I det naturskønne område, Langata i udkanten af Nairobi, har vores sevicekontor og foretrukne overnatningssted i Nairobi, fået ny camp. Wildebeest Eco Camp er beliggende på 3,5 hektar smukt anlagt terræn. Det er en unik og mindeværdig oplevelse at bo her og en behagelig kontrast til et ordinært hotel i byen.

Wildebeest Eco Camp er det perfekte udgangspunkt for rejser i både Kenya og Østafrika. Men også som en skøn oase før eller efter en oplevelsesrig safari tur.

Faciliteter på stedet inkluderer restaurant, bar, gæstelounge med DSTV, kuriositetsbutik, udendørs spisning, pool bord, bordtennis og fodbold.

Wildebeest Eco Camp har investeret i forskellige miljømæssige tiltag, som betyder at lejren kan være med til at begrænse sine gæsters miljømæssige aftryk. Lejren har genbrugsanlæg til vand, solenergibelysning, solvarmeanlæg til varmt vand, træplantning og mange forskellige sociale- og samfundsmæssige tiltag - hvilket betyder at denne lejr er så økovenlig som det overhovedet kan blive i en hovedstad.

Læs mere om Wildebeest Eco Camp

Læs mere om rejser i Kenya og Tanzania
Wildebeest Eco Camp, Nairobi, Kenya
Til top