukke bygninger fra kolonotiden. Desuden er Sukkermøllernes Dal et must-see, når du er i Trinidad. Det er et stort areal med omkring 70 sukkermøller, som er et bevis på, hvor vigtig sukkerproduktionen er for landets økonomi. Cienfuegos: også kaldet "Sydens Perle". En nyere by kendt for sin smukke kyststrækning og flotte arkitektur. Viñales: byen ligger midt i en dal og er omgivet af noget af det smukkeste natur, du finder i Cuba. Omringet af kalkstensbjerge har du mulighed for at tage en tur gennem dalen på hesteryg eller på cykel, hvor du får set de kendte og frodige tobaksplantager, der stadig dyrkes på gammeldags traditionel vis. Varadero: som byder på en af de mange smukke strande i Cuba. Her har du mulighed for at slappe af, dykke, snorkle og bare nyde livet.

Overnatninger

2 overnatninger hos casa particular i Havana.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

November - april

Pakkeliste

 • Euro i kontanter til hele opholdet i Cuba
 • Rejseforsikring på engelsk
 • Evt. lagenpose
 • Evt. spansk/dansk parlør
 • En god bog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Havana t/r (inkl. bagage)
 • Transport fra lufthavnen til Havana efter ankomst
 • Overnatninger ifølge program
 • Visum til Cuba
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Ture og oplevelser
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top