Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Cuba. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Cuba, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive en del af den.

Viser 8 oplevelser

Hygge på Malecon i Havana

Tre-generationersrejse til Cuba

Denne tre-generationersrejse kombinerer det kulturelle Cuba med afslapning på en lækker badestrand. Her er oplevelser for alle aldre og I skal ikke tænke på andet end at nyde dette fascinerende land, der helt sikkert vil overraske jer på alle måder.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.495,-
fra 8.695,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Mexico

Det bedste af Cuba og Mexico

Få det bedste af to meget forskellige verdener på denne rejse. Du vil opleve det rå, uspolerede Cuba, der giver dig en følelse af at være kommet 70 år tilbage i tiden, og du vil møde et Mexico, der er fyldt med historie og lækre strande. Og begge steder vil befolkningen byde dig velkommen med et smil. Velkommen til Caribien!
Læs mere
23 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 22.995,-
Che Guevara, Havana, Cuba

Colonial Cuba - kør selv

Oplev Cubas højdepunkter i dit eget tempo. Nyd Havanas charme, de frodige dale og smukke strande samt den inciterende salsa stemning på din kør selv ferie.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 14.725,-
Aktiv rejse i Cuba

Aktiv rejse i Cuba

Få den perfekte kombination af kultur og aktiviteter i Cuba. Vind i håret, sved på panden, sand mellem tæerne og ud i naturen på hesteryg.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 20.995,-
Lokale cowboys på vejen i Viñales

Cuba fra øst til vest i egen bil

Oplev hele Cuba på denne rejse fra det mere ukendte øst til den mere besøgte vestlige del af landet. Du får masser af historie, smuk natur, kridhvide strande og meget mere på denne kør-selv rejse tværs gennem landet.
Læs mere
24 dage
fra 23.995,-
Cykelferie på Cuba

Cuba på to hjul

Oplev det vestlige Cuba på to hjul gennem grønne dale, lokale tobaksfarme og utrolige stenhuler. Fra storby til storslået natur. Rejsen fortsætter til Trinidad med indkvartering hos lokale udlejere og slutter ved den skønne Jibacoa strand.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 18.795,-
Gamle biler på Malecón i Havana

Cuba - kør selv og strandferie

Denne tur byder på en masse frihed i egen bil. Du har mulighed for selv at bestemme tempoet og destinationerne på Cuba og nyde de næste dages eventyr, som afsluttes på en af Cuba's bedste strande i Varadero.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 15.795,-
Havana, Cuba

Cuba kør-selv på egen hånd

Denne tur byder på en masse frihed i egen bil. Du har mulighed for selv at bestemme tempoet og destinationerne på Cuba og bare nyde den ultimative frihed på dit eventyr i Cuba.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 11.295,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top