Søg
Søg
Manila, Filippinerne
Manila, Filippinerne
Den amerikanske kirkegård Manila

Byrundtur i Manila

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 595,-

Varighed: 1/2 dag

Start din rejse til Filippinerne med at opleve hovedstaden, Manila. En byrundtur sørger for, at du får set de vigtigste attraktioner i byen, inden din rejse fortsætter videre rundt i landet.

De omkring 36.000 kilometer kyst og godt 7.000 øer er umiddelbart Filippinernes største aktiv, men de fleste kommer til landet via lufthavnen i hovedstaden Manila, og selv om det er strande, afslapning, snorkling og dykning, der ofte står øverst på ”ønskesedlen,” er det oplagt at bruge en dag eller to i Manila – af flere grunde.

Et ”stopover” med en nat på hotel i den travle storby er fint til at tage den værste træthed efter en lang flyvetur, inden turen går videre ud i landet. Lander du sent på dagen, er overnatning klart at anbefale, da infrastrukturen mange steder bogstavelig talt ikke er gearet til at fungere efter mørkets frembrud.

Vælger du at bruge en dag eller to ekstra i Manila, vil du ikke blive skuffet. Med godt 10 millioner indbyggere byder Filippinernes hovedstad bogstavelig talt på et møde med den 3. verden for fuld udblæsning. Trafikken er kaotisk, og byens høje puls kan næsten tage pusten fra en. Derfor er en byrundtur god til at lære byens åndehuller - og lære interessante steder at kende.

Detaljeret beskrivelse

Halvdags byrundtur i Manila
Du bliver hentet på dit hotel om morgenen hvorfra turen starter.
Rundturen starter inden for Intramouros mure. (Også kendt som den gamle spanske bydel). Her vil du blandt opleve:

Rizal Park – en stille oase i den hektiske storby. Parken er blanding af smukke haver, stier, træarealer og et væld af monumenter af enhver filippinsk nationalhelt du kan komme i tanke om. Indbyggerne kommer her for at slappe af med blandt andet picnic, musik og sang.

Casa Manila – et museum som skildrer livet under den spanske kolonisering.

Fort Santiago - et fort som blev bygget af en spansk erobrer til det formål at beskytte byen. I dag byder fortet på naturskønne gåture, hvor man kan beundre den imponerende arkitektur og suge den interessante historie til sig.

Efterfølgende går turen videre til Manilas' finans - og handelskerne Makati, hvor man finder Manilas’ eksklusive forretninger og spiseteder. Turen fortsætter til Forbes park, som er et eksklusivt område med dyre, flotte huse efterfulgt af et besøg ved ”American memorial Cemetery”, som er en kirkegård og mindesmærke, der er tilegnet de faldne amerikanske soldater fra 2. Verdenskrig.

På vej tilbage til dit hotel bliver der gjort stop ved Cultural center complex, som er beliggende ved den smukke Roxas Boulevard, langs Manilas kyst. Det er et stort areal bestående af kokospalmer og ikoniske bygninger, der viser den filippinske kultur og kunst. Desuden er det hjemsted for endnu et af byens kendetegn, ”baywalk”, hvor du kan opleve smukke solnedgange og nyde din aftensmad på en af de mange cafeer.


M = Morgenmad , F = Frokost , A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet kan gennemføres hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 595,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

  • Transport fra/til dit hotel i Manila
  • Tur med chauffør i bil rundt i Manila
  • Entré til Fort Santiago og Casa Manila.

Prisen er eksklusiv

  • Måltider og drikkevarer
  • Drikkepenge til guiden
  • (i Filippinerne er det god skik at give guiden drikkepenge efter endt tur).
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 20-02-2019 18:00:00 : 12225
Herning
20. februar 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 02-04-2019 18:00:00 : 12109
Aarhus
2. april 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: