Søg
Søg
Risterrasser ved Banaue i Filippinerne
Banaue risbonde
Banaue jeepney

Ifugao Trek

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.195,-

Varighed: 6 dage

Imponerende risterrasser og mødet med Ifugao folket er nogle af højdepunkterne på denne tur, hvor du får mulighed for at trekke i et af de smukkeste områder i Filippinerne.

Den bjergrige provins, Cordillera, er et perfekt område at trekke i i Filippinerne. Området er fredet af UNESCO på grund af de imponerende risterrasser i og omkring Banaue. Nogle hævder, at det er ”verdens ottende vidunder” og benævnes ofte som “Stairways to Heaven”. Terrasserne blev hugget ind i Ifugao bjerget af forfædrene til de folk, der i dag bor her og er efter sigende områdets ældste bjerg. Også den smukke landsby Batad er en unik oplevelse, der ligesom Banaue er omgivet af smukke risterrasser.

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt, men der kan være risiko for jordskred i regntiden fra juni til august. Det bedste rejsetidspunkt er i tørtiden fra oktober/november til maj. Risterrasserne ved Banaue er allerflottest i februar - marts (klargørelse og tilplantning) samt i juni – juli (før høsten i august).

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Manila - Banaue
Du bliver hentet på dit hotel, hvorefter bussen kører fra Manila til Banaue sent om aftenen. Turen tager cirka 10 timer. Der køres i en air-condition bus, hvor sædet kan lænes tilbage, så du kan få sovet lidt. Undervejs passerer du den centrale del af Luzon, men da det er mørkt får du først glæde at omgivelserne på tilbageturen.

2. dag: Banaue - Cambulo
Du ankommer til Banaue tildligt om morgenen, hvor du vil blive afhentet af guiden. Hvis du mangler at købe noget proviant til turen, vil guiden hjælpe dig med det, ellers begynder trekket umiddelbart efter morgenmaden. Først køres du med jeepney til trekkets startsted, hvorefter en trekkingtur til Cambulo venter forude. Undervejs nydes frokosten i det fri. Aftenens middag og overnatning er arrangeret i Cambulo. (F,A)
Trekking cirka 4 timer (1 times opstigning, 2 timer på lige strækning og 1 times nedstigning).

3. dag: Cambulo - Batad
I dag skal du trekke til den smukke landsby Batad, der er omgivet af et ”amfiteater af risterrasser”. Gåturen hertil tager omkring 2,5 time. Efter frokost går turen mod Batad vandfaldene, hvor der er mulighed for at tage en svømmetur. Bagefter fører vejen igen tilbage til Batad, hvor aftensmaden serveres og der overnattes. (M,F,A)
Trekking cirka 4,5 time

4. dag: Batad - Banga-an – Banaue
Efter morgenmaden venter 3 timers opstigning fra Batad til Banga-en. Frokosten serveres i en lokal restaurant i landsbyen, hvor der er en smuk udsigt over områdets mange risterrasser. Efter et besøg i Banga-en, køres du i jeepney tilbage til Banaue, hvor du har tid til at nyde de mere end 2.000 år gamle ris-terrasser, der er skabt af Ifugao folket, og som i dag er fredet af UNESCO. Man kan ikke andet end at blive dybt imponeret over den store arbejdsindsats og sirlighed, der ligger til grund for skabelsen af disse risterrasser, som går for at være ”verdens ottende vidunder”. Overnatning i Banaue. (M,F)

5. dag: Banaue - Manila
Denne dag har du frihed på egen hånd til at opleve Banaue. Først på aftenen går turen igen tilbage mod Manila. Turen tager ca. 10 timer, så du ankommer tidligt om morgenen i Manila. (M)

6. dag: Manila
Du kommer tilbage til dit hotel i Manila tidligt om morgenen. Det er en god ide, at du på forhånd har arrangeret transport videre mod din næste destination eller bestilt hotel i Manila.

Overnatning:
2 overnatninger i bus
3 overnatninger i budget gæstehuse

M = Morgenmad , F = Frokost , A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.


Bemærkninger

Transport: Offentlige busser eller jeepneys bruges som transportmiddel.

Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Ohayami busterminalen i Manila. Adressen er:
Lacson Ave. corner Fajardo Street, Sampaloc.
Du henvender dig der hvor man får billetter og spørger efter Ms. Cez. Billetterne er forudbestilt og betalt. Herefter vil du få anvist en plads.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 3.195,-


PrisbemærkningFraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Turen genneføres som gruppetur.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Transport til/fra dit hotel
 • Transport i offentlig bus mellem Manila og Banaue
 • Transport med Jeepney
 • Engelsktalende guide
 • Overnatninger og måltider som beskrevet i programmet.
 • Bemærk at indkvarteringerne i Ifugao landsbyerne er primitive.

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark - Filippinerne
 • Rejseforsikring
 • Andre måltider end nævnt i programmet samt drikkevarer.
 • Drikkepenge til guiden.
 • (I filippinerne er det god skik at give guiden drikkepenge efter endt tur.)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.


Gratis rejseforedrag

Filippinerne: 20-02-2019 18:00:00 : 12225
Herning
20. februar 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Filippinerne: 02-04-2019 18:00:00 : 12109
Aarhus
2. april 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: