Søg
Søg
Kenya er rummer mange store oplevelser
Wildebeest Eco Camp i Nairobi i Kenya
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
David Sheldrick elefantbørnehjemmet i Nairobi
Karen Blixens hus, Nairobi
Safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Budget safari i Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Safari I Masai Mara
Masaierne ved Masai Mara
Masaierne ved Masai Mara
Diani Beach
Diani Beach i Kenya

Rejs på egen hånd i Kenya

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Rejs på egen hånd i op til 12 måneder i Kenya. Start din rejse i Nairobi og gå derefter på opdagelse i diverse nationalparker, kulturen i byen, trek til toppen af Mount Kenya og nyd strandlivet syd for Mombasa.

Bestil dine flybilletter til Kenya igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Kenya. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Kenya.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Læs mere om Kenya her.

Praktiske oplysninger om Kenya.

Sæson

Du kan rejse i Kenya året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts.

Vejret ved Mombasa er bedst i det danske vinterhalvår. Her er temperaturene højst samt regnfald mindst. Regntiden ligger omkring april til juli.

Safari I Masai Mara

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Nairobi i Kenya. Afhængig af flyselskabet vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Nairobi
Du ankommer til i Nairobi Lufthavn, hvor du bliver hentet af en chauffør og kørt til dit hotel, hvor du har to overnatninger. Afhængig af sommer eller vintertid, vil der kun være 1-2 timers tidsforskel.

3. dag: Nairobi
Dagen er til fri disposition. Udforsk byen og de omkringliggende attraktioner, for eksempel Karen Blixen’s hus der i dag er et velbesøgt museum, kom tæt på elefanter og giraffer i Sheldrick Elephant Orphanage og AFEW Giraffe Centre. Nyd den bløde start i byen på en af de mange caféer eller restauranter. Planlæg her fra din bestigning af Mount Kenya og safari til Masai Mara, Amboseli, Lake Nakuru eller en af de andre 20 nationalparker landet byder på. Tag på besøg i en Masai landsby og lær mere om stammekulturen. Dyk med delfiner og slap af ved stranden på østkysten af Kenya.

4. dag: Nairobi - ?
Din rejse fortsætter på egen hånd. Jysk Rejsebureau kan f.eks. anbefale safritur, trek på Mount Kenya, afslapning og dykning ved kysten enten via bus eller tog. Fra Nairobi er det nemt at komme på disse ture og du kan selv bestemme i hvilken rækkefølge og tidsrum for rejsen. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Vi anbefaler Europæiske ERV Rejseforsikring.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 4.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Nairobi t/r samt ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på camp i Nairobi).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Tilvalgsprodukter

fra: 895,-
River Rafting, Tana River, Kenya

River Rafting i Kenya, 1 dag

Hvis du savner lidt spænding, så vil denne tur ned ad Tana River med garanti få adrenalinen til at pumpe i kroppen.

Varighed: 1 dag
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: