18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 18.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev Cebu City:
Cebu City ligger på østsiden af øen med samme navn, som er blandt de største øer i Visayas-regionen. Cebu City er en moderne filippinsk storby med et historiske islæt fra den spanske kolonitid. Her kan du blandt andet besøge Magellan’s Kors, kolonifortet San Pedro, eller den gamle kirke Basílica Minore del Santo Niño de Cebú. I forlængelse af Cebu City finder du Mactan-Island, som er forbundet til Cebu City med to broer. Her ligger den internationale lufthavn, og øen er desuden kendt for sine mange eksklusive resorts på de palmefyldte strande.

Oplev Moalboal og de mange de flotte natur- og adventureoplevelser i nærheden
Moalboal er et skønt sted med mulighed for mange dejlige oplevelser i nærheden. Her finder den smukke strand, Whitesand Beach, og du kan tage på fascinerede snorkel- og dykkerture i området. Du kan blandt andet tage på interessante ture til klippeøen Pescador Island, der ligger i nærheden af kysten. Her kan du spotte farverige fisk og store fiskestimer af sardiner i det smukke turkisblå vand. Fra Moalboal findes et væld af sjove aktiviteter, hvor du blandt andet kan opleve Kawasan Waterfall midt i junglen, rappelle ved vandfald eller tage på sjove tubing-flodture i baderinge.

Oplev Batanyan på egen hånd og tag på sjovt faldskærmsudspring over øen
Er du på udkig efter total afslapning på lækre strande, er Bantayan stedet du søger. Den forholdsvis lille ø ligger nordvest for Cebu, og kan nås på cirka 1 times sejlads med færge fra Hagnaya havn, eller med privatbåd fra Malapascua.

Under dit ophold har vi inkluderet et sjovt- og adrenalinfyldt skydive over Bantayan Island. Denne oplevelse kan naturligvis fravælges i samarbejde med din rejsekonsulent, hvis du ønsker at bruge tiden på andre oplevelser.

Fra Bantayan kan du tage en hel- eller halvdagstur til Virgin Island, som igen byder på lækre og fredfyldte bountystrande, som man med lidt held kan have næsten for sig selv. Her er også mulighed for snorkling. Derudover kan nævnes Ogtong Cave, som er en lille underjordisk sø der svaler skønt i varmen, samt en mangroveplantage, som ligeledes er et hyggeligt afbræk i strandlivet. Vil man gerne svømme på sin ferie, skal man være opmærksom på tidevandet, som nogen steder kan trække sig tilbage.
Vær desuden opmærksom på, at den eneste ATM findes i Bantayan by (kan nås på cirka 20 minutter på motorcykel fra Santa Fe), men flere hoteller og overnatningssteder accepterer internationale kreditkort.

Oplev Malapascua på egen hånd:
Øen er en lille, fredelig perle uden biler. Øen er under 3 km. lang og 1 km. bred, så det er oplagt at vandre øen rundt. Undervejs kommer du forbi mange skønne strande og små fiskerlandsbyer. Når du kommer til den nordvestlige del af øen, vil du se et fyrtårn. Fra toppen er der en helt fantastisk udsigt over hele øen og det omkringliggende hav. Er du dykker, er der unikke oplevelser ved dykkerstedet "Monad Shoal" tæt ved Malapascua. Her findes den sjældne hajart, rævehaj (Thresher shark), der kan bliver op til seks meter lang. Denne haj jager normalt på dybt vand, men den har fundet sig en rensestation ved Monad Shoal. Der er også mulighed for at se andre hajarter og mantarokker i området eller snorkle ved klippeformationen Gato Island. Malapascua indbyder til afslapning, snorkling og dykning i særklasse.

Få information og fakta om Filippinerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Filippinerne her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Cebu City, Filippinernes næststørste by, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én-to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Cebu City
Ved ankomst til Cebu City vil du blive hentet i lufthavnen af en chauffør og kørt ind til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition.
3. dag: Byrundtur i Cebu City
Efter morgenmaden bliver du hentet af din chauffør/guide som tager dig med på en spændende halvdagstur rundt til byens højdepunkter. Cebu City er en moderne filippinsk storby med et historiske islæt fra den spanske kolonitid. Denne dag kommer du forbi Magellan’s Kors, kolonifortet San Pedro, eller den gamle kirke Basílica Minore del Santo Niño de Cebú. I forlængelse af Cebu City finder du Mactan-Island som er forbundet til hinanden med to broer. Turen afsluttes ved 13-14 tiden og resten af dagen er til fri disposition. (M)
4. dag: Cebu City til kystområdet Moalboal (Cebu island)
Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hotel og kørt til den modsatte side af øen Cebu, en køretur på ca. 3 timer. Det er et roligt område som er i udvikling som tiltrækker turister med interesse for det fantastiske undervandsliv og interessante oplevelser i nærområdet. Er du snorkel- eller dykkerinteresseret kan vi anbefale dykkerture i området til et sunkent flyvrag eller til de giganske stimer af sardiner. Resten af dagen er til fri disposition. (M)
5-7. dag: Oplev Moalboal og udforsk området
Dagene er på egen hånd og kan bruges til udforske undervandlivet langs kysten eller gå på opdagelse i området. Er du snorkel- eller dykkerinteresseret kan du tage ud til klippeøen Pescador Island, der ligger i nærheden af kysten. Her kan du spotte farverige fisk og store fiskestimer af sardiner i det smukke, turkisblå vand. Fra Moalboal findes et væld af sjove aktiviteter, hvor du blandet andet kan opleve Kawasan Waterfall midt i junglen, eller tage på sjove tubing-flodture i baderinge. Derudover kan du tage på udfordrende rappellingture i det klipperige område. Vil du bruge dagene til at dase på standen og nyde livet, så er det oplagt at besøge den smukke strand ved navn White Beach, der omkranses af turkisblåt vand. I Moalboal finder du række forskelige restauranter, hvor du kan spise din aftensmad. Dagene er til fri disposition. (M)
8. dag: Moalboal - Bantayan Island
Fra Moalboal går turen mod Bantayan Island ved Cebu nordvestlige hjørne. Der venter en længere transportdag, og det tager ca. 8 timer at rejse mellem stederne inklusiv en time med færgesejlads. Efter ankomst til Bantayan Island har du resten af dagen til at udforske hoteller og omgivelserne på egen hånd. (M)
9. dag: Faldskærmsudspring over Bantayan Island
Efter morgenmaden venter dig et eventyrligt, sjovt og ikke mindst udfordrende faldskærmsudspring sammen med en rutineret faldskærmsguide over Bantayan Island. Oplev øens flotte natur og azurblå vand fra et fugleperspektiv. Efter afhentning vil der være en grundig sikkerhedsintroduktion med personalet, hvor alle detaljer gennemgås nøje. Du behøver ikke at have forhåndskendskab til denne adrenalinfyldte oplevelse, så længe du har lysten og fysikken til at prøve det. Efter et kort frit fald fra flyet, udløses faldskærmen af din guide i ca. 1500 meters højde, og der vil være tid til at nyde den storslåede udsigt over øen, inden du lander sikkert på jorden igen. Herfra går turen tilbage til hotellet og resten af dagen er til fri disposition. Er du ikke til denne adrenalinfyldte oplevelse, kan det naturligvis fravælges i samarbejde med din rejsekonsulent. (M)
10-11. dag: Oplev Bantayan Island på egen hånd
Disse dage er du på egen hånd, og kan bruge tiden på at dase og bade ved de mange smukke, lokale strande. Tag på en hel- eller halvdagstur til Virgin Island, som byder på lækre og fredfyldte bountystrande, som man med lidt held kan have næsten for sig selv. Her er også mulighed for snorkling. Derudover kan nævnes Ogtong Cave, som er en lille underjordisk sø, der svaler skønt i varmen, samt en mangroveplantage, som ligeledes er et hyggeligt afbræk i strandlivet. Vil man gerne svømme fra morgen til aften under opholdet, skal du være opmærksom på at der kan være tidevand. Er det vigtigt for dig at kunne bade hele formiddagen og eftermiddagen, anbefaler vi at du vælger et hotel med pool. Vær desuden opmærksom på, at den eneste ATM findes i Bantayan by (kan nås på cirka 20 minutter på motorcykel fra Santa Fe), men flere hoteller og overnatningssteder accepterer internationale kreditkort. (M)
12. dag: Bantayan Island - øen Malapascua
Du bliver hentet på dit hotel og sejlet direkte til naboøen Malapascua i din egen bangka-båd, en bådtur på ca. 2 timer. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)
13-15. dag: Oplev øen Malapascua på egen hånd
Malapascua er en lille, fredelig perle uden biler. Øen er under tre km lang og én km bred, så det er oplagt at vandre øen rundt. Undervejs kommer du forbi mange skønne strande og små fiskerlandsbyer. Når du kommer til den nordvestlige del af øen, vil du se et fyrtårn. Fra toppen er der en helt fantastisk udsigt over hele øen og det omkringliggende hav. Er du dykker, er der unikke oplevelser ved dykkerstedet "Monad Shoal" tæt ved Malapascua. Her findes den sjældne hajart, rævehaj (tresher shark), der kan bliver op til seks meter lang. Denne haj jager normalt på dybt vand, men den har fundet sig en rensestation ved Monad Shoal. Der er også mulighed for at se andre hajarter og mantarokker i området. Malapascua indbyder til afslapning, snorkling og dykning, og du har 3 dage til at nyde denne unikke perle på egen hånd. (M)
16. dag: Malapascua – Cebu City
Fra Malapascua går turen tilbage til Cebu City. Du bliver sejlet over til Cebu og kørt til øens hovedby. Du har en overnatning inden din hjemrejsen. Efter ankomst er resten af dagen til fri disposition. (M)
17. dag: Cebu City - Danmark
Efter en begivenhedsrig ferie i Filippinerne går turen hjemad. Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Cebu City. Tidspunktet afhænger af hvornår dit oversøiske fly afgår. (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet

Overnatninger

3 overnatninger i Cebu City på et 3 stjernet hotel
4 overnatninger på et 1-2 stjernet resort ved Moalboal
4 overnatninger på et 1-2 stjernet resort på øen Bantayan
4 overnatninger på et 1-2 stjernet på øen Malapascua

Bemærkninger

Læs mere her.

For at være sikker på at få plads på turen til den underjordiske flod er det vigtigt at reservere turen hjemmefra.

På indenrigsflyene må der medbringes 15 kg check in bagage og 7 kg håndbagage.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Filippinerne præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne personlige favoritter, men har du andre ønsker sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Januar - april

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko og sandaler
 • Penge i form af kontanter, idet ATM hæveautomater findes primært i de større byer
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører)
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Cebu t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Faldskærmsudspring over øen Bantayan
 • 3 overnatninger i Cebu City på et 3 stjernet hotel
 • 4 overnatninger på et 1-2 stjernet resort ved Moalboal
 • 4 overnatninger på et 1-2 stjernet resort på øen Bantayan
 • 4 overnatninger på et 1-2 stjernet på øen Malapascua

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring.
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskat ved afrejse indenrigs (ca. 500,- pesos) og lufthavnsskat ved afrejse udenrigs (ca. 850 peso ).
 • Evt. entreer undervejs på rejsen
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Filippinerne er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

.


Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top