Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Filippinerne. Du kan få skræddersyet din rejse til Filippinerne helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Filippinerne.

Viser 11 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau til Panglao og Siquijor

Badeferie med komfort på Bohol og Siquijor

Tag på en eksotisk badeferie i det filippinske øhav. Her kan du nyde de hvide sandstrande og det indbydende hav, der inviterer til skønne dage på stranden og farverige snorkel- og dykkereventyr.
Læs mere
15 dage
DECEMBER - APRIL
fra 15.695,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Banaue og Palawan

Risterrasser og ø-camping ved Palawan

Tag på trekking blandt risterrasser og mød Ifugaofolket i Banaue, bo midt i Palawans frodige jungle, oplev fantastiske El Nido og tag på telt- og bådeventyr ved Port Barton. Denne rejse kombinerer kultur, trekking, ø-camping og ren afslapning i én eventyrlig rejse, du sent vil glemme.
Læs mere
23 dage
DECEMBER - APRIL
fra 20.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Palawan

Palawans højdepunkter

Oplev tropeparadiset Palawan. På denne rejse kan du nyde Port Bartons uspolerede strande og sejle på en af verdens længste underjordiske floder ved Puerto Princesa. Du slutter rejsen af med et uforglemmeligt ø-hop ved El Nido.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 18.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau på backpacking i Vietnam og Filippinerne

Backpacking i Vietnam og Filippinerne

Oplev det autentiske Vietnam bag på en motorcykel, tag på sea safari til øde paradisøer i Filippinerne og nyd den ægte backpacker-stemning på Boracay i selskab med andre unge.
Læs mere
Op til 60 dage
DECEMBER - MAJ
fra 23.395,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Danjugan Island

Uspoleret ø-eventyr på Danjugan Island

Tag med på en anderledes rejse til Filippinerne, hvor du besøger et unikt og bæredygtigt naturreservat på Danjugan Island og bliver forkælet på et boutiqueresort i Dumaguete.
Læs mere
16 dage
DECEMBER - APRIL
fra 21.895,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Banaue og Siargao

Risterrasser i Banaue og surfing på Siargao

Trek gennem risterrasserne i Banaue, oplev spændende sider af Filippinernes storbyer og prøv surfing i verdensklasse på paradisøen Siargao.
Læs mere
14 dage
DECEMBER - APRIL
fra 20.895,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Donsol, Mindoro og Boracay

Hvalhajer, vulkaner og Boracay

Svøm med hvalhajer ved Donsol, kør på ATV ved Mayon-vulkanen, prøv snorkling ved Puerto Galera og oplev den berømte sandstrand på Boracay. Denne rejse giver dig det bedste af Filippinerne.
Læs mere
18 dage
JANUAR - APRIL
fra 19.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Japan og Filippinerne

Det bedste af Japan og Filippinerne

Oplev Japans rige kultur, historie og storbyliv og nyd en aktiv badeferie på Filippinernes paradisøer. Denne rejse kombinerer to helt fantastiske - og meget forskellige - lande.
Læs mere
23 dage
MARTS - MAJ
fra 27.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Filippinerne

Rejs på egen hånd i Filippinerne

Tag på eventyr på egen hånd blandt hvide sandstrande, farvestrålende koralrev, vulkaner og regnskov. Der er oplevelser for enhver smag, lige fra dykning til jungletrek.
Læs mere
Op til 30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 7.395,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Det uopdagede Asien

Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien: Pak rygsækken og tag med til det uopdagede Asien, hvor du kommer helt tæt på den fantastiske kultur i Kina, Sydkorea, Japan Filippinerne og Indonesien. Rejsen inkluderer alle fly og færgebilletter mellem landene.
Læs mere
2-6 måneder
fra 14.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Med familien på jordomrejse

Sydafrika, Sri Lanka, Filippinerne og USA: Kom tæt på afrikas vilde dyr, oplev den fantastiske kultur på Sri Lanka, nyd de smukke strande på Filippinerne og tag på roadtrip i USA. Dette er det perfekte jordomrejse for familien der drømmer om at komme på eventyr sammen.
Læs mere
2-6 måneder
fra 21.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Filippinerne

Få info og fakta om Filippinerne lige her!
weather

Vejret i Filippinerne

I Filippinerne skinner solen hele året, men som mange andre steder i Sydøstasien rammer monsunregnen landet i den danske sommerperiode. I vores vintermåneder vil der være mildere temperaturer, mindre nedbør og masser af solskinstimer. I vores sommermåneder vil der fortsat være sol, men du vil typisk opleve kraftige regnskyl. Filippinerne ligger udsat for tyfoner, som oftest vil ramme mellem juni og oktober – tag en snak med din rejsekonsulent, hvis du vil rejse i denne periode, da der er store regionale vejrforskelle.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Du kan rejse til Filippinerne hele året, men generelt er vejret bedst i vores vinter. December til april er Filippinernes ’dry season’, hvor der vil være masser af solskin, milde temperaturer og mindre regn. Skuldersæsonerne i november og maj byder normalt også på godt vejr og langt færre turister. I regntiden fra juni til oktober vil der falde mere nedbør, og der er større risiko for storme – til gengæld vil du kun møde ganske få andre turister, og der er rig mulighed for gode bølger til surfing. Hvalhajerne ved Donsol opleves bedst i marts og april.

Rejs til Filippinerne - Orientens Perle

Med flere tusinde øer at udforske, er Filippinerne den oplagte rejsedestination for den nysgerrige rejsende. Filippinerne er også kendt som “Orientens Perle”; her finder du både bountystrande, pulserende millionbyer, frodig jungle, vældige vulkaner, indfødte samfund, vidtstrakte risterasser og masser af adventure. Uanset hvilke eventyr, du søger, præsenterer din skræddersyede rejse til Filippinerne et overflødighedshorn af mindeværdige oplevelser.
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Opdag Manillas mange sider

Filippinernes hovedstad, Manilla, er et af mange spændende kapitler på rejsen. Her finder du et altid sprudlende gade- og markedsliv, masser af gode shoppingmuligheder - blandt andet i et af verdens største shoppingcentre, Mall of Asia - og fascinerende museer. Et af de mest bemærkelsesværdige udstillinger finder du hos Skomuseet i Marikina, der har hele 749 af den tidligere førstedame, Imelda Marcos, sko udstillet.

Er du til historiske oplevelser, er et besøg til Fort Santiago oplagt. Det gamle militærfort, der blev opført af spanske erobrere, stammer tilbage fra 1571 og har lagt omgivelserne til en lang række historiske begivenheder. Har du til gengæld brug for et roligt afbræk i den pulserende hovedstad, tilbyder Rizal Park en stille oase fyldt med skønne haver og storslåede monumenter.


Manila, Filippinerne

Tag på et eventyrligt ø-hop

Enhver rejse til Filippinerne bør inkludere et ø-hop, der lader dig opdage det alsidige natur- og bybillede fuldt ud. Nogle øer består af uberørt jungle, maleriske vandfald eller bountystrande som taget direkte fra postkortet, mens andre øer er hjemsted for mægtige vulkaner, store plantageområder og traditionelle lokalsamfund.

Med over 7.000 øer kan det være svært at vælge, og hos Jysk Rejsebureau giver vi dig naturligvis gerne anbefalinger til, hvilke øer der passer bedst til netop de oplevelser, du søger.
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne

Eventyrlig afslapning med Filippinernes bedste strandoplevelser

Filippinerne er oplagt til en klassisk ø- og strandferie med afslapning i paradis-lignende omgivelser. Her byder blandt andet Panglao, Port Barton og Modessa Island på ægte strandferie med skønne sandstrande, azurblåt hav og uspoleret bountystemning. Samtidig har du mulighed for at tage på bådture, prøve kræfter med SUP-boards eller udforske livet under vandoverfladen med snorkling eller dykning.


Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Filippinerne

Udforsk Filippinernes forunderlige natur

Filippinernes natur er helt særlig på flere måder, og de utallige øer gemmer på mange forunderlige overraskelser. Ved Sabang på øen Palawan gemmer der sig den fortryllende underjordiske flod, der over flere millioner år har skabt dragende drypstensformationer, som du kan udforske. Det er om nok en af Filippinernes smukkeste naturseværdigheder.

Bohol-øen skiller sig ud markant ud for sine “chokolade”-bjerge, også kaldet “Chocolate Hills”, der skaber et helt enestående geologisk landskab, der vidner om en tid før øen blev fri for havets overflade. Er du heldig, kan du også spotte den yderst sjældne spøgelsesabe. På din rejse til Filippinerne gemmer hver ø, du besøger, på nye, spændende opdagelser.
Chocolate Hills Bohol Filippinerne

Helt tæt på Filippinernes fascinerende lokalsamfund

Filippinernes befolkningshistorie går mere end 30.000 år tilbage, og den dag i dag findes der stadig efterkommere af landets oprindelige urbefolkning. Imidlertid findes der også mange andre lokale befolkningsgrupper med hver sine særlige traditioner. Særligt Toraja-folket skiller sig ud grundet Ma’nene festivalen, hvor afdøde familiemedlemmers mumificerede kroppe tages op af gravene og klædes fint på til festligheder og fælles fotografier som et symbol på respekt fra familiens side.

På din rejse til Filippinerne kan du besøge en eller flere af de traditionelle Ifugao-landsbyer og lade dig forbyde i folkets traditionelle levevis og fascinerende kultur. Mange af turene i landsbyerne foregår til fods på en magisk vandretur, der lader dig tage det seværdige syn fra de smukke risterrasser og grønne bjerge helt ind.


Banaue trekking og Ifugao-folket
faq

Hvor ligger Filippinerne?

Filippinerne er et ørige i Sydøstasien, der afgrænser Det Sydkinesiske Hav fra Stillehavet.

Hvad er kl. i Filippinerne?

Tidszonen i Filippinerne er Philippine Standard Time (UTC+8). Tidsforskellen i forhold til Danmark er plus 6 timer.

Hvilket sprog taler man i Filippinerne?

I Filippinerne taler størstedelen af befolkningen filippinsk, men der tales mere end 80 forskellige sprog og dialekter på tværs af øerne. Alle filippinske sprog baserer sig på tagalog, som tales i hovedstaden Manila. I skolen lærer børnene engelsk fra 0. klasse, og derfor kan mange filippinere forstå og tale engelsk ganske godt.

Hvor mange øer er der i Filippinerne?

Filippinerne består af mere end 7000 tropiske øer. Dog er det langt fra alle øer, hvor der bor mennesker. Luzon, Boracay, Palawan og Mindanao er nogle af de mest kendte øer i Filippinerne, men også mange andre øer gemmer på smuk natur og spændende oplevelser.

Hvad spiser man i Filippinerne?

Det filippinske køkken er knap så kendt som nabokøkkenerne, Thailand og Vietnam, men filippinsk mad er både smagfuldt og varieret. I Filippinerne har man meget fisk og skaldyr og mange tropiske frugter, og disse går igen i mange filippinske retter.
Nationalretten hedder Adobo. Her lader man kød – ofte kylling eller svinekød - konservere i eddike, salt, hvidløg, peber, soja og andre krydderier. Er man gæst ved en større begivenhed eller fest vil man ofte opleve at få serveret Lechon – en hel gris spidsstegt over kul med sprød skind, serveret med leversauce.

Indret din rejse til Filippinerne, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne Filippinerne-eksperter, som selv har rejst landet tyndt, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Filippinerne for dig.


Til top