Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er pt. ikke muligt for os at tilbyde buspas i Ecuador.

Dette rejseforslag giver dig det bedste af Ecuador med masser af frihed, da rejsen inkluderer et buspas rundt i Ecuador med mere en 20 unikke stop og oplevelser. Du flyver til Ecuadors hovedstad, Quito. Her bliver du hentet i lufthavnen og har de første to nætter på et centralt beliggende hostel. Herfra aktiverer du selv dit buspas, når det passer dig. Med et buspas i hånden er der intet pres - du kan hoppe af bussen hvor som helst på ruten og lige så længe du vil. Du kontakter bare busselskabet igen, når du er klar til at se noget nyt, og ønsker at hoppe tilbage på bussen. Busserne er kun for turister, og gør derfor flere stops mens du rejser til din nye destination, hvilket lokalbusserne ikke gør. Fra du rejser fra Quito skal du som minimum have 11 dage til denne rute, der tager dig til Cotopaxi N.P., Quilotoa, Baños, Cuenca, Montañita, Mindo samt masser af unikke stops off-the-beaten-path. Jysk Rejsebureau anbefaler at du bruger to til fem uger på denne rejserute. Hjemrejsen er fra Quito, men kan sagtens ændres til andre destinationer i Sydamerika.

Buspasset er for alle, som ønsker at rejse på egen hånd med masser frihed. Passet er gyldigt i 12 måneder fra du aktiverer det.

På denne rute er der masser af muligheder for kultur-, adrenalin- og trekkingture. Meget kan bookes lokalt, hvilket Jysk Rejsebureau anbefaler, når du rejser på egen hånd.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

Ecuador er en helårsdestination. Landet har to sæsoner, den våde og den tørre, men pga. landets topografi, er der store regionale forskelle i vejret. Højdeforskellene giver også store udsving i temperaturen.

Højlandet
Den tørre sæson er fra juni til slutningen af september, men i denne periode kan der forekomme mere vind. Der er mindre vind i perioden november til marts, men til gengæld også mere regn.

Stillehavskysten
Den tørre sæson fra juni til november er køligere end den våde sæson. Så ønsker du strandferie, så er dette tidspunkt ikke anbefalelsesværdigt. Regnsæsonen fra december til og med maj, har oftest klart vejr indtil om eftermiddagen, hvor der for det meste kommer et regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Quito
Afgang fra Danmark mod Ecuadors hovedstad, Quito, hvor du ankommer samme dag. Her bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel, hvor du skal overnatte de næste to dage.
2. dag: På opdagelse i Quito
Du har hele dagen på egen hånd til at udforske Quito, som ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte, historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv. Byen ligger i en dal omringet af bjerge, og der er flere muligheder for vandreture i området. Du kan bl.a. tage en lift op til udkigspunktet Cruz Loma i 4.100 meters højde. Herfra er der mulighed for at vandre op til 4.680 meters højde og få en fantastisk udsigt over byen. Et andet udflugtsmål kunne være ”Mitad del Mundo” (verdens midte), nærmere bestemt ækvator, som ligger lidt nord for byen. Her kan du stå med det ene ben på den nordlige halvkugle og det andet ben på den sydlige halvkugle. Der findes også flere spændende seværdigheder i byen, der er et besøg værd. Det kunne være en tur til San Francisco kirken - den ældste kirke i Ecuador, eller en tur til Plaza de la Independencia - det centrale torv i Quito, som er omgivet af mange vigtige bygninger som f.eks. ærkebiskoppens palads og regeringsbygningen. (M)
3. dag: Med buspas rundt i Ecuador
Ruten på buspasset er fastlagt, og der gøres stop bl.a. i Quito, Baños, Riobamba, Alausí, Cuenca, Montañita, Puerto López og Mindo, men hvor lang tid du tilbringer de forskellige steder, er helt op til dig. (M) Derudover er der inkluderet 20 forskellige oplevelser og ture under hele buspasset:
 1. Hacienda farm & breakfast
 2. Cotopaxi National Park & Limpiopungo Lake hike
 3. Quilotoa Lake hike in the upper border
 4. Cacha ceremonial center with a limpia purification ritual
 5. Visit to traditional Guamote market
 6. Sangay National Park lake walk & indigenous community
 7. Devil’s nose train (Ticket included)
 8. Inca ruins at Ingapirca
 9. Cuenca City Tour
 10. El Cajas National Park
 11. Cacao plantation & chocolate making experience
 12. Panama Hats community cooperative
 13. Visit a turtle rescue center on the seaside at the coast
 14. Agua Blanca volcanic sulfured mud pools and museum
 15. Manabí traditional lunch on a community farm
 16. Day cloud forest walk
 17. Organic farm visit & coffee making experience
 18. Short waterfall hike
 19. Middle of the World visit
 20. Intiñan museum
?. dag: Afrejse Quito
Der er afrejse fra Quito mod Danmark. Du kan også vælge at forlænge din rejse eller flyve hjem fra f.eks. Santiago de Chile, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Lima, m.fl. Du kan også forlænge rejsen i Ecuador og besøge Galapagos-øerne.
?. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter et fantastisk eventyr.

Overnatninger

2 overnatninger på Selina hostel i dormværelse i Quito

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Hele året

Pakkeliste

 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter Danmark - Quito t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Buspas med mere end 20 stops og ture/oplevelser inkluderet

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top