Op til 30 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Kenya igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Kenya. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Kenya.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Kenya her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Kenya her

Bedste rejseperiode

Du kan rejse i Kenya året rundt. Generelt er det lettere at observere dyrelivet i parkerne i tørtiden fra sidst i juni til oktober og fra januar til marts.

Vejret ved Mombasa er bedst i det danske vinterhalvår. Her er temperaturene højst samt regnfald mindst. Regntiden ligger omkring april til juli.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Nairobi i Kenya. Afhængig af flyselskabet vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Nairobi
Du ankommer til i Nairobi Lufthavn, hvor du bliver hentet af en chauffør og kørt til dit hotel, hvor du har to overnatninger. Afhængig af sommer eller vintertid, vil der kun være 1-2 timers tidsforskel.
3. dag: Nairobi på egen hånd
Dagen er til fri disposition. Udforsk byen og de omkringliggende attraktioner, for eksempel Karen Blixen’s hus der i dag er et velbesøgt museum, kom tæt på elefanter og giraffer i Sheldrick Elephant Orphanage og AFEW Giraffe Centre. Nyd den bløde start i byen på en af de mange caféer eller restauranter. Planlæg her fra din bestigning af Mount Kenya og safari til Masai Mara, Amboseli, Lake Nakuru eller en af de andre 20 nationalparker landet byder på. Tag på besøg i en Masai landsby og lær mere om stammekulturen. Dyk med delfiner og slap af ved stranden på østkysten af Kenya. (M)
4. dag: Nairobi og forsæt på egen hånd
Din rejse fortsætter på egen hånd. Jysk Rejsebureau kan f.eks. anbefale safritur, trek på Mount Kenya, afslapning og dykning ved kysten enten via bus eller tog. Fra Nairobi er det nemt at komme på disse ture og du kan selv bestemme i hvilken rækkefølge og tidsrum for rejsen. Kontakt din rejsekonsulent og find præcis det, som passer til dine rejsedrømme. (M)

Overnatninger

2 overnatninger i et safaritelt i Nairobi

Bemærkninger

VIGTIGT!: D. 01.juni.2019 blev det ved lov vedtaget, at det ikke længere er tilladt at medbringe plastiskposer til Kenya, Tanzania og Rwanda.
Myndighederne håndhæver loven ved løbende med stikprøver at undersøge de rejsendes bagage i lufthavnene.

Bryder man loven, kan man risikere bødestraf - og i særligt alvorlige tilfælde fængselsstraf. Så vær særligt opmærksom på dette.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

januar - februar, juni - oktober

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Praktisk tøj til en aktiv-ferie
 • Varmt tøj til kølige morgener og aftener
 • Regntøj i regntiden
 • Kikkert
 • Lommelygte eller pandelampe
 • Håndklæde og badetøj
 • Gode sko
 • Evt. snorklingudstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Nairobi t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Transfers ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge - i Kenya er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Sovepose
 • Visum

Prisbemærkning

Vigtigt vedr. drikkepenge:

Drikkepenge er ikke noget, vi i Danmark er så vant til, men drikkepenge er obligatorisk i forbindelse med bestigning af Kilimanjaro. Der gives ca. 310 USD pr. person i alt. Veksel om til dette beløb med en kombination af 1,5 og 10 dollars sedler af nyere dato. Husk, at man ikke kan benytte 2 dollars og 50 dollars sedler. Drikkepengene gives til hovedguiden, som efter endt trekkingtur fordeler det samlede beløb mellem lokalguider, bærere og hjælpere.

Drikkepenge i øvrigt - altså bortset fra Kilimanjaro-trekket - er ikke et påkrævet, men det er "god stil" (og forventet), at man giver et beløb, som nogenlunde svarer til nedenstående retningslinjer:

Safari:
Her vil man typisk give USD 5-15,- pr. pers. pr. dag. Er man eksempelvis en familie på 4 på en 4 dages tur, er USD 100-120,- i alt også et udmærket ”tip”.

Guide udflugt/tur:
USD 7-10,- i alt (måske lidt mere, hvis man er en hel familie).

Porter (=person, der eksempelvis bærer din bagage på et hotel):
USD 1-5,- i alt afhængigt af mængden af bagage.

Tjenere på restauranter (afhænger af hvor "fint” stedet er):
USD 5-20,- pr. bord (eller pr. gruppe pr. måltid)

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top