5 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Ca. ni timer nord for Mexico City beliggende i Sierra Madre Oriental bjergene finder du det smukke Huasteca Potosina område. Denne forholdsvis ukendte del af Mexico byder på helt unikke oplevelser og adventure aktiviteter for den eventyrlystne.

Fra Mexico City tager du luksus natbussen til Ciudad Valles, hvorfra dit Huasteca Potosina eventyr starter. Du bliver hentet af din guide, som tager dig med til Puente de Dios, som er et smukt område med grotter og vandfald.

Dagen efter står den på Waterfall jumping i Micos floden. Iført hjelm og redningsvest, og selvfølgelig med dygtige guider, får du mulighed for at springe fra syv forskellige vandfald der varierer i højde fra 2-8 meter. Hvis ikke det er adrenalinsus nok for en dag, så afsluttes dagen med 50 meter rapelling ned fra Minas viejas vandfaldet.

Den sidste dag tager din guide dig med til byen Xilitla, hvor du skal besøge Sir Edward James surrealistiske have "Las Pozas". Lad dig fare vild i denne skæve og skøre verden.
Fra Xilitla går turen ud til Sotanos de Las Huahuas, som er en dyb kløft, hvor tusindvis af spurve har deres reder. Ved solnedgang kommer spurvene hjem og det er en unik oplevelse at se de mange fugle i luften.
Herfra bliver du kørt til busstationen og tager natbussen tilbage til Mexico City.

Få information og fakta om Mexico her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Mexico her

Bedste rejseperiode

Hele året.
November til april er den tørre sæson.
Fra maj til oktober er det regntid, men området kan sagtens besøges alligevel.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Mexico City om aftenen
Tag med en offentlig luksus natbus til Ciudad Valles. Der er gode sæder i bussen der kan ligges næsten ned. Husk varmt tøj og ørepropper. Turen tager ca. ni timer.
2. dag: Ankomst til Ciudad Valles - Puente de Dios vandfald og grotter – Tamasopo vandfald
Du ankommer tidligt om morgenen til Ciudad Valles. Fra busstationen skal du gå et kort stykke til mødestedet for turens start. Du har tid til at spise morgenmad inden turstart. Din guide tager dig med til Puente de Dios, som er et smukt område med grotter og vandfald. Der er god tid til at få en forfriskende svømmetur og udforske de naturlige grotter. Herfra går turen til Tampaon floden, hvor kanoer venter os. Du sejler langsomt op af floden imens du kan nyde de fantastiske omgivelser. Efter et par timer, når du til Tamul vandfaldet, som er over 100 meter højt og et af de smukkeste i området. Der overnattes i rustikke øko-hytter i Micos. Resortet har en unik beliggenhed ned til Micos floden og du kan lytte til vandets brusen, når du ligger i din seng om aftenen.
3. dag: Waterfall jumping – Rapelling ned ad Minas Viejas vandfaldet
Denne dag skal du nok få adrenalinen til at suse rundt i kroppen! Efter en god morgenmad tager du sammen med dine guider ud til Micos vandfaldene, hvor du udstyret med hjelm og redningsvest, springer fra syv forskellige vandfald, der varierer i højde fra 2-8 meter. En fed og grænseoverskridende oplevelse. Herfra tager du op til Minas Viejas vandfaldet, hvor en 50 m. rapellingtur ned af vandfaldet venter dig. Der overnattes igen i Micos i de rustikke øko-hytter.
4. dag: Xilitla Sir Edward James - Sotanos de Las Huahuas kløften
Om du er vild med kunst eller ej, så vil du blive forbløffet over det du skal opleve i dag. Ved byen Xilitla har den engelske kunstner Sir Edwards James i 1920erne bygget en surrealistisk fantasiverden. Inspireret af Picasso og Dali har Sir Edward James bygget tårnhøje og skæve cementskulpturer midt i den tropiske regnskov. Lad dig fare vild i denne skøre verden og tag dig en forfriskende dukkert i de naturlige pools og vandfald i haven. Fra Xilitla går turen ud til Sotanos de Las Huahuas, som er en 478 meter dyb kløft, hvor tusindvis af spurve har deres reder. Ved solnedgang kommer spurvene hjem og det er en unik oplevelse at se de mange fugle i luften. Herfra bliver du kørt til busstationen i Ciudad Valles, hvor du tager afsked med guiden og tager natbussen tilbage til Mexico City.
5. dag: Ankomst til Mexico City om morgenen
Du ankommer til Mexico City ca. kl.06.00 om morgenen. Her slutter turen og du fortsætter din rejse på egen hånd.

Overnatninger

2 overnatninger i offentlig luksusnatbus mellem Mexico City – Ciudad Valles t/r
2 overnatninger i Aldea Huesteca Eco Lodge i Micos
(rustikke delehytter med fælles toilet/bad)
Det er muligt mod et tillæg at opgradere til hotel med privat værelse/bad.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne tur starter hver torsdag. Hvis I rejser mere end seks personer sammen kan turen startes hver dag.

Gruppestørrelse

Dette er en gruppetur, men den kører ved min. 2 personer.

November - april

Prisen er inklusiv

 • Busbilletter Mexico City – Ciudad Valles t/r i offentlig luksus natbus
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Udstyr til adventure aktiviteterne
 • Engelsktalende guide
 • Måltider ifølge program
 • Diverse éntreer

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark - Mexico t/r
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Transport der ikke er nævnt i programmet
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge til guider. I Mexico er det god skik at give drikkepenge til guiderne efter endt tur

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top