Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 13.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
I Ubud kan du tage på vandreture blandt sirlige risterrasser, opleve den berømte balinesiske barongdans samt nyde godt af de spændende gallerier og det store udvalg af gode restauranter.

Undervejs bliver der også god tid til at slappe af og få det bedste ud af strandlivets glæder på Øen Nusa Lembongan og fra den hyggelige strandby Sanur på Bali.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Se også vores andre rejser til Thailand, Japan, USA og Sri Lanka med fast afrejsedato

Bedste rejseperiode

Bali kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32 °C året rundt. Øen har to årstider. Regntiden er fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Der er afrejse fra København mod Bali, Indonesien.
2. dag: Ankomst Bali - Ubud
Ved ankomst til Denpasar lufthavn vil din chauffør stå parat og kører dig direkte til Ubud. Køreturen tager ca. 1,5 time, afhængig af trafikken. Efter ankomst og indtjekning, er der mulighed for at spise aftensmad på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.
2-5. dag: Alaya Resort i Ubud
Resortet ligger i den sydlige del af byen, hvor det er let at spadsere ind og opleve den kulturelle by og dens mange muligheder. Hotellet har derudover en skøn lobby, hvor du kan slappe af, og der er mulighed for at deltage i Yoga eller nyde tiden ved poolen. Der er mange oplevelsesmuligheder i Ubud, og i kort gåafstand fra hotellet finder du ”Abeskoven”, som er en smuk park, hvor aberne kommer tæt på. Derudover er der mange museer, gallerier, og spændende forretningsliv, der blandt andet tæller en række turistmarkeder. Om aftenen er der et stort udvalg af skønne restauranter, samt mulighed for at opleve de mange danseforestillinger. I Ubud findes et stort udvalg af udflugter, og det er blandt andet muligt at bestige vulkanen Batur, der er 1,717 m. Der er også mulighed for en mountainbikecykeltur (for det meste ned ad bakke). Desuden findes der et bredt udvalg af spasteder i byen, og et ganske udmærket af slagsen på dit resort. (M)
6. dag: Ubud – Sanur & båd til øen Nusa Lembongan
Om morgenen vil du blive hentet i receptionen og kørt til Sanur, hvor hurtigbåden til den nærliggende ø, Nusa Lembongan, afgår fra. Det tager ca. 30 minutter at sejle dertil. Ved ankomst bliver du kørt til dit hotel, som ligger ved den smukke Jungabatu-strand.(M)
6-9. dag: Hotel Adiwana D’Nusa Beach Club & Resort på Nusa Lembongan
Her venter 4 afslappende overnatninger på det skønne Hotel Adiwana D’Nusa Beach Club & Resort, der ligger lige ned til den brede sandstrand. Værelserne er Lagoon Suite, hvor du fra terrassen kan gå lige ud i den aflange lagoon. Foruden den aflange lagoon pool, så er der yderligere en skøn pool, som ligger lidt tilbagetrukket fra stranden omkranset af en skøn have. Selve øen er så stor, at det er muligt at komme rundt med små pickup-biler eller med knallerter. Der er findes mange smukke traveture langs stranden, samt en del gode restauranter i området. Nusa Lembongan har mange bugter, samt en skøn mangroveskov, som du kan udforske. Der er mulighed for at svømme og snorkle ud fra kysten, men de bedste snorklespots nås på arrangerede bådture. Dykning fra Nusa-øerne er helt specielt. Du kan også besøge den nærliggende ø, Ceningan, ved at passere den gule bro. På denne ø er det kun knallerter, da biler ikke kan komme derover. Solopgang og solnedgang kan nydes fra hotellet og den smukke Agung Vulkan på Bali stikker majestætisk op i vejret, og kan på klar dag spottes fra hotellet. Derudover kan du på egen hånd udforske naboøen, Nusa Penida, hvor du bl.a. kan snorkle eller dykke med de store mantarays (djævlerokker). Dagene er til fri disposition. (M)
10. dag: Nusa Lembongan – Sanur
Her vil det være tid til at sige farvel til Nusa Lembongan og tage med hurtigbåden retur til Sanur / Bali. Ved ankomst til havnen bliver du kørt til hotellet for de sidste 2 overnatninger. (M)
10-12. dag: Hotel Griya Santrian & Oplev Sanur
De sidste 2 overnatninger er på skønne Hotel Griya Santrian, som ligger direkte ned til stranden i Sanur. Selve Sanur har en dejlig strandpromenade, samt et stort udvalg af restauranter og lokale forretninger, hvor de sidste souvenirs kan købes inden hjemrejsen. Det er en god afslutning på de mange dejlige oplevelser i Indonesien.
12. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til den smukke ø, Bali, efter nogle afslappende dage med store oplevelser og indtryk. Der er afsluttende transfer til lufthavnen, hvor turen ender. (M)
13. dag: Ankomst til Danmark
Du ankommer til København.

Overnatninger

4 overnatninger på det 4-stjenede hotel Alaya Resort i Ubud
4 overnatninger på det 4-stjernede Adiwana D’Nusa Beach Club & Resort på øen Nusa Lembongan
2 overnatninger på det 4 stjernede Hotel Griya Santrian i Sanur

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Tilmeldingsfrist Pris
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Max 20 personer

Pakkeliste

 • Komfortable sko/sandaler.
 • Let og luftigt tøj til varmt klima.
 • Badetøj

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra København t/r (Inkl. bagage)
 • Måltider ifølge program
 • Transfers ifølge program med chauffører der taler begrænset engelsk
 • 4 overnatninger på det 4-stjenede hotel Alaya Resort i Ubud
 • 4 overnatninger på det 4-stjernede Adiwana D’Nusa Beach Club & Resort på øen Nusa Lembongan
 • 2 overnatninger på det 4-stjernede Hotel Griya Santrian

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring (Inkl. dækning af mountainbiking og surfing)
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsture og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Tillæg for enkeltværelse DKK 5.995,-
En ekstra opredning i dobbeltværelse inkl. fly DKK 10.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top