16 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Trekking blandt risterasser og Ifugao-landsbyer:
På denne tur kommer du til at opleve den hektiske storby Manila, som er en smeltedigel af forskellige folkeslag. Herefter går turen mod nord op til mere rolige omgivelser i Banaue, hvor du de næste tre dage kommer til at trekke i de imponerende risterrasser, som ifugao-folket har hugget ind i bjergene for mere end 2000 år siden. Filippinerne kalder det for verdens ottende vidunder, og du vil blive forbløffet over hvad det flittige Ifugaofolk har været i stand til at udføre med håndkraft.

Oplev Mindoro og tag på et kulturelt Homestay-ophold:
Herefter går turen sydpå til rolige og afslappende omgivelser ved stranden Big La Laguna, der ligger på nordsiden af øen Mindoro. Her vil du opleve skønne og lokale strande og unikke snorkelsteder med et fantstisk undervandsliv. På Mindoro kommer du til at få et unikt indblik i en filippinsk families hverdag. Du skal nemlig bo hos en lokal familie og deltage i de daglige gøremål, som nok ligger langt fra dine egne.

Teltcamping - Survivor-oplevelser - harpunfiskeri:
Kunne du tænke dig at opleve, hvordan det er at overnatte på en isoleret strand uden adgang til supermarked, og hvor du spiser hvad du selv fanger?
Med denne tur har du chancen. På rejsen har du en enkelt overnatning i et simpelt telt under åben himmel, og dine evner med en harpun er den eneste måde at få mad på.

Få information og fakta om Filippinerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Risterrasserne ved Banaue er allerflottest i februar - marts (klargørelse og tilplantning) samt i juni – juli (før høsten i august).

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden december til april. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige, tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til dit hostel. Resten af dagen er til fri disposition.
3. dag: Halvdagsbyrundtur i Manila
Du bliver hentet på dit hotel om morgenen, hvorfra turen starter. Rundturen starter inden for Intramouros' mure (også kendt som den gamle spanske bydel). Her vil du blandt andet opleve: Rizal Park – en stille oase i den hektiske storby. Parken er blanding af smukke haver, stier, træarealer og et væld af monumenter af enhver filippinsk nationalhelt, du kan komme i tanke om. Indbyggerne kommer her for at slappe af med blandt andet picnic, musik og sang. Casa Manila – et museum som skildrer livet under den spanske kolonisering. Fort Santiago - et fort som blev bygget af en spansk erobrer til det formål at beskytte byen. I dag byder fortet på naturskønne gåture, hvor man kan beundre den imponerende arkitektur og suge den interessante historie til sig. Efterfølgende går turen videre til Manilas finans - og handelskerne Makati, hvor man finder Manilas eksklusive forretninger og spisesteder. Turen fortsætter til Forbes Park, som er et eksklusivt område med dyre, flotte huse, efterfulgt af et besøg ved ”American memorial Cemetery”, som er den kirkegård og mindesmærke, der er tilegnet de faldne amerikanske soldater fra 2. Verdenskrig. På vej tilbage til dit hotel bliver der gjort stop ved Cultural Center Complex, som er beliggende ved den smukke Roxas Boulevard, langs Manilas kyst. Det er et stort areal bestående af kokospalmer og ikoniske bygninger, der viser den filippinske kultur og kunst. Desuden er det hjemsted for endnu et af byens kendetegn, ”baywalk”, hvor du kan opleve smukke solnedgange og nyde din aftensmad på en af de mange cafeer.
4. dag: Manila og afgang mod Banaue med en lokal natbus. (ca. 9 timers natkørsel)
Du har dagen i Manila til fri disposition. Du kan f.eks. bruge den til at tage ud og opleve Manilas kunstmuseum - Manila Contemporary. Eller måske opleve det skøre skomuseum i Marikina, hvor den tidlige førstedame Imelda Marcos har ikke mindre end 749 par sko udstillet. Du kan også tage ud til et af Asiens største Shoppingcentre, Mall of Asia, og udforske de mange forretninger og cafeer. Om aftenen går turen mod nord, hvor trekkingturen blandt risterrasserne ved Banaue starter fra. Du bliver hentet på dit hostel i Manila og kørt til busstationen, hvor en repræsentant hjælper dig med at komme med natbussen til Banaue. Turen er med airconditionbus og sæderne kan lægges en smule tilbage (der er ikke tale om en sovebus). Du ankommer i Banaue om morgenen den efterfølgende dag. (M)
5. dag: Ankomst i Banaue ca. kl. 07:00 – Herfra starter trekket til Cambulo (Ifugaolandsby)
Tidligt om morgenen ankommer bussen til Banaue, hvor du vil blive hentet af din guide for de næste par dage. Morgenmaden spises på en lille lokal restaurant, og herefter vil en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) køre dig op til Kinakin, hvor trekket mod Ifugaolandsbyen Cambulo starter. Du vandrer ad små stier gennem rismarkerne og du vil blive betaget af de smukke udsigter til bjergene og de imponerende terrasser. Undervejs spiser du frokost på et lille lokalt spisested. Om eftermiddagen ankommer du til den lille Ifugaolandsby Cambulo. Trekking cirka 4 timer. (M,F,A)
6. dag: Ifugao-landsbyen Cambulo - Trekking – Batad (Ifugaolandsby)
Idag skal du trekke til den smukke Ifugao-landsby Batad, der er omgivet af et ”amfiteater af risterrasser”. Vandreturen dertil tager omkring 2,5 time. I Batad lever de fleste som deres forfædre gjorde det. Du kan opleve hvordan Ifugao-folket gemmer knoglerne fra afdøde familiemedlemmer, og se hvordan de opbevarer de gamle knogler i farverige, håndlavede tæpper. Efter frokost går turen mod Tappiyah-vandfaldene, hvor der er mulighed for at tage en forfriskende svømmetur (én time hver vej). Aftensmaden nydes tilbage i Batad og resten af aftenen er til fri disposition. Trekking cirka 4-5 timer. (M,F,A)
7. dag: Oplev Ifugao-landsbyen Batad og Bangaan - trekking – Banaue - Manila
Efter morgenmaden vandrer du mod den lille Ifugao-landsby Bangaan. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange risterrasser. Efter et besøg i Bangaan, bliver du igen hentet af en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) og kørt tilbage til Banaue, hvor resten af eftermiddagen er på egen hånd. Cirka klokken 18.00 kommer guiden og følger dig hen til busstationen og hjælper dig med at komme med natbussen til Manila med ankomst næste dag. Turen tilbage tager ca. 9 timer. Resten af dagen er til fri disposition. Trekking cirka 5 timer. (M,F)
8. dag: Ankomst Manila – Puerto Galera
Du ankommer til busstationen i Manila tidligt om morgenen, ca. kl. 04:00. Her venter din chauffør på dig med privat bil og kører dig herfra til havnen Berberabe ved Batangas, en køretur på ca. 2 timer. Ved havnen venter en traditionel filippinsk bangka-båd på at sejle dig til øen Mindoro og til stranden ved navn Big La Laguna. Resten af dagen kan du slappe af, bade og nyde den afslappede lokale stemning omkring stranden.
9-10. dag: Big La Laguna Bay og Mindoro på egen hånd
Disse dage er du egen hånd og kan bruge tiden på stranden eller svømme ud til det nærliggende koralrev og nyde det spændende liv under havets overflade. Du kan også tage hen og se et lille vandfald i nærheden eller tage på fisketur. I nærheden af hotellet ligger den livlige landsby Sabang, hvor du kan gå på opdagelse på det lokale marked og se på de mange fiskebåde i havnene. Mulighederne er mange og personalet på hotellet står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning eller hjælp til at få arrangeret en tur i området. (M)
11. dag: Big La Laguna Bay – værtsfamilie på Mindoro (Homestay)
Idag bliver du hentet på dit hotel og kørt til din lokale værtsfamilie på Mindoro. Her kommer du helt ind under huden på den imødekommende befolkning og får et unikt indblik i, hvordan hverdagen er hos en lokal filippinsk familie. Vær opmærksom på at overnatningsformen her er simpel i ordets forstand og du skal forvente en lavt komfort. (M)
12. dag: Homestay-oplevelser sammen med værtsfamilie på Mindoro
Programmet for de næste par dage ligger ikke 100 % fast og planlægges sammen med din værtsfamilie. Se eksempler på aktiviteter under dit ophold:
 • Tag ud at fiske tidligt om morgenen. Her kan du måske være heldig at fange din egen aftensmad.
 • Deltag i madlavningen og andre praktiske gøremål i huset.
 • Spil fodbold og leg med børnene.
 • Gå på opdagelse på egen hånd i landsbyen og i området.
 • Tag med din værtsfamilie på en spændende rundtur i området og se hvilke ting der produceres og dyrkes på øen.
 • Sejl kajak og nyd den smukke natur i rolige omgivelser.
 • Overnatning hos din værtsfamilie. (M,F,A)
13. dag: Sig farvel til værtsfamilien – Survivor-tur med harpunfiskeri
Formiddagen bruges sammen med værtsfamilien og ved 14:00 tiden sejler du ud til de lokale strande i området i en lokal bangka-båd. Eftermiddagen kan bruges på snorkling, afslapning på stranden samt harpunfiskeri fra strandbredden. Efter mørkets frembrud griller du de fisk, du selv har fanget, og får en lækker, simpel beach BBQ. Aftenen går med hygge og forberedelse på en nat under stjernerne. (M,F,A)
14. dag: Survivor-tur med harpunfiskeri - Manila
Efter solopgang har du muligheden for en ekstra svømmetur mellem de smukke koraller, inden turen går tilbage til Puerto Galera ved 08:00-09:00 tiden og videre til Manila. Du ankommer til Manila over middag og resten af dagen er til fri disposition. (M)
15. dag: Afrejse fra Manila
Efter en spændende rejse på Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
16. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark denne dag eller på en senere dato der passer til din rejse. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet og kan skræddersyes til dine rejseplaner.

Overnatninger

3 overnatninger i Manila i dobbeltværelse på et hostel.
2 overnatninger i bus til/fra Banaue
3 overnatninger i meget simple gæstehuse på trekkingturen ved Banaue
3 overnatninger på budgetklassehotel ved stranden
1 overnatning i telt på stranden på øen Mindoro

Bemærkninger

Bemærk venligst at udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevedledning omkring Filippinerne. Læs mere her.

Trekkingturen ved Banaue kan erstattes med et alternativt program i området, hvis du enten ikke kan/har lyst til at trekke, eller ønsker bedre overnatningsforhold.

Turen ved Banaue kan forlænges med én dag og så vil den inkludere et besøg til Sagada og de hængende kister.

På indenrigsflyene må der medbringes 15 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker den. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelsen kan variere fra 2-8 personer, og er der kun dig på rejsen, kan den laves som en individuel rejse. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Januar - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko og sandaler
 • Vandresko eller sportssko til trekkingturen
 • Penge i form af kontanter, idet ATM hæveautomater findes primært i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører)
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Manila t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • 3-dages trek fra Banaue
 • Homestay på Mindoro
 • Camping- og harpunfiskeri
 • 3 overnatninger i Manila i dobbeltværelse på et hostel.
 • 2 overnatninger i bus til/fra Banaue
 • 3 overnatninger i meget simple gæstehuse på trekkingturen ved Banaue
 • 3 overnatninger på budgetklassehotel ved stranden
 • 1 overnatning i telt på stranden på øen Mindoro

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 500,- pesos) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 850 peso ).
 • Evt. entreer undervejs på rejsen
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Filippinerne er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Filippinerne og hør nærmere.

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser, skatter og afgifter.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top