Søg
Søg
Fiji
Fiji
Fiji
Fiji
Fiji

Hula Loop Buspas

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.795,-

Varighed: 4 dage

En rejse rundt på Fijis største ø, Viti Levu, vil indhylde dig i sol, sand og strand kombineret med frodig regnskov og ægte fijiansk landsbykultur.

Dette ø-pas er til dig, som har god tid og ønsker at opleve alt, hvad Fiji har at byde på. Brug minimum fire dage (eller op til et år!) på at rejse ad den cirkelformede rute rundt på hovedøen Viti Levu og stop lige, hvor det passer dig. Ligesom Fijis andre øer byder Viti Levu også på dejlige sandstrande og spektakulære dykker- og snorkelsteder. Her er også mulighed for at opleve Fijis dramatiske højland, hvor du kan tage på vandreture gennem regnskoven i nationalparkerne, svømme i vandfald, besøge en rigtig fijiansk landsby, opleve en Kava-ceremoni og meget mere.

Sæson
Fiji kan besøges hele året. Regnsæsonen løber fra november til april.

Detaljeret beskrivelse

Udvalgte højdepunkter på Viti Levu inkluderer:
Nadi, på øens vestkyst, hvor man finder det smukke og farverige hindutempel Sri Siva Subramaniya Temple med dets flotte træfigurer og loftsudsmykning. Byen er et godt sted at shoppe souvenirs og på de mange håndværksmarkeder, kan du købe fijiansk håndværk.

Natadola Beach er Fijis absolut bedste strand i manges optik. Med sit rene hvide sand og klare blå vand er dette sted perfekt til at slappe af, svømme, revsnorkle eller bodysurfe.

Viti Levus sydkyst hvor hovedvejen Queens Road strækker sig forbi marker med sukkerrør og smuk natur. Mellem Sigatova og Pacific Habour ligger Coral Coast, hvor vejen snor sig imellem bølger af grønne bakker på den ene side og et omkransende rev i det dybblå Sydlige Stillehav på den anden side.

I landets hovedstad Suva, der ligger på sydøst kysten, bor ca. halvdelen af Fijis befolkning. Byen er den største i stillehavsregionen og samtidig Fijis center for politik og administration. Den er varm og svedig og Fijis smeltedigel af etniciteter og kulturer. I Suva ligger også Fiji Museum, som huser flotte udstillinger om landets arkæologiske, politiske, kulturelle og sproglige udvikling - deriblandt også Fijis tidligere kannibalistiske traditioner.

Overnatning:
Guiden på bussen kan hver dag booke overnatning til dig.

Fiji har overnatningsmuligheder som passer til alle budgetter og præferencer. En seng i et ’dorm’ (sovesal) på en almindeligt hostel vil koste ca. 35 FJ$ (ca. 100 DKK).

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Dette ø-pas er kun et transportpas til ruten rundt på Viti Levu og det indeholder ingen overnatning. Dog kan guiden altid hjælpe med at booke dig ind undervejs.

Snak med din rejsekonsulent, hvis du ønsker et pas, der inkluderer overnatninger eller flere destinationer.

Afrejsedatoer

Der er afgang på turen flere gange om ugen.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 1.795,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Buspas på Viti Levu

Prisen er eksklusiv

  • Overnatninger
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Find os på: