2 MDR.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 34.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På dette eventyr til Syd- og Mellemamerika bliver I blæst bagover af farverne, naturen, strandene, historien og ikke mindst de lokale. I Colombia skal I køre i jeeps i Cocora Valley, udforske Bogotas graffiti-liv og gå i Pablo Escobars fodspor i Medellin. Fra den caribiske kyst rejser I videre i Colombia på egen hånd. Herefter går rejsen til Costa Rica, hvor I skal på en kanotur i Tortuguero National Park og prøve zipline i junglen, inden I ender i La Fortuna, som er et sandt adventure-mekka. Her kan I fortsætte jeres jagt på adrenalinsus eller sætte kurs mod andre oplevelser i Costa Rica. Sidste stop er Panama, hvor I kommer helt tæt på Emberá-indianerne, som lever i Chagres National Park. I skal også prøve snorkling i det azurblå hav ved ø-gruppen San Blas. Dette gør I i selskab med Guna-stammen, som lever et roligt og stressfrit liv i paradis – et paradis, som de meget gerne vil dele med jer. Herefter ligger Panama for jeres fødder, hvor I selv bestemmer, hvad der skal ske. Kombinationen af Colombia, Costa Rica og Panama byder på eventyr og oplevelser for livet, så glæd jer - det bliver alt andet end kedeligt!


Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejser for unge backpackere mellem 18-30 år
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Mulighed for at dele oplevelserne med andre unge i gruppen
 • Bestem selv, hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Online infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

COLOMBIA

1-4. dag: Ankomst til Bogota
Velkommen til Sydamerika! Ved ankomst til Bogota bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel, hvor I skal bo de næste tre nætter. Herefter har I resten af dagen til at gøre, hvad I vil. Hvis ikke I er for trætte efter flyveturen, kan I gå en tur i den gamle bydel La Candelaria. Her vil I finde huse malet i alle regnbuens farver i smuk kolonistil. Gaderne er smalle og brostensbelagte – at gå her er som at blive taget tilbage i tiden. Tag ned til Plaza Chorro de Quevedo og prøv den lokale drink chicha (en alkoholisk drink lavet af majs) med live musik i baggrunden. Sug alle indtrykkene, lydene og farverne til jer, og føl jer hjemme i Sydamerika.
2. dag: Graffititur i Bogota
I dag skal jeres øjne og kameraer forkæles. En af de bedste oplevelser, man kan få i Bogota, er at tage på en guidet graffititur på cykel, hvor I kommer helt tæt på byens graffitikultur. Jeres guide er selv en del af Bogotas graffitimiljø og har derfor en bred viden – både om kunstnerne og selve graffitikulturen i Bogata. Byen er en af de mest streetart-venlige byer i verden, så glæd jer! (M)
3. dag: På egen hånd i Bogota
Dagens aktiviteter planlægger I selv. Ønsker I at se Bogota oppefra, kan I tage kabelbanen op og nyde den fantastiske udsigt over Bogota. I kan også besøge Bogotas kunstmuseum Museo del Botero eller guldmuseet Museo del Oro, som er berømt for verdens måske største samling af guld. Er I nysgerrige på det sydamerikanske køkken, kan I med fordel booke en food-tour. Overvej også at lægge turen forbi Parque 93, hvor I udover restauranter og barer finder diverse moderne kunstudstillinger. Det er også et skønt sted at tage en pause i græsset og observere colombianernes dagligdag. (M)
4. dag: Fly fra Bogota til den farvestrålende by Salento
I dag bliver I afhentet på jeres hostel og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Armenia beliggende i Colombias kaffezone. Ved ankomst bliver I afhentet og kørt til jeres hostel i byen Salento. Byen er pakket ind i betagende bjerge og frodig natur og ligger i den del af Colombia, hvor der er allerflest kaffeplantager. Gå en tur i byen og nyd de smukke omgivelser. Hvis tiden er til det, kan I tage trappen op til Salentos mirador, hvor I har udsigt over hele dalen. (M)
5. dag: Jeep-tur og vandring i Cocora Valley
I skal selvfølgelig ikke snydes for en guidet vandretur i betagende Cocora Valley, som ligger lige i nærheden af Zona Cafetera (kaffezonen). Her finder I noget af det smukkeste natur i Colombia, hvor palmerne nærmest gror op i himlen. Vokspalmen Palma de Cera er - udover at være Colombias nationaltræ - også verdens højeste palme, op til 70 meter høj. Så læg hovedet tilbage og lad blikket vandre mod himlen. Efter vandreturen er det tid til frokost, hvor I også kan prøve nogle traditionelle colombianske spil. Transporten frem og tilbage vil være i Jeep Willys. (M,F)
6. dag: Bus fra Salento til Medellin
Pak tasken med snacks og læn jer godt tilbage i bussædet. I dag skal I nemlig køre i bus fra Salento til Medellin. I står selv for at komme hen til busstationen, hvorfra I skal med lokalbus til Medellin. Når I ankommer til Medellin, bliver I hentet og kørt til jeres hostel. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
7. dag: Pablo Escobar-tur i Medellin
Colombia rimer næsten på Pablo Escobar – særligt efter Netflix-serien ”Narcos” – men landet har gennemgået en stor forandring siden Pablo Escobars storhedstid. I kommer helt tæt på historien om ham, og den indflydelse han og Medellinkartellet havde på byen. I bliver også klogere på, hvad Medellins indbyggere tænker om ham i dag og den periode af landets historie. Efter at have trådt i Pablo Escobars fodspor har I en bedre forståelse af, hvorfor han stadig er den mest kontroversielle person i Colombias historie i nyere tid. (M)
8. dag: Udforsk Medellin på egen hånd
Medellin ligger for jeres fødder, og det er op til jer, hvad I vil bruge dagen på. Har I lyst til at mærke det colombianske liv, kan I tage forbi Parque Lleras. Her er der altid gang i den med både madboder og musik i gadebilledet. Ønsker I at tage nogle gode billeder, kan I besøge Plaza Botero, hvor I finder 23 Botero-skulpturer. Botero, der er født i Medellin, er kendt for sine overdimensionerede malerier og statuer af store mennesker, og han anses for at være den mest anerkendte kunstner fra Latinamerika. Trænger I derimod til at komme lidt væk fra storbyen, kan I også tage på opdagelse i den botaniske have. Kort sagt er der masser at give sig til i Medellin. (M)
9. dag: Halvdagstur: Medellins forvandling til innovativ storby
I dag skal I på en guidet byrundtur i Medellin og høre mere om byens historie og forvandling fra at være verdens kokainhovedstad i 80´erne og 90´erne til i dag at være én af de sikreste byer i Colombia. (M)
10. dag: Fra Medellin til Santa Marta ved den caribiske kyst
Det er nu ved at være tid til, at I skal opleve det caribiske hav. I bliver derfor hentet på jeres hostel og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til den nordlige del af Colombia. I bliver hentet i Santa Martas lufthavn og kørt til jeres overnatningssted, hvor I har resten af dagen på egen hånd. (M)
11-24. dag: På egen hånd i Colombia med Jysk Rejsebureau i ryggen
De næste dage har I frihed til at udforske, hvad Colombia ellers har at byde på. Hvis I søger efter hvide sandstrande, smukke laguner og tropisk regnskov, skal I enten tage på en dagstur til Tayrona National Park eller gå all-in og booke en tur, hvor I overnatter derude. Er I mere klar på en fysisk udfordring, der vil give jer sved på panden, kan I tage på The Lost City-trek, som er et fire dages trek gennem den frodige colombianske regnskov. I kan også tage til Palomino, som er et lille surfer- og backpackersamfund med en skøn atmosfære. Trænger I til at slappe af, kan I besøge de omkringliggende strande, få en kold drink, snorkle, dykke eller blot nyde, at I befinder jer lige netop i Colombia. Efter dagene på egen hånd skal I flyve videre fra Cartagena, så det er oplagt at tage de sidste dage her. Cartagena er en smuk havneby med farverige kolonibygninger og brostensbelagte gader, der igen får jer til at føle, at I befinder jer i en anden tid. Fra Cartagena kan I eksempelvis tage på udflugt til Islas del Rosario, som er en nationalpark bestående af 27 øer. Her vil I finde hvide sandstrande med gode muligheder for at dykke eller snorkle.
24. dag: Fra Cartagena til San Jose
Så er det tid til at vinke farvel til Sydamerika og sige hej til Mellemamerika. I dag flyver I nemlig fra Colombia til Costa Rica, hvor der venter jer flere enestående eventyr.

COSTA RICA

1. dag: Ankomst til San Jose
Ved ankomst til lufthavnen i Costa Rica bliver I hentet og kørt til jeres hostel. I har resten af dagen på egen hånd.
2. dag: Fra storby til Tortuguero National Park
I dag går turen fra San Jose til Tortuguero National Park ved den caribiske kyst. I bliver hentet tidligt om morgenen og sætter herefter kurs mod nationalparken, som også er kendt som Centralamerikas Amazonas på grund af sit fantastiske og mangfoldige dyreliv. Efter køreturen ankommer I til havnen, hvor I hopper ombord på en motorbåd. I sejler herfra til landsbyen Tortuguero, som ligger i Tortuguero National Park. Det er her, I skal overnatte. (M)
3. dag: På kanotur i Tortuguero Nationalpark
Der er i dag booket en 2-timers guidet kanotur til jer, hvor I sejler gennem Tortugueros kanaler. På denne tur vil I opleve dele af nationalparken, som kun er muligt for mindre både (og ikke motorbåde), hvilket giver jer mulighed for at lytte til nationalparkens lyde. Jeres naturguide vil give jer et unikt indblik i nationalparkens flora og fauna, mens I langsomt bevæger jer på vandet. På kanoturen kan I bl.a. se junglens mange fuglearter, aberne i regnskoven og naturen langs flodbredden. Jeres tur i Tortuguero er et unikt møde med den caribiske natur. Der er booket transport frem og tilbage til hotellet til jer. (M) Husk at medbringe solcreme, insektspray, hat og hurtigtørrende tøj, og put jeres kameraer i en drybag.
4. dag: Fra nationalpark til La Fortuna ved Arenal-vulkanen
Efter morgenmaden tager I endnu engang motorbåden til havnen, hvor I skifter transportmiddel og bliver herfra kørt i bil til La Fortuna ved Arenal-vulkanen. Byen La Fortuna er ikke så stor, men den har alt, hvad man behøver af restauranter, mindre butikker og lokale barer. Resten af dagen kan I bruge på at udforske byen og dens muligheder. (M) Husk at medbringe lange bukser, lukkede sko, solcreme og insektspray.
5. dag: Ziplining i Arenal Park
Dagen i dag består af en kombination af natur og adventure. I skal nemlig ud at zipline i en af Costa Ricas regnskove. I bliver hentet af jeres guider på jeres hostel, hvorefter I bliver kørt til Ecoglide Arenal Park. Her giver jeres guider jer en grundig introduktion til ziplining, inden I selv lader jeres fødder slippe platformen, og I oplever et sus i maven, mens I svæver gennem junglen fra den ene platform til den anden. Svæveturen består af i alt 14 platforme, hvoraf størstedelen af dem findes i trækronerne. På turen gennem trækronerne vil jeres guider også hjælpe jer med at spotte regnskovens dyr som f.eks. aber, slanger, dovendyr, vaskebjørne og forskellige fugle. Når I er kommet ned på jorden igen, bliver I kørt tilbage til jeres hostel, hvorefter I har resten af dagen på egen hånd. (M)
6-22. dag: På egen hånd i Costa Rica med Jysk Rejsebureau i ryggen
Når I tjekker ud fra jeres hostel, er I klar til at opleve Costa Rica på egen hånd. Hvis I ønsker at opleve mere af området omkring La Fortuna, kan I tage på flere oplevelsesrige mountainbiketure, vandreture, rideture, kajakture eller udforske det vulkanske landskab på ATV. Her findes også flere adventure-oplevelser f.eks. rappelling, svævebaner, bungy-jump fra 40 meters højde og riverrafting. La Fortuna er det helt rigtige sted at være, hvis I ønsker et adrenalinsus. Ønsker I flere dyreoplevelser, bør I rette opmærksomheden mod naturreservaterne uden for byen, hvor I kan forsøge at spotte f.eks. dovendyr, tukaner og pilegiftfrøer. I kan også søge mod Monteverde, hvor I kan booke en vandretur til den smukke tågeregnskov, som er kendt for sine hængebroer. Trænger I derimod til at opleve bølgen blå og få sand mellem tæerne, skal I rejse videre til enten Santa Teresa, Puerto Viejo eller Manuel Antonio. Det er også muligt at surfe ved både Santa Teresa og Puerto Viejo. Costa Rica er fuld af eventyr, så kunsten er at vælge netop de oplevelser, som I ønsker jer.
22. dag: Afrejse fra San Jose til Panama City i Panama.
I dag flyver I videre til Panama. I står selv for at booke transporten til lufthavnen i San Jose. Herfra flyver I til Panama City. Når I ankommer, bliver I hentet af en chauffør og kørt til jeres hotel.

PANAMA

1. dag: Ankomst til Panama City
Ved ankomst til Panama City bliver I hentet i lufthavnen og efterfølgende indlogeret på jeres hotel. I har dagen på egen hånd til at udforske byen. Måske I vil på en gåtur rundt i den gamle og velbevarede bydel i Casco Viejo. Den del af byen står i skarp kontrast til storbyens mange højhuse og moderne udtryk. Det er også oplagt at lægge vejen forbi Panamakanalen, som er en menneskeskabt kanal, der forbinder Stillehavet og Atlanterhavet. Her kan I på tæt hold se nogle af de skibe og containerskibe, som dagligt passerer igennem kanalen. I kan også leje cykler og tage på eventyr langs strandpromenaden Cinta Costera i Panama City. Her samles turister og lokale, når de trænger til et pusterum fra storbyens tempo og lyde.
2. dag: På opdagelse i junglen med Emberá-stammen
I dag starter jeres jungleeventyr i Chagres National Park i selskab med Emberá-indianerne. Efter I har spist morgenmad, bliver I hentet af jeres guide, som tager jer med til havnen. Her bliver I mødt af jeres guide fra Emberá-stammen, som glæder sig til at vise jer stammens verden. I bliver hjulpet ombord i stammens traditionelle dugout-kano, der er en aflang, smal træbåd. I vil herefter sejle ud på Chagres-floden. På sejlturen er I omgivet af smuk og frodig regnskov. Hold øje med dyrene, der lever langs flodbredden. I ankommer til en af Emberá-stammens landsbyer i nationalparken. Her er I klar til at få en på opleveren i mødet med de venlige og imødekommende Emberá-indianere, der stadig lever efter stammens gamle skikke og traditioner. Åbn sindet og bliv klogere på stammens traditioner inden for blandt andet musik, dans, kunst og mad, alt imens I får den unikke oplevelse af at overnatte i deres hjem. I overnatter i en af deres traditionelle hytter på en madras på gulvet, hvor der også er et myggenet klar til jer. Husk at pakke badetøjet, da der også vil være mulighed for at tage et dyp i floden og nyde, at I befinder jer midt i junglen i Emberá-folkets verden. En verden, som er forholdsvis isoleret og langt væk, fra det I kender. (M)
3. dag: Oplevelser i Chagres National Park og retur til Panama City
I dag vågner I op i junglen til lyden af de højlydte brøleaber. Samme morgen hopper I igen i kanoen og sejler op ad floden for at udforske mere af den naturskønne nationalpark. I skal deltage i Emberá-indianernes daglige gøremål som fiskeri og indsamling af lokale råvarer, som I sammen med dem kokkererer til et lækkert måltid. Efter nogle oplevelsesrige dage i selskab med de gæstfrie og hjertevarme Emberá-indianere bliver I hentet og kørt tilbage til Panama City, hvor I skal overnatte. (M,F)
4. dag: Fra Panama City til paradisøerne San Blas
I starter dagen i Panama City, hvorefter det er tid til at starte jeres rejse mod den caribiske side af Panama. I bliver afhentet efter morgenmaden og sætter kurs mod San Blas-øerne, som også kaldes Guna Yala af de indfødte stammer på øerne. Når I ankommer til kajen, venter en speedbåd på jer, som sejler jer over til en af de beboede Guna-øer. Her står de farverige Guna-indianere klar med åbne arme og byder jer velkommen. Guna-indianere er den indfødte befolkningsgruppe på disse smukke øer og er i dag stadig ansvarlige for ø-gruppen San Blas. Ved ankomst vil Guna-indianerne tage jer med til en af deres lokale landsbyer, hvor I får et unikt indblik i deres dagligdag og glæderne ved et roligt, stressfrit og traditionelt liv i paradis. Bemærk, at der ikke er mange varer til rådighed på øerne, og vi anbefaler derfor stærkt at tanke op på snacks og vand inden rejsen hertil. Natten tilbringer I i rustikke men hyggelige bungalows med eget toilet og bad, der ligger ned til vandkanten. Det betyder, at I om aftenen kan lægge jer i hængekøjen omgivet af palmer og nyde solnedgangen over det caribiske hav. (M,F,A)
5. dag: Tropisk ø-liv i selskab med Guna-indianerne og retur til Panama City
I dag nyder I jeres morgenmad til lyden af bølgerne, som skyller ind mod kysten. Senere skal I på en skøn halvdags-snorkeltur til de smukke strande i selskab med Guna-indianerne. Her får I mulighed for at opleve Panamas smukke undervandsliv på tæt hold. Efter snorkelturen vender I tilbage til jeres ø for at spise frokost og suge det sidste ud af det tropiske ø-liv for denne gang. Slap af i en hængekøje eller sæt jer på stranden og nyd omgivelserne. I vil senere på dagen blive kørt tilbage til Panama City, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
6-15. dag: På egen hånd i Panama med Jysk Rejsebureau i ryggen
I dag tjekker I ud fra jeres hotel i Panama City og har resten af dagene på egen hånd til at udforske mere af landet. Bliver I i Panama City, kan I tage til Amador Causeway, som ligger ca. 20 minutter udenfor selve byen. Her kan I leje SUP-boards eller hoppe på havnebussen og nyde Panama City fra vandsiden. Ønsker I at shoppe, ligger der i samme område et stort marked, hvor I kan købe souvenirs - gå efter Centro Artisan Market eller Avenida Central. Ønsker I at se Panama City oppefra, skal I tage op til Ancon Hill, hvorfra I kan nyde udsigten over skyskraberne, der ligger helt ud til at det klare blå hav. Trænger I til at få sand mellem tæerne igen, og vil I prøve kræfter med surfing, skal I sætte kurs mod Bocas del Toro. Her kan I også ø-hoppe mellem de billedskønne øer, nyde omgivelserne fra en kajak eller hoppe i det azurblå hav med en snorkelmaske. Der er også mulighed for at spotte aber, slanger og alverdens fugle i øernes frodige regnskove. Den caribiske stemning er afslappet og fuldendes ved tonerne af reggaemusikken i baggrunden. Mulighederne for oplevelser i Panama er mange, så det er helt op til jer, hvad I ønsker at opleve, men kedeligt bliver det ikke.
15. dag: Hjemrejse fra Panama City
I dag slutter jeres eventyr i Syd- og Mellemamerika, og I flyver fra Panama City til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure-rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se, hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede på siden. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte rejsen på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur er oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:
 • Mexico, Guatemala, Belize og Cuba
 • Brasilien, Argentina, Chile, Bolivia og Peru
 • Eucador, Galapagos og Peru
 • Information

  Hvad er med / ikke med?

  Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

  Kan rejseforslaget ændres?

  Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

  Gruppestørrelse

  Minimum 4, maksimum 18 personer

  Næste: 30-10-2024
  Se alle afrejsedatoer

  Afrejsedatoer

  Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
  Ledige pladser Rejseperiode30.10.24 - 28.12.24 Tilmeldingsfrist01-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode19.11.24 - 17.01.25 Tilmeldingsfrist20-09-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode25.11.24 - 23.01.25 Tilmeldingsfrist26-09-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode08.01.25 - 08.03.25 Tilmeldingsfrist09-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode22.01.25 - 22.03.25 Tilmeldingsfrist23-11-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode05.02.25 - 05.04.25 Tilmeldingsfrist07-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode19.02.25 - 19.04.25 Tilmeldingsfrist21-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode05.03.25 - 03.05.25 Tilmeldingsfrist04-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode20.11.25 - 18.01.26 Tilmeldingsfrist21-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode27.11.25 - 25.01.26 Tilmeldingsfrist28-09-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
  34.995,-
  Reserver
  Ledige pladser Rejseperiode16.12.25 - 13.02.26 Tilmeldingsfrist17-10-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
  34.995,-
  Reserver

  Prisen er inklusiv

  • Flybillet København – Bogota / Bogota – Armenia / Medellin – Santa Marta / Cartagena – San Jose / San Jose – Panama City / Panama City - København (inkl. bagage)
  • IYTC ungdomsrabatkort
  • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
  • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
  • Online infomøde inden afrejse
  • Måltider ifølge program
  • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
  Colombia
  • Transfer fra lufthavnen i Bogota til hostel i Bogota
  • 3 overnatninger på hostel i Bogota
  • Graffitiur i Bogota
  • Transfer fra hostel i Bogota til lufthavnen i Bogota
  • Transfer fra lufthavnen i Armenia til hostel i Salento
  • 2 overnatninger på hostel i Salento
  • Jeep-tur og vandring i Cocora Valley
  • Transfer fra busstationen i Medellin til hostel i Medellin
  • 4 overnatninger på hostel i Medellin
  • Pablo Escobar-tur
  • Byrundtur i Medellin
  • Transfer fra lufthavnen i Medellin til hostel i Santa Marta
  • 1 overnatning på hostel i Santa Marta
  • Alle nationalpark-gebyrer
  • Costa Rica
   • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til San Jose og transfer til hostel
   • 1 overnatning i San Jose
   • Transfer fra hostel i San Jose til hotel i Tortuguero National Park
   • 2 overnatninger i Tortuguero National Park
   • Guidet kanotur i Tortuguero National Park
   • Transfer fra hotel i Tortuguero National Park til hostel i La Fortuna
   • 2 overnatninger i La Fortuna
   • Ziplining i Arenal Park
   • Alle nationalpark-gebyrer
   Panama
   • Transfer fra lufthavnen i Panama City til hotel i Panama City
   • 3 overnatninger på hotel i Panama City
   • Transfer fra hotel i Panama City til Emberá-landsbyen
   • 1 overnatning i en primitiv hytte i Emberá-landsbyen (simple bad- og toiletforhold)
   • Transfer fra Emberá-landsbyen til hotel i Panama City
   • Transfer fra hotel i Panama City til ø-gruppen San Blas
   • 1 overnatning i en primitiv hytte på en af Guna Yala-øerne i San Blas (simple bad- og toiletforhold)
   • Snorkeltur i ø-gruppen San Blas
   • Alle nationalpark-gebyrer

  Prisen er eksklusiv

  • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
  • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge i disse lande
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Vaccinationer
  • Drikkevarer
  • Måltider der ikke er nævnt i programmet
  • Afrejseskat til Costa Rica

  Prisbemærkning

  Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

  Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb (depositum) eller benytte det til en anden rejse.

  Det med småt

  Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

  Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

  Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

  Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

  Rejsekonsulenter

  Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

  Se alle vores gratis foredrag

  Tilmeld dig her
  Til top