23 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Trekking blandt risterasser og Ifugao-landsbyer:

På denne tur kommer du til at opleve den hektiske storby Manila, som er en smeltedigel af forskellige folkeslag. Herefter går turen mod nord til mere rolige omgivelser i Banaue, hvor du de næste tre dage kommer til at trekke i de imponerende risterrasser, som Ifugao-folket har hugget ind i bjergene for mere end 2000 år siden. Filippinerne kalder det for verdens ottende vidunder, og du vil blive forbløffet over, hvad det flittige Ifugao-folk har været i stand til at udføre med håndkraft.


Palawans smukkeste strande og telt-camping ved El Nido samt på øgruppen Linapacan:
Palawan er noget af det smukkeste du finder i Sydøstasien med kilometervis af hvide sandstrande, turkisblåt vand og dramatiske klippeformationer. Også under vandet venter der helt unikke oplevelser med smukke koraller og farverige fisk.
Efter dit trek i nord går rejsen tilbage til Manila med bus og videre med fly til byen Puerto Princesa, der hovedstaden på Palawan. Det er en hyggelig by, der er kendt som den grønneste og reneste by på Filippinerne. Herfra rejser du til strandparadiset Port Barton, hvor der venter smukke strande og et par dage på egen hånd. Dagene her kan bruges på sejlture i området og det er muligt at besøge verdens længste navigérbare underjordiske flod ved Sabang. Fra Port Barton går rejsen til El Nido, der kendetegnes ved de mange store klippeformationer, der tårner op af havet. På disse øer finder du smukke og kridhvide bountystrande, der kommer til syne mellem klipperne. Glæd dig til nogle unikke øjeblikke i dette naturparadis og en skøn badeferie ved El Nido inden du begynder dit ø-og campingeventyr ved El Nidos nærliggende øer, og ved den smukke og uberørte øgruppe Linapacan, der ligger mellem Palawan og Busuanga Island i nord. De næste dage venter dig et øhop- og telteventyr til nogle af de mange små palmefyldte øer, der ligger spredt langs kysten ved El Nido, og som der ligeledes kendetegner Linapacan. De næste dage går med at sejle til forskellige points, som er gode udgangspunkter for snorkling. Der vil også være stop på forskellige øer og strande, hvor du kan slappe af og nyde solen og en fantastisk ø-stemning.

Rejsen på Palawan afsluttes ved Nacpan Beach, der ligger ca. 1 times kørsel nord for El Nido. En smuk og bred strand, hvor der stadig kun er få og forholdsvis simple overnatningssteder. Her kommer du helt ned i gear, og stedet er oplagt til blot at nyde de paradisiske omgivelser inden du rejser tilbage til Manila.

Dit rejseeventyr afsluttes i Manila, hvor du har tid på egen hånd til at fordøje de mange indtryk, og måske nå lidt shopping inden rejsen går tilbage til Danmark.

Få information og fakta om Filippinerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Det er kun muligt at opleve hvalhajer fra december - april. Rejser du uden for denne sæson, vil der blive lavet et alternativt program til dig.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet vil der være én-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Manila
Ved ankomst til Manila vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til dit hostel. Resten af dagen er til fri disposition i byen.
3. dag: Manila og afgang mod Banaue med en lokal natbus - ca. 9 timers natkørsel
Du har dagen i Manila til fri disposition. Du kan f.eks. bruge den til at tage ud og opleve Manilas kunstmuseum - Manila Contemporary. Eller måske opleve det skøre skomuseum i Marikina, hvor den tidligere førstedame, Imelda Marcos, har ikke mindre end 749 par sko udstillet. Du kan også tage ud til et af Asiens største shoppingcentre, Mall of Asia, og udforske de mange forretninger og cafeer. Ved cirka 21:00 tiden bliver du hentet på dit hostel og kørt til busstationen, hvor en repræsentant hjælper dig med at komme med natbussen til Banaue. Turen er med airconditionbus og sæderne kan lægges en smule tilbage (der er ikke tale om en sovebus). Du ankommer i Banaue om morgenen den efterfølgende dag. (M)
4. dag: Ankomst i Banaue ca. kl. 07:00 – Herfra starter trekket til Cambulo-Ifugaolandsby
Tidligt om morgenen ankommer bussen til Banaue, hvor du vil blive hentet af din guide for de næste par dage. Morgenmaden spises på en lille, lokal restaurant, og herefter vil en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) køre dig op til Kinakin, hvor trekket mod Ifugaolandsbyen Cambulo starter. Du vandrer ad små stier igennem rismarkerne og du vil blive betaget af de smukke udsigter til bjergene og de imponerende terrasser. Undervejs spiser du frokost på et lille, lokalt spisested. Om eftermiddagen ankommer du til den lille Ifugaolandsby Cambulo. Trekking cirka 4 timer. (F,A)
5. dag: Ifugaolandsbyen Cambulo - Trekking – Batad-Ifugaolandsby
Idag skal du trekke til den smukke Ifugao-landsby, Batad, der er omgivet af et ”amfiteater af risterrasser”. Vandreturen dertil tager omkring 2,5 time. I Batad lever de fleste som deres forfædre gjorde det. Du kan opleve hvordan Ifugaofolket gemmer knoglerne fra afdøde familiemedlemmer og se hvordan de opbevarer de gamle knogler i farverige, håndlavede tæpper. Efter frokost går turen mod Tappiyah-vandfaldene (én time hver vej), hvor der er mulighed for at tage en forfriskende svømmetur. Aftensmaden nydes tilbage i Batad og resten af aftenen er til fri disposition. Trekking cirka 4-5 timer. (M,F,A)
6. dag: Oplev Ifugaolandsbyerne Batad og Bangaan - trekking – Banaue - Manila
Efter morgenmaden vandrer du mod den lille Ifugaolandsby, Bangaan. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange risterrasser. Trekking cirka 5 timer. Efter et besøg i Bangaan, bliver du igen hentet af en chauffør på en trehjulet motorcykel (tricycle) og kørt tilbage til Banaue, hvor resten af eftermiddagen er på egen hånd. Cirka klokken 18.00 kommer guiden og følger dig hen til busstationen, og hjælper dig med at komme med natbussen til Manila. Turen tilbage tager ca. 9 timer. Resten af dagen er til fri disposition. Trekking cirka 5 timer. (M,F,A)
7. dag: Manila på egen hånd
Du ankommer til busstationen i Manila tidligt om morgenen. En lokal repræsentant vil hente dig og køre dig til dit hostel. Dit værelse er bestilt så du kan tjekke ind tidligt og få dig et par timers søvn i en ordentlig seng. Resten af dagen er til fri disposition i Manila. Du kan f.eks. bruge dagen til at tage ud og besøge Mall of Asia, som er et af verdens største shoppingcentre. Du kan også tage til China Town og iagttage livet på de små lokale markeder, hvor du måske vil opleve fødevarer, du ikke troede fandtes. (M)
8. dag: Afgang fra Manila til Puerto Princesa på øen Palawan
Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hostel og kørt til indenrigslufthavnen i Manila, hvorfra flyet til Puerto Princesa på øen Palawan afgår. Flyturen tager ca. to timer. Efter ankomst bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Resten af dagen kan du udforske den hyggelige by, Puerto Princesa, der er kendt som den grønneste og reneste by i Filippinerne! Byen har ca. 250.000 indbyggere og er hovedstad på øen Palawan. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
9. dag: Puerto Princesa – Port Barton
Fra Puerto Princesa går turen mod Port Barton og ét af turens højdepunkter, idet du her finder nogle af landets smukkeste strande og en lang række smukke og eksotiske bountyøer langs kysten. Turen dertil tager ca. to timer. Du har resten af dagen til at udforske Port Barton på egen hånd.
10-12. dag: Port Barton på egen hånd
Disse dage er til fri disposition i dette eksotiske paradis, og kan bruges til at dase på stranden eller udforske området. Her kan du blandt andet opleve den underjordiske flod ved Sabang, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Dette unikke naturfænomen er verdens længste navigérbare underjordiske flod på 8,2 km, som igennem millioner af år har skabt smukke drypstensformationer. Her kan du opleve ca. 1,5 km af den interessante flod, der snor sig igennem en fantastisk drypstenshule og ind i et stort rum kaldet katedralen. Navnet kommer af de formationer inde i rummet som forestiller flere kristne ikoner. Dagen er til fri disposition. (M)
13. dag: Port Barton - El Nido
Denne morgen rejser du mod nord og til dit budgethotel i El Nido, en køretur på ca. 5 timer. Resten af dagen er til fri disposition. Eftermiddagen kan f.eks. bruges på at tage ind til El Nido by, hvor kan opleve de mange restauranter & barer, der ligger smukt ned til vandet. Du kan også nyde stranden eller måske forkæle dig selv med en omgang massage.
14-15. dag: Oplev El Nido
El Nido er et magisk sted. Området har mere end 50 hvide sandstrande, krystalklart vand, rolige laguner og smukke klipper, der tårner sig op over havet. Ø-hop, snorkling og dykning er oplagte aktiviteter i området. Der findes ca. 30 forskellige dykkersites og sværhedsgraden varierer, så der er noget for både begyndere og eksperter. Du kan også klatre, ro i kajak, udforske vandfald og huler, windsurfe eller leje en motorcykel og opleve området på egen hånd. Udforsk El Nidos vidunderlige omgivelser over og under vandet eller slap af ved én af de lækre strande. Dagene er til fri disposition.
16. dag: El Nido – øgruppen Linapacan - cirka 4 timers sejlads på åbent hav
I dag bliver du hentet på dit hotel i El Nido omkring kl. 09:00 og din guide følger ned til båden, enten til fods eller kører dig i tricycle. Herfra kan du nyde en hel dags øhop på vejen ud af El Nido mod øgruppen Linapacan. Der venter dig nogle eventyrlige dage i dette smukke ø-paradis. Du vil se de flotteste øer ved El Nido og besøge en lang række småøer i Linapacan-øgruppen. De næste dage går med at sejle til forskellige points, som er gode udgangspunkter for snorkling og kajak. Sværhedsgraden for kajak-delen er op til dig. Der er både mulighed for lette stræk samt hårdere stræk, hvor der er lidt højere bølgegang og modstrøm i vandet. Dette er ikke standardtur, men en skræddersyet tur, hvor du i samarbejde med bådpersonalet bestemmer hvad du gerne vil se samt tempoet for dagen. Med ombord på båden er din guide, en kok og en kaptajn. I fællesskab sørger de for at du får en god tur, og er godt tilpas. Ved dagens afslutning sætter du i samarbejde med bådpersonalet teltet op og der forberedes aftensmad på gril og bål. Du kan nu nyde eller udforske dine omgivelser, svømme, og hygge dig ved bålet. (M,F,A)
17-18. dag: Bådeventyr & ø-camping i telt ved øgruppen Linapacan
Disse dage går med at besøge en lang række eksotiske øer og strande, hvor du kan slappe af og nyde solen, en forfriskning m.m. Naturen er rigtig smuk ved Linapacan, som mest alt minder om Robinson Crusoe agtige-øer. Omkring dig skyder store klippeformationer op ad havet og hvide bountystrande kommer til syne mellem klipperne, mens du sejler gennem det store hav. Der vil også være rig mulighed for at opleve det fantastiske undervandsliv, der findes her. Aftenerne bruges på at slappe af på stranden ved din telt-camp, og det er god ide at medbringe kort eller andet spil. Herfra kan du tage en aftensejltur i din kajak, snorkle eller bare sidde og nyde solnedgangen og stilheden i flammernes skær fra bålet, inden det er tid til at krybe ind i teltet og få en god nats søvn. Der vil også på overnatningsstedet være mindst en guide til stede, som vil sørge for det fornødne, så du hele tiden er udstyret med vand, toiletpapir, rene håndklæder, lys, osv. (M,F,A)
19. dag: Bådeventyr & ø-camping med afslutning ved Nacpan Beach nord for El Nido (ca. 4 timers sejlads på åbent hav)
Efter 3 spændende dage med øhop og eksotiske strande vender du tilbage til Palawan og afslutter turen ved Nacpan Beach, der ligger ca. 1 time nord for El Nido. Stranden ligger isoleret og kan ikke forlades efter det bliver mørkt. Du ankommer ved 16-tiden. Resten af dagen er til fri disposition. (M,F,A)
20. dag: Oplev Nacpan Beach på egen hånd
Nyd din sidste dag ved en af Filippinernes smukkeste strande, Nacpan Beach, som består af en lang og bred strand. Området er stadig i udvikling, og der findes stadig kun få og beskedne overnatningssteder, hvilket giver en helt særlig stemning. Det er oplagt at bade eller bare slappe af på stranden. Dagen er til fri disposition. (M)
21. dag: Nacpan Beach - El Nido – Manila
Denne morgen har vi arrangeret en transport til indenrigslufthavnen ved El Nido, en køretur på cirka 1 time, så du ankommer i passende tid til dit fly mod Manila. Ved ankomst til Manila bliver du hentet og kørt til dit hostel i byen. Resten af aftenen er til fri disposition. (M)
22. dag: Manila - Danmark
Efter en kontrastfyldt rejse i Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på dit hostel og kørt til lufthavnen i Manila. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
23. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark denne dag eller på en senere dato, der passer til din rejse. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet og kan skræddersyes til dine rejseplaner.

Overnatninger

3 overnatninger i Manila i dobbeltværelse på hostel
2 overnatninger i lokalbus fra Manila - Banaue t/r
3 overnatninger i meget simple gæstehuse på trekkingturen ved Banaue
1 overnatning i Puerto Princesa på øen Palawan på 2-stjernet hotel
3 overnatninger på et 1-stjernet budgetklasseresort i Port Barton
3 overnatninger i El Nido på 1-stjernet budgetklasseresort
3 overnatninger i telt på eksotiske øer ved El Nido og på Linapacan-øerne. (Simpel overnatning)

Bemærkninger

Bemærk at udenrigsministeriet har opdateret og skærpet sin rejsevedledning til øen Palawan og til regionen Visayas, herunder Bohol og Cebu. Læs mere her.

Der vil blive lavet alternativt program ved Donsol, hvis du besøger byen udenfor hvalhajsæsonen. Forhør dig hos din rejsekonsulent.

På indenrigsflyene må der medbringes 20 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Min. 2 pers.

Januar - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Regnslag eller Poncho kan evt. købes lokalt
 • Gode sko
 • Penge i form af kontanter, idet ATM hæveautomater findes primært i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører)
 • Lommelygte/pandelampe til trekkingturen
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Badetøj og håndklæde
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i
 • Tynd langærmet trøje og lange bukser til trekkingturen
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Ekstra snacks til trekkingturen

Prisen er inklusiv

 • Fly fra Danmark til Manila t/r (inkl. bagage)
 • Fly Manila til Puerto Princesa // El Nido - Manila (inkl. bagage, hør om bagagereglerne i bookingprocessen)
 • Transport med lokale transportmidler ifølge program (van, tricycle, fly)
 • Transfers ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Bådeventyr & ø-camping i telt ved øgruppen Linapacan
 • På bådturen er der telt, luftmadras, snorkeludstyr, mad og forplejning inkluderet
 • 3-dages Ifugao-trek fra Banaue
 • Oplev strandområdet ved Port Barton
 • Oplev det smukke område ved El Nido
 • 3 overnatninger i Manila i dobbeltværelse på hostel.
 • 2 overnatninger i lokalbus fra Manila - Banaue t/r
 • 3 overnatninger i meget simple gæstehuse på trekkingturen ved Banaue.
 • 1 overnatning i Puerto Princesa på øen Palawan på 2-stjernet hotel.
 • 3 overnatninger på et 1-stjernet budgetklasseresort i Port Barton.
 • 3 overnatninger i El Nido på 1-stjernet budgetklasseresort.
 • 3 overnatninger i telt på eksotiske øer ved El Nido og på Linapacan-øerne. (Simpel overnatning)

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 500,- pesos) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 850 peso ).
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Evt. entreer undervejs på rejsen
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Filippinerne er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top