Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.195,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Trekking blandt risterasser og Ifugao-landsbyer:
På denne tur kommer du til at opleve den hektiske storby Manila, som er en smeltedigel af forskellige folkeslag. Herefter går turen mod nord op til mere rolige omgivelser i Banaue, hvor du de næste tre dage kommer til at trekke i de imponerende risterrasser, som ifugao-folket har hugget ind i bjergene for mere end 2000 år siden. Filippinerne kalder det for verdens ottende vidunder, og du vil blive forbløffet over, hvad det flittige Ifugao-folk har været i stand til at udføre med håndkraft.

Calamian Islands:
Calamian Islands består af ca. 100 øer, og på mange af øerne finder du imponerende klippeformationer, der rejser sig højt op mod himlen fra havets overflade. Disse fantastiske kulisser omkring øerne gør området oplagt til øhop-ture med båd og nogen steder oplagt til oplevelsesrige kajakture.

Busuanga, Culion og Coron Islands er de tre største øer i dette smukke ø-paradis. På Busuanga Island ligger hovedbyen Coron og lufthavnen der forbinder øgruppen via Manila med daglige flyforbindelser.

Coron Island er en billedskøn ø, der er beriget med en flot natur og kendt for blandt andet den Blå Lagune, Twin Lagune og Barracuda Lake. Sidstnævnte er en usædvanlig vulkan-sø, der består af ferskvand i toppen og saltvand i bunden af søen. Det er et populært dykkersted, idet du her kan opleve dramatiske klippeformationer under vandet og på ca. 14 meters dybde mærke den aktive, termiske påvirkning i søen. Vandtempuraturen stiger nemlig fra ca. 28 grader til 38 grader på denne dybde.

I havet mellem Busuanga og Culion findes Asiens måske bedste vragdykning, idet der ligger et større antal af unikke og velbevarede vrag fra 2. verdenskrig. Afsæt gerne flere dage til at udforske dette fantastiske ø-rige over og under vandet.

Baler
Baler er stadig for mange en ukendt surf-destination, hvor du finder en afslappet surf-stemning og sjove udflugtsmål i området. Du kan blandt besøge det flotte vandfald ved navn Ditumabo Mother Falls. Surfing ved Baler er både for begyndere- og for øvede.

Få information og fakta om Filippinerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Risterrasserne ved Banaue er allerflottest i februar - marts (klargørelse og tilplantning) samt i juni – juli (før høsten i august).

Den bedste surf sæson er fra Oktober til Januar.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden december til april. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til dit hostel. Resten af dagen er til fri disposition i byen.
3. dag: Manila og afgang mod Banaue med en lokal natbus - ca. 9 timers natkørsel
Du har dagen i Manila til fri disposition. Du kan f.eks. bruge den til at tage ud og opleve Manilas kunstmuseum - Manila Contemporary. Eller måske opleve det skøre skomuseum i Marikina, hvor den tidligere førstedame, Imelda Marcos, har ikke mindre end 749 par sko udstillet. Du kan også tage ud til et af Asiens største shoppingcentre, Mall of Asia, og udforske de mange forretninger og cafeer. Ved cirka 21:00 tiden bliver du hentet på dit hostel og kørt til busstationen, hvor en repræsentant hjælper dig med at komme med natbussen til Banaue. Turen er med airconditionbus og sæderne kan lægges en smule tilbage (der er ikke tale om en sovebus). Du ankommer i Banaue om morgenen den efterfølgende dag. (M)
4. dag: Ankomst i Banaue ca. kl. 07:00 – Herfra starter trekket til Cambulo-Ifugaolandsby
Tidligt om morgenen ankommer bussen til Banaue, hvor du vil blive hentet af din guide for de næste par dage. Morgenmaden spises på en lille, lokal restaurant, og herefter vil en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) køre dig op til Kinakin, hvor trekket mod Ifugaolandsbyen Cambulo starter. Du vandrer ad små stier igennem rismarkerne og du vil blive betaget af de smukke udsigter til bjergene og de imponerende terrasser. Undervejs spiser du frokost på et lille, lokalt spisested. Om eftermiddagen ankommer du til den lille Ifugaolandsby Cambulo. Trekking cirka 4 timer. (F,A)
5. dag: Ifugaolandsbyen Cambulo - Trekking – Batad-Ifugaolandsby
Idag skal du trekke til den smukke Ifugao-landsby, Batad, der er omgivet af et ”amfiteater af risterrasser”. Vandreturen dertil tager omkring 2,5 time. I Batad lever de fleste som deres forfædre gjorde det. Du kan opleve hvordan Ifugaofolket gemmer knoglerne fra afdøde familiemedlemmer og se hvordan de opbevarer de gamle knogler i farverige, håndlavede tæpper. Efter frokost går turen mod Tappiyah-vandfaldene (én time hver vej), hvor der er mulighed for at tage en forfriskende svømmetur. Aftensmaden nydes tilbage i Batad og resten af aftenen er til fri disposition. Trekking cirka 4-5 timer. (M,F,A)
6. dag: Oplev Ifugaolandsbyerne Batad og Bangaan - trekking – Banaue - Manila
Efter morgenmaden vandrer du mod den lille Ifugaolandsby, Bangaan. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange risterrasser. Trekking cirka 5 timer. Efter et besøg i Bangaan, bliver du igen hentet af en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) og kørt tilbage til Banaue, hvor resten af eftermiddagen er på egen hånd. Cirka klokken 18.00 kommer guiden og følger dig hen til busstationen, og hjælper dig med at komme med natbussen til Manila. Turen tilbage tager ca. 9 timer. Resten af dagen er til fri disposition. Trekking cirka 5 timer. (M,F,A)
7. dag: Manila på egen hånd
Du ankommer til busstationen i Manila tidligt om morgenen. En lokal repræsentant vil hente dig og køre dig til dit hostel. Dit værelse er bestilt så du kan tjekke ind tidligt og få dig et par timers søvn i en ordentlig seng. Resten af dagen er til fri disposition i Manila. Du kan f.eks. bruge dagen til at tage ud og besøge Mall of Asia, som er et af verdens største shoppingcentre. Du kan også tage til China Town og iagttage livet på de små lokale markeder, hvor du måske vil opleve fødevarer, du ikke troede fandtes. (M)
8. dag: Afgang Manila – Busuanga Island – Halvdagsrundtur på øen – Coron By
Denne morgen bliver du hentet på dit hostel og kørt til indenrigslufthavnen i Manila. Herfra flyves der til Busuanga Island, en flyvetur på ca. 1 time. Efter ankomst bliver du hentet i lufthavnen og herfra påbegynder du en halvdagstur blandt nogle af øens højdepunkter. Oplev det lokale marked Town Plaza, kirken Sankt Agustin, og undervejs besøger du en fabrik, der arbejder med forarbejdelsen af asiens berømte smagfulde cashewnødder. Herfra går turen til toppen af Mount Tapyas hvor du kan nyde den smukke udsigt. Eftermiddagen afsluttes ved et besøg ved den varme kilde, Maquinit. Resten af dagen er til fri disposition på dit hotel i Coron by. (M,F,A)
9. dag: Bådtur og eksotiske oplevelser ved Coron Island
Denne morgen venter en bådtur ved Coron Island og i løbet af dagen besøger du lang række smukke steder. Glæd dig til Kayangan Lake, Twin Lagoon, Siete Pecados, Banol beach og CYC beach. Efter mange smukke og eksotiske oplevelser vender du tilbage til dit hotel i Coron by. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F)
10. dag: Kajakoplevelser ved Coron Island
Efter morgenmaden venter en sjov dag med kajak, hvor du får oplevelsen af at være helt tæt på vandoverfladen. På denne kajaktur udforsker du mangroveskoven i Ruyukan. Efter et par sjove timer i en kajak går turen til vulkansøen Kayangan med mulighed for at snorkle og bade. Du tager herfra tilbage til dit hotel i Coron og resten af dagen er til fri disposition på dit hotel i Coron. (M,F)
11. dag: Coron - Manila
Denne morgen vil du blive hentet på dit hotel og kørt til indenrigslufthavnen på øen. Herfra flyver du tilbage til Manila. En flyvetur på ca. 1 time. Efter ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel i landets hovedstad. Resten af dagen er til fri disposition i Manila. (M)
12. dag: Manila - Baler
Tidligt om morgenen, omkring kl. 04:00, bliver du hentet på dit hostel og kørt til busterminalen i Manila. Herfra kører du med en lokal bus til Baler, en køretur på ca. 7 timer og du ankommer til Baler ved middagstid. Efter ankomst bliver du hentet og kørt til din surf-camp. Resten af dagen er til fri disposition.
13-15. dag: Baler på egen hånd
I Baler finder du en afslappet surf-stemning og sjove udflugtsmål. Du kan blandt andet besøge det flotte vandfald ved navn Ditumabo Mother Falls. I Baler finder du god surfing for begyndere- og for øvede. Det er også muligt at forlænge dit ophold, såfremt du ønsker at lære teknikkerne fra bunden. Der venter dig nogle spændende dage på egen hånd i Baler. Bemærk at surfing eller surf-undervisning ikke er inkluderet i prisen. (M)
16. dag: Baler - Manila
Formiddagen er til fri disposition og bussen kører mod Manila ved middagstid. Du skal selv booke en taxa til busstationen i Baler. Køreturen varer ca. 7 timer og du ankommer ca. ved en 19:30-tiden om aftenen i Manila. Ved ankomst bliver du hentet du hentet og kørt til dit hostel i byen. Resten af aftenen er til fri disposition. (M)
17. dag: Manila - Danmark
Efter en kontrastfyldt rejse på Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hostel og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår.(M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark denne dag eller på en senere dato, der passer til din rejse. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet og kan skræddersyes til dine rejseplaner.

Overnatninger

3 overnatninger i Manila i dobbeltværelse på et hostel
2 overnatninger i bus til/fra Banaue
3 overnatninger i meget simple gæstehuse på trekkingturen ved Banaue
3 overnatninger i budget hotel i Coron by.
4 overnatninger på budgetklasse surf-hotel ved Baler

Bemærkninger

Bemærk venligst at udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevejledning omkring Filippinerne. Læs mere her.

Trekkingturen ved Banaue kan erstattes med et alternativt program i området, hvis du enten ikke kan/har lyst til at trekke, eller ønsker bedre overnatningsforhold.

Turen ved Banaue kan forlænges med én dag og så vil den inkludere et besøg til Sagada og de hængende kister.

På indenrigsflyene må der medbringes 15 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Gruppestørrelse på kan variere fra 2-8 personer og er der kun dig på rejsen kan den laves som en individuel rejse. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

Januar - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko og sandaler
 • Vandresko eller sportssko
 • Tøj til trekkingturen, der passer til et fugtigt klima
 • Penge i form af kontanter, idet ATM hæveautomater findes primært i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører)
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Manila t/r (inkl. bagage)
 • Fly Manila - Busuanga Islands t/r (inkl. bagage, hør om bagagereglerne i bookingprocessen)
 • Transport med lokale transportmidler ifølge program (van, tricycle, fly)
 • Transfers ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • 3-dages Ifugao-trek fra Banaue
 • Oplev Busuanga Islands & Coron Island
 • 3 overnatninger i Manila i dobbeltværelse på et hostel
 • 2 overnatninger i bus til/fra Banaue
 • 3 overnatninger i meget simple gæstehuse på trekkingturen ved Banaue
 • 3 overnatninger i budget hotel i Coron by.
 • 4 overnatninger på budgetklasse surf-hotel ved Baler

Prisbemærkning

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Filippinerne og hør nærmere.

Prisen er en frapris med forbehold for pladser, ændrede valutakurser, skatter og afgifter.

Du kan booke surf-timer med en instruktør fra ca. 10 USD per time lokalt i Baler.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top