Søg
Søg
Filippinerne, Discovery Palawan
Discovery Palawan
Coron Island
Snorkling er fantantisk i Filippinerne
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne
Nyd livet på Filippinerne
Twin Lagoon ved Coron Island
Adventure Cruise, Sydrute, Filippinerne.
Adventure Cruise, Nordrute, Filippinerne.
Adventure Cruise, Nordrute, Filippinerne.
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne
Oplev det fantastiske undervandsliv i Filippinerne
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne
Nyd livet på Filippinerne
Bådtur med Discovery Palawan på Filippinerne
Coron Island
Barracuda Lake på Coron Island
Oplev det fantastiske undervandsliv i Filippinerne
Oplev Manila
Den amerikanske kirkegård Manila
Manila, Filippinerne
Djævlerokke ved Apo Reef
Discovery Fleet

Ø-hop & hyggekrydstogt

DKK 22.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 14 dage

Et ø-hop med skibet Discovery Palawan, tager dig med på et uforglemmeligt eventyr i Filippinernes smukke ø-hav. Et betagende og farverigt liv imponerer både over og under havoverfladen.

Jysk Rejsebureau har nu den store glæde igen at kunne tilbyde autentisk krydstogt i det filippinske ø-hav. Skibet, tidligere kendt som Hans Christian Andersen, sejler igen blandt Filippinernes smukkeste øer, nu under navnet: Discovery Palawan.

Øde strande, fiskerlandsbyer og fantastisk dykning
Discovery Palawan tager dig med på et eventyr i nordfilippinernes smukke ø-hav hvor et betagende og farverigt liv imponerer både over og under havoverfladen. Du får en unik maritim oplevelse og atmosfæren om bord er hyggelig og tilbagelænet. Vi tilbyder ikke luksus, men derimod en afslappet feriestemning, hvor du ikke behøver klæde om til middagen. Der er fokus på mindeværdige oplevelser, øde strande, oprindelige fiskerlandsbyer samt fantastisk dykning (også vragdykning) og snorkling.

For hele familien
Krydstogtet er velegnet for rejsende i alle aldre. Det er en ideel tur for familier - gerne i flere generationer. Her er aktiviteter og oplevelser for enhver smag, så alle i familien får et godt udbytte af ferien.

Samme rute, samme oplevelser - nu med internationalt klientel

Skibet har i 2013 gennemgået en make-over, som betyder mere moderne komfort, men stadigvæk med en hyggelig og afslappende atmosfære. På skibet er der nu både plads til danske og internationale gæster. Spændende dagsture og dykning er stadig det bærende element.

Ø-hop og hyggekrydstogt
Jysk Rejsebureau har sammensat et rejseforslag, hvor krydstogtet er den primære rejseform og indholdet er unikke oplevelser i Filippinerne – både over og under hav-overfladen.Sæson

Bedste rejsetidspunkt for sejlads i det nordfilippinske ø-hav er fra december til februar, hvor gennemsnitstemperaturen ligger på 25-28 grader. Marts til maj er den varme periode med temperaturer et stykke over de 30 grader, men på denne tid er vandet også mest stille. I Filippinerne falder monsunregnen fra maj/juni til oktober.

Vi gør opmærksom på, at der i monsuntiden fra maj til oktober kan forekomme tropiske regnskyl og storme. Varslingssystemet er meget effektivt, så kaptajnen får besked i god tid og har mulighed for at sejle i læ for vinden, hvis situationen kræver det. Kaptajnen er ansvarlig for togtet og kan enerådigt ændre ruten, hvis han skønner, at dette er nødvendigt.

Nyd en dejlig solnedgang på Filippinerne

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afgang fra København
Afgang fra København mod Manila, Filippinernes hovedstad, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst til Manila
I Manila bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel.

Overnatning på turistklassehotel i Manila. (M)

3. dag: Afgang fra Batangas med skibet Discovery Palawan
Efter morgenmaden bliver du kørt til havnen i Batangas (Bauan Port). Herfra sejler du videre med båden Discovey Palawan, som vil tage dig med på nogle uforglemmelige oplevelser de næste dage.
Når du er kommet om bord, er der indkvartering i kahytterne, velkomstdrink samt præsentation af skib og personale. Herefter bliver der serveret middag på dækket, og vi sejler ud i tropenatten i skæret fra stjernehimlen. Er du heldig, kan du se Karlsvognen til styrbord og Sydkorset til bagbord.

Overnatning på båden. (A)

4. dag: Apo Reef National Park, Palawan
Ankomst til Apo Reef. Nationalparken Apo Reef, Palawan bliver betragtet som et af de allerbedste dykkersteder i hele Filippinerne, og det er samtidig landets største atol. Gå ikke glip af muligheden for at snorkle på revet og kigge ned til havskildpadder og det enestående mylder af tropiske fisk. Selve Apo Island er en lille hyggelig ø med en dejlig sandstrand. Frokosten spises under de skyggefulde træer på øen. Nyd den afslappede stemning, og gå eventuelt en tur hen til øens lagune.
Dykning: Glæd dig til en sigtbarhed på op til 40 meter og en væg, der starter på 5 meter og går ned til ca. 40 meter. De efterfølgende dyk vil gradvist blive lavere. Der er bl.a. chance for at se barracudaer og imponerende mantarokke samt hvidtippede revhajer, sorttippede revhajer, gråhajer - og hammerhajer fra januar til april. Vær forberedt på, at den øverste del af koralrevet er delvist beskadiget af tyfonen, der ramte området i 2006 og derfor ikke er helt så farvestrålende som tidligere.

Overnatning på båden. (M, F, A)

5. dag: Coron Bay - Kayangan Lake (Blue Lagoon)
Det anbefales at stå tidligt op denne morgen, for indsejlingen til Coron Bay må du ikke gå glip af. Efter morgenmaden er der landgang, og et par af skibets besætningsmedlemmer vil føre dig op til Kayangan Lake, også kaldet Blue Lagoon. Søen ligger i et udslukt vulkankrater og består af 70 % ferskvand og 30 % havvand, så der er ikke meget andet liv end små guppyer og rejer. På grund af vandets renhed og sammensætning kan du se de mægtige søjler på bunden, der leder tankerne hen på en naturskabt katedral. Husk snorkeludstyret. Skibet kan ikke lægge helt ind til øen, så du bliver sejlet i motorbåd ind i den utrolig smukke bugt, hvorfra du skal gå ad den naturlige 'trappe' (hugget ind i klippen) op til lagunen, som ligger omkranset af klipper.
Frokosten serveres på skibet, hvorefter der sejles videre mod Siete Pecados. Her kan du vælge at snorkle på koralrevet eller bare slappe af i solen/skyggen.
Om aftenen er der udflugt til de varme kilder ved Maquinit, hvor der serveres aftensmad og du har mulighed for en varm dukkert.

Dykning: Ved ankomsten til Coron kan der vælges mellem tre forskellige dykkersteder bl.a. Barracuda Lake. Søen er vulkansk, hvilket betyder, at jo længere man dykker ned, jo varmere bliver det. Siderne i søen er de flotteste, da der ikke findes noget fiskeliv af betydning, fordi vandet er for varmt. - Men en gammel barracuda, der efter sigende er over 100 år gammel, lever i søen.

Overnatning på båden. (M, F, A)

6. dag: Besøg i Culion by - Sangat Island
Efter morgenmaden sejles der til Sangat Island. Her kan du vælge at slappe af på stranden og/eller snorkle ved Coral Garden, der byder på et af turens bedste snorkelsteder i form af en farverig koralvæg med et væld af smukke formationer og fisk.

Efter frokost er der mulighed for at besøge Culion, som er en af de mest kendte og pæneste små byer i dette øhav. Culion er berømt for at være en af Østens sidste store hospitalsbyer, der behandler spedalskhed. I selskab med et par besætningsmedlemmer besøges hospitalet og det tilhørende museum, samt den velholdte katolske kirke. Middagen spises ombord, når solen er gået ned. Om natten ligger skibet for anker i bugten.

Dykning: Sangat Island er berømt i dykkerkredse for sine mange sunkne japanske vrag fra 2. verdenskrig. Oplev bl.a. fragtskibet Tangat wreck, der nu står ret op og ned på 27 meters dybde. Skibets last var olietønder, og rester af tønderne kan stadig ses i lastrummene. Væggene mellem lastrummene er rustet væk, så du kan helt ubesværet svømme fra det ene lastrum til det andet.

Overnatning på båden. (M, F, A)

7. dag: Calambuyan Island - North Kay Island
Om morgenen sejles fra Sangat igennem det naturskønne stræde med ubeboede, grønne øer til begge sider. Her dyrkes masser af perler, og de mange hvide sandstrande ligger uberørt hen. Kun halvanden times sejlads nord for Culion ligger Calambuyan Island, der er omgivet af rigtig flotte, farverige koraller med et væld af fisk. Denne dag er et paradis for snorklerne. Du behøver kun at svømme få meter ud fra stranden, før koralrevet begynder.
På land er der en dejlig sandstrand med masser af skygge, hvor du kan søge hen, hvis du trænger til en pause fra den tropiske sol. Frokost ombord og sejlads til North Kay Island, som også er et rigtig godt sted til snorkling direkte fra den flotte, øde sandstrand med smukke hvide koraller i vandkanten. Aftensmaden nydes på stranden og der overnattes for anker.

Dykning: Om morgenen dykkes på Akitsushima. Det eneste vrag, der minder lidt om et krigsskib. Dette vandflyver hangarskib ligger nu nede på 36 meters dybde, hvor vi kan beundre den store kran, man i sin tid brugte til at sætte vandflyveren ned med. Omkring masten holder der altid en masse store flagermusfisk til, og der hvor kanonerne engang sad, plejer skorpionsfiskene nu at svømme rundt. Der er også mulighed for at se eller gense krokodillefisken.
Før frokost dykkes der på Taiei Maru kun 10 minutters sejlads fra øen – måske det flotteste vrag i området, dette gamle tankskib byder på spændende og varieret dykning i mellem 26 meter og op til ca. 11 meter dybde, så et oplagt mulitilevel dyk for de erfarne, her kan af og til være noget strøm.
Om eftermiddagen dykkes der ved koralrevet omkring Calambuyan Island, hvor der findes flotte koraler og et spændene marcoliv, her ses også skildpadder af og til.

Overnatning på båden. (M, F, A)

8. dag: Dibotonai Island - Talampulan Island (Fisherman´s village)
Efter morgenmaden sejles du ind til paradis-øen Dibotonai, der har en utrolig dejlig strand med fint, hvidt sand. Palmer og små læhytter af bambus giver mulighed for skygge, og der er fin snorkling kun et par meter fra strandkanten.
Om eftermiddagen sejles du i motorbåd ind til nærliggende Talampulan Island, hvor du kan gå en tur i Fisherman´s village. En meget traditionel filippinsk fiskerlandsby med farverige bancas (fiskerbåde) og velholdte bambushytter. Tag en snak med de lokale, leg med børnene eller deltag i nationalsporten basketball.

Dykning: Vraget af Nanshin Maru ligger og hviler op ad revet på en max. dybde af 32 meter. Sigtet her er meget bedre end på de andre vrag, og vi kan sagtens have et sigte på 20-25 meter. På og omkring vraget vil du se dragefisk, trevaller, gylter, musketerfisk og havaborrer.

Overnatning på båden. (M,F,A)

9. dag: Dimakya Island, Club Paradise
I dag kan du sejle i kayak, snorkle eller bare opleve øen. Du har også mulighed for at benytte dig af faciliteterne på Club Paradise resort. Efter en afslappende dag går turen tilbage til havnen i Batangas (Bauan Port).

Overnatning på båden. (M, F, A)

Dykning:
På den sidste dag på båden vil der være to dyk. Det første er et vragdyk ved Kyokozan Maru. Det tager ca. 45 min i speedbåd at komme dertil og du vil blive belønnet med det spændende Dimalanta skibsvrag fra 2. verdenskrig. Andet dyk er ved husrevet på Club Paradise, hvor du har muligheden for at observere havskildpadder, jacks fishes, frog fishes og mange flere.

10. dag: Small La Laguna på øen Mindoro
Skibet ankommer om morgenen til Small La Laguna, hvor du indkvarteres på dit resort. Her skal du tilbringe de næste par dage og nyde det søde strandliv.
Morgenmaden serveres om bord på skibet inden afskeden med skibets besætning.

Overnatning på turistklasse resort (M)

11-12. dag: Afslapning ved Small La Laguna
Dagene er til fri disposition.

Overnatning på turistklasse resort (M)

13. dag: Afrejse fra Manila
I dag sejler du til Batangas, hvorfra du bliver du kørt videre til lufthavnen i Manila. Afrejse mod Danmark.

14. dag: Ankomst København


Overnatning:
1 overnatning på turistklassehotel i Manila
7 overnatninger i kahyt på skibet Discovery Palawan
3 overnatninger på turistklasse resort på øen MindoroM = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold eller tekniske problemer kan medføre ændringer i programmet i sidste øjeblik, hvilket kan betyde at nogle af destinationerne i værste fald kan blive annulleret.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau forbeholder sig ret til at annullere et togt 4 uger før afgang, hvis der er mindre end 16 voksne tilmeldte.

Der findes togter med garanterede afgange:

Garanteret afgange:
2-9 februar 2019 (Højsæsontillæg på 800,-)
3-10 marts 2019

Vejret og kaptajnen bestemmer enerådigt ruten på alle ture. Jysk Rejsebureau gør opmærksom på, at der i regntiden i perioden maj til oktober kan forekomme tropiske storme, også kaldet 'bagyo'. Som følge heraf kan togtet aflyses.
I tilfælde af vejrmæssige eller tekniske problemer kan nogle af destinationerne blive annulleret og/eller der vil ske ændringer i programmet i sidste øjeblik.

Det er dit eget ansvar at påmønstre skibet i rette tid. Jysk Rejsebureau kan yderligere ikke holdes ansvarlig på nogen måde for forsinkelser eller forpassede forbindelser vedrørende videre transport efter togtet.

Det er muligt for alene-rejsende at dele dobbeltkahyt med en anden person.

Afrejsedatoer

Discovery Fleet har forskellige ruter og afgår på bestemte datoer fra oktober-marts Kontakt en rejsekonsulent for andre specifikke datoer.

Priser

DKK 22.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

BEMÆRK: Prisen på denne tur er eksklusiv dykning. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for mere information om dykning.

Vi tager desuden forbehold for ændringer i transportomkostninger, lufthavnsafgifter, skatter, gebyrer, valutakurser og lignende, som vi ingen indflydelse har på.


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Bådens kapacitet er 42 gæster plus besætning

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter fra Danmark til Filippinerne t/r
 • Transfers til og fra Manila
 • Hoteller og måltider som beskrevet i programmet
 • 8 dage/7 nætters krydstogt med Discovery Palawan i udvendig kahyt inkl. fuld pension og eget bad og toilet
 • Ø- og havneafgift

Prisen er eksklusiv

 • Andre måltider end de nævnte i programmet
 • Andre aktiviteter end nævnt i programmet
 • Leje af dykker - og snorkel udstyr
 • Drikkevarer og andre personlige udgifter
 • Rejseforsikring (udregnes individuelt)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring samt ekspeditionsgebyr
 • Drikkepenge
 • I Filippinerne er det god skik at give besætningen drikkepenge efter endt togt.
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Webinar: Filippinerne: 04-07-2019 17:30:00 : 13401
Webinar
4. juli 2019 kl. 17:30

Webinar: Filippinerne

Filippinerne: 20-08-2019 18:00:00 : 13263
Aalborg
20. august 2019 kl. 18:00

Filippinerne

Webinar: Filippinerne: 05-09-2019 17:30:00 : 13402
Webinar
5. september 2019 kl. 17:30

Webinar: Filippinerne

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: