4 dage
Ekskl. fly
Fra 3.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Liana Lodge ligger ca. 200 km. fra Quito nær byen Tena. Med privat transport kan lodgen nås på bare fem timer fra Quito. Det sidste stykke ud til lodgen foregår med motordreven kano, da lodgen er beliggende ved Arajuno floden, en biflod til den store Napo flod, hvor der ikke er anlagt vej.

Liana Lodge er en lille øko-lodge med 9 dobbelthytter, som alle er bygget i traditionel stil og falder naturligt ind i den omgivende regnskov. Alle hytterne har eget badeværelse med varmt vand og en privat terrasse, hvor du kan slappe af og nyde synet af og lydene fra Amazonjunglen. Hytterne har ingen elektricitet.

Lodgen har egen restaurant der serverer en blanding af lækre lokale og internationale retter.

Der er også et fællesområde med en bar og pejs, som indbyder til afslapning, læsning eller hyggesnak med andre rejsende, som du også kan dele dine oplevelser med.
Fra den lille bar er der udsigt ned over floden.

Personalet på Liana Lodge er primært fra det lokale Quichwa samfund og lønninger fra lodgen er indkomst for ca. 15 familier i området. Guiderne på lodgen taler Quichwa og spansk, men dit ophold inkluderer en oversætter på dag to og tre, så du forstår alle de spændende ting, du kommer til at lære om regnskovens dyre- og planteliv.

I løbet af dagen arrangeres der forskellige aktiviteter fra lodgen. Du kan vælge mellem flere vandreture af forskellig længder ind og opleve den imponerende flora og fauna med en kyndig guide. Der arrangeres også besøg til AmaZOOnico, som er et rehabiliteringssted for junglens dyr.

I receptionen tales der dog både spansk og engelsk. Personalet arbejder med stor respekt for deres smukke område og vil gøre deres allerbedste for at dit ophold bliver uforglemmeligt.

Info om Amazonjunglen i Ecuador
I Ecuador kan du besøge amazonjunglen flere steder. Her er en lille beskrivelse af de forskellige områder:
 • Tena området: Er kendt som porten til junglen. Området ligger i 400-600 højdemeter. Tena er et godt udgangspunkt for dig der har begrænset tid til rådighed, men gerne vil have en smagsprøve på den imponerende amazonjungle. Den smukke regnskov tilbyder et interessant plante- og insektliv og ikke mindst en spændende indfødt kultur. Der vil ikke være så stor chance for at se de store dyr her, som hvis du tager dybere ind i junglen. Tena kan nås med offentlig eller privat transport på fire-seks timer, og det er en smuk tur dertil. Området er også populært for raftingture.
 • Cuyabeno området: Området er et vildtreservat på over 600.000 hektar beliggende i det nordøstlige Ecuador i Sucumbios provinsen. Området har overlevet den sidste istid og dette gør området helt specielt, da der kan findes mange plantearter, der ikke eksisterer andre steder i verden. Det er også et område der er populært for sine mange fuglearter. Du har også mulighed for at møde ferskvandsdelfiner, caimaner, søkøer og enorme havkatte.
 • Coca området: Coca er en lille olieby beliggende i Orellana provinsen ved Napo floden. Der er et rigt fugleliv i området heriblandt flere papegøjearter og der er også god mulighed for at opleve større dyr. Der bor stadig stammefolk, som taler lokalsproget quechua og holder deres tusindårige traditioner i live.
 • Pastaza området: I det østligste Ecuador helt op til grænsen til Peru ligger Pastazaområdet. Det er den sværeste del at komme ud til, men til gengæld er det også det område færrest rejsende besøger og det gør måske oplevelsen endnu mere unik og chancen for at opleve spændende dyr endnu større. Der ligger kun to lodges i området og begge er drevet i samarbejde med de stammer der bor derude.
Jysk Rejsebureau kan tilbyde ture til alle fire områder i regnskoven. Turenes længde og lodgenes standard planlægges efter dit ønske og budget. Forhør dig hos din rejsekonsulent om dine muligheder.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Hele året. De tørreste måneder er august og december-marts, men når det er sagt, så regner det året rundt i regnskoven.

Dagsprogram

Fold program ud
1. Dag: Quito - Tena - Liana Lodge
Du vil blive hentet på dit hotel i Quito om morgenen og kørt til busstationen for at tage lokalbussen til Tena. Det er en oplevelse at tage lokalbussen dertil. I Tena bliver du hentet og transporteret det sidste stykke med bil og kano til lodgen. Det er lidt billigere at komme dertil med lokal transport, men turen bliver også lidt længere. Transporttiden er mellem fem-syv timer. Ved ankomst til lodgen får du anvist din hytte, og du kan slappe af og nyde omgivelserne inden aftensmaden bliver serveret i lodgens restaurant. Sammen med lodgens guider planlægger du de næste par dages jungleeventyr. (F,A)
2-3. Dag: Ture i området ved Liana Lodge
Der er forskellige aktiviteter/ture du kan vælge imellem på Liana Lodge. Nogle af aktiviteterne er korte og du kan nå to på én dag: (M,F,A)
 • The Mirador: Tag med ud i junglen og lær en masse om den spændende flora og fauna på et lille trek til udkigspunktet Mirador, hvorfra du har en flot udsigt over øen Anakonda og den lille landsby Ahuano. På vejen tilbage kan du vælge at besøge rehabiliteringscentret AmaZOOnico, som er et rehabiliteringscenter for junglens tilskadekomne dyr. Du kan enten gå tilbage til lodgen, sejle i kano eller tube (flyde med strømmen i store baderinge).
 • The Ceibo: Ceibo træet er det største i Amazonjunglen, og du vil på denne vandretur komme til at opleve dette enorme træ helt tæt på. Din guide vil fortælle om den spændende flora og fauna i møder på jeres vej dertil.
 • Rodriguez floden: Kom med på en lærerig tur ind i junglen og lær en masse om anvendelsesmulighederne for de træer og planter i møder undervejs. Første stop er ved udkigspunktet Mirador, hvorfra du har en flot udsigt ned over øen Anakonda og den lille landsby Ahuano. Turen fortsætter mod Rodriguez floden, hvor du kan tage dig en forfriskende dukkert og nyde den medbragte frokost.
 • Guldgravning: Du sejles med kano ned af floden til en lille strand med sort sand, hvor din guide vil vise dig hvordan de lokale gravede efter guld. Du får også lov at prøve selv og med lidt held kan det være du finder guld!
 • AmaZOOnico: AmaZOOnico er et rehabiliteringscenter for Amazonjunglens vilde dyr. Formålet er at passe de syge og skadede dyr, til de selv kan klare sig og blive sat tilbage i naturen. Der kan opleves mange spændende fugle- og dyrearter, som du måske ikke selv er heldig at se i den vilde natur. Bl.a. papegøjer, tukaner, store katte, bjørne og aber.
 • Aften-trek: Mange af junglens dyr bliver først aktive om natten, og det er en stor oplevelse at opleve hvor levende junglen bliver når mørket er faldet på. Denne tur kan tilkøbes mod et mindre tillæg og det gøres lokalt på lodgen.
4. Liana Lodge - Tena - Quito/Baños
Efter morgenmaden er det tid til at tage afsked med Liana Lodge og påbegynde turen tilbage mod Quito (Du kan også fortsætte din rejse mod Baños eller andre destinationer i Ecuador). (M)

Overnatninger

3 overnatninger på Liana Lodge, som er kategoriseret som en turistklasse lodge.

Liana Lodge har ni rustikke hytter med myggenet og eget toilet/bad. Der er ingen elektricitet på lodgen.

Bemærkninger

På lodgen kan der lånes gummistøvler til vandreturene i junglen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Der er ni dobbelthytter på Liana Lodge.

Hele året

Pakkeliste

 • Rejseforsikringspolice på engelsk
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Kikkert

Prisen er inklusiv

 • Transfers ifølge program
 • Busbilletter fra Quito til Tena t/r
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 1-2 valgfrie aktiviteter på dag 2 og 3.
 • Engelsktalende guide på aktiviteterne på dag 2 og 3

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Dette er blot et udvalg af priser for denne tur. Ring ind og hør om flere priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top